Μεταλλικό smokey eye: Απογειώστε το με τρεις κινήσεις

Ακολουθήστε πιστά μια από τις πιο δυνατές τάσεις στο μακιγιάζ του χειμώνα υιοθετώντας μερικά μικρά έξυπνα μυστικά.

1. Παίξτε με τις υφές
Είναι αναμφισβήτητα ο απαράβατος κανόνας του μακιγιάζ. Οι αντιθέσεις στις υφές αναδεικνύουν στο μάξιμουμ το λουκ. Όταν η σκιά είναι περλέ, η επιδερμίδα και τα χείλη πρέπει να είναι ματ.

2. Επενδύστε σε ένα μολύβι ματιών
Σχεδιάστε όσο πιο κοντά γίνεται στις βλεφαρίδες μία γραμμή με ένα μολύβι στον ίδιο τόνο με τη σκιά. Στη συνέχεια, με ειδικό πινέλο, σβήστε το χρώμα με ανοδικές κινήσεις προς το κινητό βλέφαρο και εξασφαλίστε διάρκεια στο μακιγιάζ απλώνοντας από πάνω σε στυλ smoky eye μια ματ σκιά σε σκούρα απόχρωση.

3. Προσθέστε την τελική μεταλλική πινελιά
Απλώστε με ένα πινέλο την περλέ σκιά στα βλέφαρα δίνοντας έμφαση στην πτυχή του ματιού και στην εξωτερική του γωνία. Για μια εντυπωσιακή βραδινή εμφάνιση χρησιμοποιήστε ένα μικρότερο πινέλο για να βάψετε και τη βάση του κάτω βλεφάρου. Xαρίστε λάμψη στο βλέμμα εφαρμόζοντας μια πιο ανοιχτή μεταλλική σκιά στην εσωτερική γωνία του ματιού αλλά και στο κέντρο του κινητού βλεφάρου.

Με ένα μολύβι σχεδιάστε μία λεπτή γραμμή στη βάση του άνω βλεφάρου με φορά από την εσωτερική προς την εξωτερική γωνία του ματιού.

Χρησιμοποιώντας ένα λίγο πιο φαρδύ πινέλο, σβήστε το μολύβι με ανοδικές κινήσεις προς το κινητό βλέφαρο, ενώ για να αποκτήσει βάθος το βλέμμα δουλέψτε το καλά στην πτυχή του ματιού.
Για να χαρίσετε glamorous διάσταση σε αυτό το μακιγιάζ, βάψτε τις άνω και κάτω βλεφαρίδες πριν απλώσετε το μεταλλικό χρώμα. Έτσι, τα υπολείμματα σκιάς που θα πέσουν στην άκρη τους θα προσθέσουν την απαιτούμενη εορταστική νότα στην εμφάνισή σας.

1.Διπλή σκιά Pure Color Eyeshadow Duo, Clouds, της Estee Lauder. 2.Σκιά Illusion d’ Ombres, Emerveille, της Chanel. 3.Σκιά Color Infallible No 007 της L’ Oréal Paris. 4.Διπλή σκιά σε μορφή μολυβιού Smoky Eye Effect Eyeshadow, Bronze Haze, της Max Factor. 5.Σκιά Lid Smoothie Bit O Honey της Clinique. 6.Mολύβι ματιών Super Smooth Eyeliner No 36 της Seventeen. 7.Μολύβι ματιών Vera Pearlglide Intense Eyeliner, Industrial, της M.A.C.

Πηγή: elle.gr

 

You may also like...

Leave a Reply