Μαριέττα Χρουσαλά: “Ο Λέων έχει στοιχεία που δε διαθέτουν πολλοί άντρες”

Λίγες ημέρες μετά την κυκλοφορία του νέου της βιβλίου με τίτλο “Από μητέρα σε κόρη” με συμβουλές για το σπίτι, η Μαριέττα Χρουσαλά μιλά για τη δική της οικογένεια, αλλά και τις βλέψεις για το μέλλον.

Η 28χρονη Μαριέττα μίλησε για το γάμο της, τη νέα της ζωή, αλλά και τα σχέδια της για το νέο έτος, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό ΟΚ.

Ο τίτλος της “καλής νοικοκυράς” είναι κάτι που ανήκει στην Μαριέττα, παρόλο που “δεν μετρά” πολύ καιρό ως παντρεμένη; Η ίδια απαντά πώς ακόμη δεν της ανήκει, όμως αυτό είναι κάτι που κερδίζει με τα χρόνια.

“Μου αρέσει πολύ να μαγειρεύω, κατεβάζω συνταγές από το ίντερνετ και πολύ συχνά μαγειρεύω μαζί με την μητέρα μου για να μαθαίνω. Αυτό που με έχει παιδέψει πολύ είναι το γλυκό εργολάβος. Την πρώτη φορά δεν μου φούσκωσε αρκετά, την δεύτερη φοβήθηκα ότι μπορεί να φταίει η ζάχαρη και μείωσα την ποσότητα. Ελπίζω την επόμενη φορά να μου πετύχει. Πάντως η δουλειά που απεχθάνομαι είναι το σιδέρωμα.

 

Η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος ξεκαθαρίζει πώς δεν είναι έγκυος, καθώς, όταν πριν από λίγο καιρό ρωτήθηκε αν  εάν έχει πάρει δώρο στον Λέοντα, απάντησε με τρόπο που δεν είχε καμία σχέση με εγκυμοσύνη, απλά άκουσε λάθος την τοποθέτηση του δημοσιογράφου. “Δεν είμαι έγκυος. Νόμιζα ότι με ρώτησαν αν μου έχει πάρει δώρο ο Λέοντας, γι’ αυτό απάντησα ελπίζω. Εννοείται ότι θα ήθελα πολύ να έρθει στην ζωή μας ένα παιδί, αλλά αυτό δεν είναι δώρο για την Πρωτοχρονιά, αλλά δώρο ζωής. Εύχομαι το 2012 να μου φέρει ένα παιδί. Είναι κάτι που θέλουμε και οι δυο μας πάρα πολύ”.

Τι είναι όμως αυτό που την κέρδισε στον σύζυγό της, Λέοντα; Όπως τονίζει η ίδια στη συνέντευξή της, η ευγενική συμπεριφορά του είναι αυτό που εκτιμά ιδιαίτερα στο σύζυγό της. “Μπορεί για παράδειγμα  να χαζεύουμε τις βιτρίνες, κάποια στιγμή να τον χάσω από δίπλα μου και να γυρίσει με ένα λουλούδι που έχει κόψει για να μου το προσφέρει. Είναι πραγματικός τζέντλεμαν, έχει στοιχεία που δεν διαθέτουν πολλοί άντρες και μου κάνει εντύπωση πόσο προνοητικός είναι. Αν τύχει ας πούμε και μας καλέσουν κάπου, σίγουρα θα ενδιαφερθεί να πάρουμε δώρο στους οικοδεσπότες, ενώ οι περισσότεροι άνδρες φτάνουν έξω από το σπίτι και την ώρα που χτυπούν το κουδούνι, ρωτούν με αγωνία: Τους πήραμε κάτι;“, αναφέρει χαρακτηριστικά.

Σε ότι αφορά τα κατάσταση που επικρατεί στο Alter και στο κατά πόσο της λείπει η τηλεόραση η Μαριέττα απαντά “Η τηλεόραση υπήρχε στην καθημερινότητά μου για τρία χρόνια, οπότε και μόνο γι’αυτό μου λείπει. Αντιλαμβάνομαι πια ότι τα πράγματα στην τηλεόραση είναι πολύ δύσκολα και δεν υπάρχει χώρος για όλους μας. Πολλοί συνάδελφοι είναι χωρίς δουλειά και αυτό με στενοχωρεί”.

Τέλος, η 28χρονη παρουσιάστρια κάνει τις δικές της ευχές για το 2012, τόσο για όλους τους συμπολίτες της, στους οποίους θέλει “να επιστρέψει το χαμόγελο και η θετική διάθεση”, όσο και για την ίδια, καθώς ελπίζει πώς μέσα στο έτος θα έχει την χαρά να κάνει ένα παιδάκι.

Διαβάστε περισσότερα στο περιοδικό ΟΚ που κυκλοφορεί.

Πηγή: cosmo.gr

You may also like...

Leave a Reply