Μάθετε τι προβλέπουν τα ζώδια για αυτή την εβδομάδα 25.02-03 03

ΚΡΙΟΣ
Το μόνο βέβαιο είναι ότι η ανάγκη σου για εσωστρέφεια θα αυξηθεί κατακόρυφα αυτή την εβδομάδα, αφού με την είσοδο και της Αφροδίτης στους Ιχθύες (στις 26/2), σε συνδυασμό με τον ανάδρομο Ερμή, τον Άρη και τον Ήλιο, ένα κομμάτι του εαυτού σου επιθυμεί διακαώς να κλειστείς στο σπίτι σου και να κρύψεις το πρόσωπο σου (και τις πληγές της ψυχής σου ενδεχομένως) από το φως του ήλιου. Όμως τι είναι αυτό που σε κάνει να νιώθεις αδύναμος/η και να αποζητάς την απομόνωση; Μήπως είναι το συναίσθημα που σε κατακλύζει ότι ζεις μόνο για τους άλλους; Αισθάνεσαι πως θέλεις να επαναστατήσεις και να τιμωρήσεις όσους/όσες σε έβαλαν σε τέτοια διαδικασία; Η ουσία όμως βρίσκεται κάπου αλλού, πιο μακριά από εκεί που φτάνουν τούτες οι σκέψεις σου. Όσο δεν αποδέχεσαι πως ζεις σε ένα συγκεκριμένο περιβάλλον με πεπερασμένες δυνατότητες, τόσο θα παλεύεις να τα βάλεις με εχθρούς που δεν έχουν όνομα (και γι’ αυτό ίσως ξεσπάς στους δικούς σου ανθρώπους) ή απλά υπάρχουν στη φαντασία σου. Σε αυτή τη φάση της ζωής σου θα πρέπει να συμβιβαστείς με τα δεδομένα του παρόντος. Όσο αναζητάς το τέλειο μέσα σε ένα περιβάλλον με πολλές ατέλειες, τόσο περισσότερο θα νιώθεις να είσαι το πειραματόζωο ενός αόρατου πειράματος. Τράβα μία γραμμή, αποδέξου πως μπορεί να υπάρχει και ασχήμια σ’ αυτή τη ζωή και ναι, συμβιβάσου με τετελεσμένα γεγονότα που δεν μπορείς να αλλάξεις, όπως το τέλος μια δουλειάς ή οι αμέτρητες υπερωρίες ή ακόμη οι κρίσεις σε σημαντικές σχέσεις της ζωής σου. Τότε μόνο θα καταλάβεις πως τόσο καιρό προσπαθείς να φωτίσεις ένα τούνελ προς τη λάθος κατεύθυνση, με αποτέλεσμα να αποπροσανατολίζεσαι όλο και περισσότερο.
ΤΑΥΡΟΣ
Η είσοδος της Αφροδίτης στους Ιχθύες στις 26/2 χρωματίζει με ακόμη πιο έντονα χρώματα τη διάθεση ν’ ανοίξεις τ’ αυτιά, την αγκαλιά και τη καρδιά σου σε άτομα του φιλικού σου κύκλου, να αφουγκραστείς τις ανάγκες τους και ν’ ακούσεις τα προβλήματα τους. Παράλληλα ίσως βρεθείς ανάμεσα σε παρέες ή ομάδες ανθρώπων που έχουν περισσότερο πνευματική και λιγότερο υλική στάση ζωής – άτομα που προσπαθούν να εντάξουν στη ζωή τους καλλιτεχνικές δραστηριότητες ή να στραφούν στην παροχή υπηρεσίας προς όσους έχουν ανάγκη και που καθιστούν σαφές πως η αλληλοϋποστήριξη δεν είναι απλά υποχρέωση, αλλά και ψυχική ανάγκη. Όμως αυτή είναι και μια εποχή νέων γνωριμιών! Και ναι, μέσα από αυτές μπορεί να προκύψει ένα καινούργιο ερωτικό ενδιαφέρον, κάπως καλυμμένο στην αρχή (μη κατηγορείς τον αστρολόγο σου, ο ανάδρομος ευθύνεται!), καθώς θα αρχίσει να εκδηλώνεται περισσότερο στο υποσυνείδητο σου. Είναι επίσης πιθανό να αρχίσεις να βλέπεις με διαφορετική ματιά ένα άτομο του φιλικού σου κύκλου ή και αντίστροφα, να αρχίσεις να χάνεις το ερωτικό σου ενδιαφέρον για ένα άτομο που είχε ξεκινήσει διαφορετικά η σχέση σας στο ξεκίνημα της. Και αν υπάρχει κάποιο νήμα που συνδέει όλα τα παραπάνω είναι αυτό: προσπάθησε να μη μένεις μόνο σε ότι περνά μέσα από την εικόνα και τη λογική. Η καρδιά σου είναι ολοζώντανη και δεν μπορείς να την αφήνεις έξω από τις αποφάσεις σου (όπως θα καταλάβεις πολύ καλά από την αρχή της εβδομάδα με την Πανσέληνο της 25ης Φεβρουαρίου στην Παρθένο αλλά και τον ανάδρομο Ερμή).
ΔΙΔΥΜΟΙ
Η Πανσέληνος στο ξεκίνημα της εβδομάδας (25/2) στην Παρθένο, είναι πιθανό να δράσει τόσο υπόγεια και σκοτεινά που να μην καταλάβεις άμεσα το νόημα της. Ταυτόχρονα, η είσοδος και της Αφροδίτης (26/2), εκτός από Ερμή, Άρη και Ήλιο, στους Ιχθύες έρχεται να ρίξει άπλετο φως στην καριέρα σου (με σκοπό να πιστέψεις πως υπάρχουν ευκαιρίες να βελτιώσεις την δημόσια εικόνα σου), να πυροδοτήσει συζητήσεις για συνεργασίες αλλά και να φέρει στο προσκήνιο τη σχέση σου ή ένα άτομο που θα μπορούσε να αποτελέσει κάτι περισσότερο από ερωτικό παρτενέρ σου. Ωραία όλα ως εδώ, όμως επέτρεψε μου να σου υπενθυμίσω πως ο Ερμής είναι ανάδρομος οπότε: (1) κάθε προσπάθεια οριστικών αποφάσεων είναι τουλάχιστον άσκοπη για την ώρα και (2) κάθε νέα γνωριμία κρύβει με επικίνδυνη δεξιότητα ένα παρελθόν ή ένα παρασκήνιο που αδυνατείς να αντιληφθείς. Επιπλέον, η σύνοδος του Ήλιου με το Χείρωνα στους Ιχθύες θα μπορούσε να σημαίνει πως προσπερνάς μάλλον βιαστικά ένα άτομο (ένας/μια σύντροφος, ένας γονιός ή ακόμη και ένας εργοδότης) που έχει τις δυνατότητες να κινήσει τα νήματα στη ζωή σου. Και ο λόγος; Είτε αντιμετωπίζεις κάθε συμβουλή ή προτροπή σαν προσπάθεια κατάργησης της ελευθερίας σου ή επιθυμείς να αποφύγεις συζητήσεις που ανοίγουν πληγές τους παρελθόντος. Τι θέλει τελικά να σε προειδοποιήσει ο αστρολόγος σου: μπορείς αν θες να επιχειρείς σλάλομ για επιδέξιους σκιέρ και να αποφεύγεις δύσκολες διαδρομές ή συναντήσεις, όμως να θυμάσαι πως αφήνεις στην άκρη σημαντικά ζητήματα της ζωής σου, που στηρίζουν ίσως τα θεμέλια της και θα αναγκαστείς να επανέλθεις σε λίγες εβδομάδες σε αυτά, (με τον Ερμή και πάλι σε ορθή πορεία). Εκμεταλλεύσου το χρόνο που κερδίζεις τώρα.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Λένε πως τα μάτια και η καρδιά βλέπουν με διαφορετικό τρόπο τα πρόσωπα και τις καταστάσεις – κι ένας/μια Καρκίνος μόνο ξέρει πως αληθινό είναι αυτό. Όμως το στοίχημα των ημερών είναι να κατορθώσεις να συνδυάσεις αυτές τις οπτικές και να λειτουργούν σε συνεργασία και όχι αποκομμένες η μια από την άλλη. Ο παράγοντας που ανατρέπει τις ισορροπίες δεν είναι άλλος από την Αφροδίτη που περνά στους Ιχθύες. Ο ρομαντισμός σου θα εκτοξευθεί και πιθανά να καίγεσαι να εκφράσεις όσα νιώθεις μέσα σου και δεν βρίσκουν αποδέκτη. Το πρόβλημα: ίσως να βιαστείς και να το πράξεις στα λάθος άτομα. Ταυτόχρονα, ο ανάδρομος Ερμής στο ίδιο ζώδιο σου λέει ότι είναι πολύ καλύτερο να σκέφτεσαι, να επανασχεδιάζεις, να επιστρέφεις σε λεγόμενα και πλάνα του παρελθόντος για επαναπροσδιορισμό, παρά να επενδύεις σε νέες γνωριμίες ή να παλεύεις να βάλεις μπροστά επαγγελματικά σχέδια που είναι ακόμα ατελή. Τέλος, η Πανσέληνος στην Παρθένο στο ξεκίνημα της εβδομάδας μάχεται να επαναφέρει γαλήνη στο μυαλό σου, να σε κάνει να σκεφτείς λογικά, να εξισορροπήσεις το ένστικτο με τον ορθολογισμό, όμως, ειλικρινά, δεν ξέρω πόση δύναμη έχει για να το πετύχει αυτή την εποχή. Βλέπεις, με τόσο έντονη παρουσία πλανητών στους Ιχθύες, το τραύμα αλλά και το γιατρικό είναι η ονειροπόληση του αύριο. Όμως, όσο δεν αποφασίζεις να το κυνηγήσεις, τόσο θα πέφτεις στην παγίδα να αναζητάς ολοένα και πιο έντονα το μαγικό τζίνι που θα στο προσφέρει σε συσκευασία δώρου. Κι αλήθεια, είναι αυτή εποχή για παραμύθια;
ΛΕΩΝ
Ο ανάδρομος Ερμής στους Ιχθύες δεν είναι εχθρός σου! Αντίθετα θέλει να σε προφυλάξει: (1) από άστοχες οικονομικές συζητήσεις και συμφωνίες (επικίνδυνο!), (2) από την προσέγγιση ενός ατόμου με στόχο να εξετάσεις τη σεξουαλική σας χημεία (πολύ επικίνδυνο!) ή (3) από την επιθυμία σου να επικοινωνήσεις με ένα άτομο που δεν υπάρχει πλέον στη ζωή σου (θανατηφόρα επικίνδυνο!). Ταυτόχρονα όμως, η είσοδος της Αφροδίτης στους Ιχθύες (26/2) θα φέρει κοντά σου ανθρώπους που κουβαλούν περίεργη αύρα που σε αναστατώνει, χωρίς να μπορείς να εξηγήσεις αυτή την περίεργη έλξη μεταξύ σας. Που κρύβεται όμως η ουσία της εβδομάδας με αυτή τη συσσώρευση πλανητών στον 8ο ηλιακό σου οίκο; Αν καταλάβεις (1) πως έχεις αδυναμίες και ότι πάντα θα υπάρχουν στιγμές που δεν θα έχεις λύσεις και απαντήσεις για όλα και (2) ότι είναι ακριβώς αυτές οι αδυναμίες που σε οδηγούν να περνάς από σχέσεις που δείχνουν έλλειμμα εμπιστοσύνης στον εαυτό σου, τότε μάλλον φτάνεις στην ουσία της εβδομάδας. Η Πανσέληνος στην Παρθένο τη Δευτέρα 25/2 αλλά και η σύνοδος του Ήλιου με το Χείρωνα στο ξεκίνημα της εβδομάδας είναι σαν αλλοιώνουν την εικόνα σου μπροστά από τον καθρέφτη. Ναι, δεν είναι σούπερ ήρωας, αλλά είσαι θνητός/η με εμμονές και ανασφάλειες που πολλές φορές σε οδηγούν σε μονοπάτια που είχες υποσχεθεί να μην περπατήσεις ποτέ ξανά. Και ξέρεις κάτι; Δεν υπάρχει κάτι κατακριτέο σ’ αυτό – πίστεψε το.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Με την Αφροδίτη να περνά στους Ιχθύες αυτή την εβδομάδα (26/2), αλλά και την παρουσία του ανάδρομου Ερμή στο ίδιο ζώδιο, είναι σαν να σου προσφέρουν ένα κουτί με σοκολατάκια κι εσύ να αναζητάς εκείνα που είχες δοκιμάσει κάποιους μήνες πριν και επιπλέον μάλλον έχουν μάλλον λήξει. Χρειάζεται να επεκταθεί άλλο ο αστρολόγος σου ή την έπιασες την προειδοποίηση; Χαίρομαι… Η Πανσέληνος στο ζώδιο σου (25/2) στο ξεκίνημα της εβδομάδας μπορεί να αυξήσει την κυκλοθυμία σου, αφού παλεύεις να δείξεις την (όσο το δυνατό) τελειότερη εικόνα σου στο άμεσο κοινωνικό σου περίγυρο, ενώ εντός σου επικρατεί έντονη αναστάτωση (για να μην μιλήσουμε για την ανομολόγητη φοβία σου μήπως τελικά όλο το οικοδόμημα της ζωής σου στηρίζεται σε σαθρά θεμέλια). Ίσως να πολεμάς να δείξεις προς τα έξω μία τέλεια σχέση, γνωρίζοντας όμως πως η καρδιά σου δεν είναι καθόλου σίγουρη για τις επιλογές σου. Ίσως πάλι να προσπαθείς να φανείς αποτελεσματικός/η στη δουλειά σου, σε ένα χώρο όμως που μετρά τις τελευταίες του ημέρες, αφού τα οικονομικά προβλήματα είναι πιο ισχυρά από ποτέ. Ίσως τέλος να έχεις εστιάσει στην εικόνα σου και να έχεις ξεχάσεις τις ανάγκες της ψυχής σου για συναισθηματική ανταπόκριση σε μία σχέση που να στηρίζεται και στη σωματική επαφή. Αυτή είναι μια εβδομάδα που έχει πολύ μεγάλη σημασία να ανακαλύψεις ποιες είναι εκείνες οι ανάγκες σου που νοσούν. Γιατί αν τις ονοματίσεις, ίσως ανακαλύψεις ότι τόσο καιρό έδινες στον εαυτό σου λανθασμένη συναισθηματική αγωγή.
ΖΥΓΟΣ
Με έντονη την ενεργοποίηση του άξονα Παρθένου/Ιχθύων (Πανσέληνος στη Παρθένο και 5 πλανήτες τους Ιχθύες), αυτό που έχει σημασία αυτή την εβδομάδα είναι να βρεις ισορροπία ανάμεσα στις ανάγκες του σώματος και τις επιθυμίες του πνεύματος. Δεν απαιτούνται ριζικές αλλαγές αλλά απλές δράσεις. Αν εργάζεσαι πολλές ώρες, φρόντισε τις ώρες του ύπνου σου και τη διατροφή σου (αντί ας πούμε να τρως φαστφούντ ή να βγαίνεις 7 φορές την εβδομάδα…). Αν νιώθεις πιεσμένος/η επειδή δε βρίσκεις εργασία, κανόνισε να γεμίσεις εποικοδομητικά τον ελεύθερο χρόνο σου με δραστηριότητες που κρατούν απασχολημένο το σώμα και το μυαλό σου. Αν πάλι νιώθεις την ανάγκη να παραιτηθείς από μία καθημερινότητα που σε εξοντώνει, μη βιαστείς αλλά αναρωτήσου: οι εναλλακτικές σου θα φέρουν διαφορετικά αποτελέσματα ή απλά θα αλλάξεις το περιτύλιγμα της ζωής σου αφήνοντας την ουσία απαράλλαχτη; Όταν λοιπόν η εβδομάδα εμπεριέχει μία Πανσέληνο (στις 25/2) στην Παρθένο και τη σύνοδο Ήλιου/Χείρωνα στους Ιχθύες, αυτό που σε τραυματίζει δεν είναι κάτι που σου επιβάλλεται, αλλά καταστάσεις που εσύ έχεις επιτρέψει να υπάρχουν στη ζωή σου αλλά αρνείσαι να αποδεχτείς. Τι λες, θα κάνεις μία προσπάθεια να δεις περισσότερο θετικά αυτό που ξέρεις πως σε πληγώνει σε καθημερινή βάση, μήπως και το κατανοήσεις και φτάσεις κάποια στιγμή να του συμπεριφέρεσαι σαν ακόμη ένα κομμάτι του χαρακτήρα σου;

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Με τόσο έντονη κυκλοφορία πλανητών στους Ιχθύες, οι αισθήσεις σου δουλεύουν στο μάξιμουμ – αυτό δεν χωρά αμφισβήτηση. Όμως προς ποια κατεύθυνση σε οδηγούν; Αγαπάς ή συμπονάς; Ζεις το μεγάλο έρωτα ή τα απόνερα ενός μεγάλου έρωτα; Ζεις στο τώρα και το σήμερα ή τριγυρίζεις σε ένα παρελθόν που πιθανότατα αν αποκαλυφθεί να αποδειχτεί εξόχως στοιχειωμένο, ανεκπλήρωτο και καταστροφικό για το παρόν σου; Με τον ανάδρομο Ερμή, αλλά και την Αφροδίτη στους Ιχθύες (από τις 26/2), χρειάζεται μεγάλη προσοχή σε όσα λέγονται και όσα δε λέγονται, αφού η ισορροπία μπορεί να διαταραχτεί αρκετά εύκολα. Αυτά που ονειρεύεσαι στη σχέση σου, σε σύγκριση με όσα πραγματικά συμβαίνουν μπορεί να απέχουν μεταξύ τους, επειδή συνεχίζεις στο σήμερα με τις νόρμες και τον τρόπο σκέψης του χθες. Με άλλα λόγια: αν ερωτεύεσαι αυτό που έχεις στο νου σου και όχι αυτό που έχεις μπροστά σου, τότε δε σου φταίνε οι άλλοι αν ζεις μια ψευδαίσθηση και όχι την πραγματικότητα. Από την άλλη όμως πλευρά, σε αυτή τη συγκυρία έχεις μία τεράστια ευκαιρία να συγχωρέσεις λάθη και παραλείψεις του παρελθόντος, να προσφέρεις ανιδιοτελή αγάπη, να γιατρέψεις πληγές αφού κουβαλάς τέτοιο βάθος συναισθημάτων που δρουν σαν το αντίδοτο σε μολυσματικές ασθένειες που πλήττουν ευάλωτες καρδιές. Το σύνθημα για αυτή την εβδομάδα δεν μπορεί να είναι τίποτα άλλο πέρα από αγνή αγάπη.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ο ανάδρομος Ερμής στους Ιχθύες μοιάζει σαν μια δύναμη που επιβραδύνει τα ρολόγια του σπιτιού σου, με στόχο να σε αναγκάσει να μετράς το χρόνο με διαφορετικό τρόπο. Μήπως τον τελευταίο καιρό τρέχεις σχεδόν για τα πάντα; Για επαγγελματικές σου υποθέσεις, για να προλάβεις να χαρείς τον έρωτα σου, για να απολαύσεις όσο το δυνατό περισσότερα οφέλη από κάποιες ευκαιρίες (ανέλπιστες πολλές φορές) που σου έχουν παρουσιαστεί… Μήπως έχεις αποσυντονιστεί και θεωρείς σημαντικά κάποια πράγματα που είναι πολύ παροδικά για να τα αναγάγεις σε στόχους ζωής; Μήπως ξέχασες να σταθείς δίπλα στους ανθρώπους που βρίσκονται μία ζωή πλάι σου, παρασυρόμενος/η από ένα καταιγισμό γεγονότων (σημαντικών ή μη) που σου υπενθύμιζαν ότι πρέπει να ξεπεράσεις μια για πάντα τους φόβους ενός αβέβαιου αύριο; Αυτή την εβδομάδα αναρωτήσου πως θα ήταν αν επέστρεφες στο μέρος, το χρόνο και τους ανθρώπους που μεγάλωσες μαζί – στις αγκαλιές που έμαθες πως να αγαπάς, στις σχέσεις που έμαθες πως να μοιράζεσαι, στους ανθρώπους που σε έμαθαν να προσφέρεις και να δέχεσαι ανιδιοτελώς. Ναι, ο χρόνος που περνάει σε κάνει να νιώθεις πως κουβαλάς μία πληγή που αιμορραγεί και είναι ορατή σε όλους εκτός από εσένα. Γι’ αυτό το λόγο, αυτή την εβδομάδα φρόντισε να αγκαλιάσεις αυτούς/ες που γνωρίζεις πολύ καλά πως δεν περιμένουν τίποτα ως αντάλλαγμα από εσένα, γεγονός που κάνει την αγκαλιά τους πραγματική και όχι τυπική.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Το πρόβλημα και αυτής της εβδομάδας είναι η επικοινωνία – και πιο συγκεκριμένα η τάση σου να ταυτίζεις την επικοινωνία με ό, τι πηγάζει μέσα από τον κοινό νου και τη λογική. Με τον Ερμή ανάδρομο στους Ιχθύες, δεν μπορείς να συνεννοηθείς τόσο εύκολα, είναι εξαιρετικά δύσκολο να είσαι στην ώρα σου εκεί που κανονίζεις, πέφτεις πάνω σε κλειστούς δρόμους την ώρα που βιάζεσαι ή το αυτοκίνητο σου αποφάσισε να βγάλει όλες τις βλάβες και να σε αφήσει σε απόγνωση. Μήπως λοιπόν είναι η κατάλληλη εβδομάδα για να αναρωτηθείς πόσο εφικτά είναι όσα σκέφτεσαι, πόσο εκφράζεις την καρδιά σου βάζοντας στόχους που εξυπηρετούν μόνο το πορτοφόλι ή το μυαλό σου, πόσο κοντά είσαι σε άτομα του συγγενικού σου περιβάλλοντος και θα μπορούσαν να σου παρέχουν συναισθηματική τροφή την ώρα που νιώθεις τη πείνα σ’ αυτή τη σφαίρα της ζωής σου να σ’ εξαντλεί. Αν δεν το έχεις ακόμα καταλάβει, δεν είναι ώρα να πάρεις κι άλλες πληροφορίες, να ανοίξεις νέα λεξικά, να διαβάσεις κι άλλες εφημερίδες αλλά να αναρωτηθείς τι από όλα όσα παρακολουθείς, εκπαιδεύεσαι και διδάσκεσαι είναι πραγματικά χρήσιμο. Αυτή την εβδομάδα γύρισε πίσω στην αλφάβητο της καρδιάς σου και φτιάξε λέξεις που από άμυνα (και πολλές, πολλές πληγές…) έχει πάψει να χρησιμοποιείς, όπως: μοιράζομαι, συμπονώ, θυσιάζω, αγαπώ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο ανάδρομος Ερμής έχει προκαλέσει μία αναστάτωση στον οικονομικό τομέα, αφού μπορεί να αντιμετωπίζεις καθυστερήσεις σε λεφτά που περίμενες, μειώσεις του μισθού σου, ταλαιπωρία στο ισοζύγιο εσόδων/εξόδων και γενικότερα πασχίζεις να ισορροπήσεις. Μια αναστάτωση όμως που οδηγεί σε πολύ πιο βαθιά θέματα του χαρακτήρα σου… Με την Πανσέληνο της 25ης Φεβρουαρίου στην Παρθένο, είναι πιθανό να αντιλαμβάνεσαι πως είσαι εξαιρετικά αδύναμος/η να προχωρήσεις τα δημιουργικά σου πλάνα μόνος/η, αφού χρειάζεσαι τον/ην Άλλο/η (ένα φίλο, ένα συνεργάτη, ένα/μια σύντροφο ζωής) που θα μπορούσε να σε στηρίξει με την αφοσίωση και το μυαλό του/ης στο πλάνο σας. Αν όμως νιώθεις να γκρεμίζονται κάποια όνειρα, να αλλάζουν οι όροι σε συμφωνίες, να σου κλέβουν ένα κομμάτι από τον κόπο σου, τότε είναι μάλλον ώρα να αναζητήσεις συνεργάτες, συναδέλφους και στηρίγματα διαφορετικά από αυτά ή αυτούς που ήδη έχεις στη ζωή σου. Αυτό που έχει σημασία αυτή την εβδομάδα είναι να μετρήσεις τι αξίζει να κρατήσεις στο πορτοφόλι αλλά και στην καρδιά σου. Αναρωτήσου αν σου επιτρέπεται να σκέφτεσαι, να δρας και να κινείσαι όπως θα ήθελες στους επαγγελματικούς χώρους που δραστηριοποιείσαι αλλά και στις σχέσεις που έχεις. Και στην (εξαιρετικά πιθανή) αρνητική απάντηση που θα δώσεις, μη ρίξεις αυτόματα το φταίξιμο στους άλλους. Έχεις μεγάλο μερίδιο ευθύνης κι εσύ, αφού προσπαθείς να βάλεις όρια στους άλλους αντί να ανοίξεις το δικό σου ζωτικό χώρο. Και θα ρωτήσεις, όπως είναι λογικό: «Πως να τολμήσω, να ανοίξω τα φτερά μου, όταν φοβάμαι πως θα γίνω εύκολη λεία;». Και ο αστρολόγος σου, μετά από αυτό δεν μπορεί παρά να αναρωτιέται: μα καλά, έφτασες στο σημείο να αμφιβάλλεις για τον ευφυέστατο εγκέφαλο σου, το πολυτιμότερο πετράδι του πλούτου σου;

ΙΧΘΥΕΣ
Ο ανάδρομος Ερμής στο ζώδιο σου, ένα θέμα που αντιμετωπίζεις εδώ και λίγες ημέρες, προκαλεί αδυναμία συνεννόησης, δυσκολία στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις, επιστροφή ανθρώπων ή/και ζητημάτων που σχετίζονται με το παρελθόν και μία δυσκολία να εκφράσεις αυτό που πραγματικά εννοείς. Όταν όμως συνδυάζεται με την Πανσέληνο στην Παρθένο στις 25/2, την ετήσια σύνοδο Ήλιου/Χείρωνα στο ζώδιο σου και την είσοδο της Αφροδίτης σε αυτό, τότε είναι σαν να ζεις όχι δύο, αλλά περισσότερες παράλληλες ζωές. Μήπως προκαλείς εσύ ο/η ίδιος/α καθυστέρηση, αναταραχή και αναστάτωση στη ζωή σου ώστε να κερδίσεις χρόνο για να απαντήσεις σε σοβαρά ζητήματα των διαπροσωπικών σου σχέσεων; Μήπως αντιλαμβάνεσαι πως βρίσκεσαι στο σημείο που θα πρέπει να αποφασίσεις αν θα το τολμήσεις ή όχι (ναι, ερωτικά εννοώ. Ναι, για εκείνο/η που όλο το αναβάλλεις περιμένοντας τις κατάλληλες συνθήκες.) και νιώθεις ανέτοιμος/η για τέτοιες αποφάσεις; Μήπως επαναφέρεις στη ζωή σου άτομα από το παρελθόν σου που παίζουν τους ρόλους κακών συντρόφων, αυταρχικών αφεντικών ή διπρόσωπων φίλων, με στόχο να δείξεις γύρω σου πως εσύ είσαι απλά το θύμα μίας κοινωνίας που πατά τους/τις συναισθηματικά ευαίσθητους/ες. Ή μήπως αποφάσισες να πάρεις εκδίκηση για όσα τραύματα που έχουν προκαλέσει οι γύρω σου τον τελευταίο καιρό, αφήνοντας τους να πιστεύουν πως σε εγκλώβισαν σε μία ζωή μιζέριας και απογοήτευσης, ενώ στο παρασκήνιο επεξεργάζεσαι αυτό που θα σε αλλάξει επίπεδο; Αν συμβαίνει αυτό το τελευταίο, τότε συνέχισε να φοράς την πληγή που σε κάνει πιο πιστευτό/η στο ρόλο σου…

 

πηγή: stardome.gr

You may also like...

Leave a Reply