Κim kardashian: Δε με νοιάζει που έχω κυτταρίτιδα !

Έρχεται το καλοκαίρι και όλες μας λίγο – πολύ  ‘βλέπουμε’ τον ίδιο εφιάλτη …  κυτταρίτιδα! Άραγε θα τα καταφέρουμε να τη καταπολεμήσουμε μέχρι τα πρώτα μας μπάνια;  Άραγε θα προλάβουμε να καλυτερεύσουμε την εμφάνιση των γοφών μας;

Για όλες λοιπόν εμάς είναι αρκετά ενδιαφέρουσα και ενθαρρυντική η δήλωση της διάσημης τηλεπερσόνας Kim Kardashian που παραδέχθηκε πως έχει κυτταρίτιδα και πλαδαρά πόδια, παρότι γυμνάζεται καθημερινά.

Πώς να μην αισθανθούμε καλύτερα όταν ακόμα και αυτή η διάσημη και sexy (κατά γενική ομολογία)  γυναίκα λέει πως δε τη νοιάζει που έχει κυτταρίτιδα και ψωμάκια και δεν την απασχολεί αν έχει το τέλειο σώμα!  Ιδιαίτερα μάλιστα όταν αποκαλύπτει στο περιοδικό «U.S. fitness» ότι «Κάποιες φορές γουρουνιάζω και σκέφτομαι ότι άξιζε τον κόπο! Έτσι νιώθω τις περισσότερες φορές. Αν ήμουν κολλημένη σε μία δίαιτα θα ήμουν δυστυχισμένη. Λατρεύω το φαγητό, ειδικά τα γλυκά.  Αν δε μπορείς να απολαύσεις τη ζωή σου, τότε ποιο είναι το νόημα;  Δε πρέπει αν βασανίζεις τον εαυτό σου. Μου αρέσει πολύ το παγωτό και το παγωμένο γιαούρτι».

H εκρηκτική τηλεπερσόνα τονίζει: «Ο καλύτερος τρόπος να ζυγίζεσαι είναι να κοιτάς τον εαυτό σου στον καθρέφτη. Δεν έχω καν ζυγαριά στο σπίτι μου».

Όλες εμείς που έχουμε κυτταρίτιδα θα συμφωνούσαμε στη δήλωσή της για τις καμπύλες της και τη στρογγυλή περιφέρειά της:  «Θα το πω. Νομίζω πως τα μπούτια μου είναι χοντρά και έχω κυτταρίτιδα. Πάμε παρακάτω! Όσο πηγαίνω γυμναστήριο έχω αυτοπεποίθηση, πρέπει να αισθάνεσαι καλά, για να φαίνεσαι καλά».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

πηγή: zougla.gr
do scares Lyme we thats does


You may also like...

Leave a Reply