Έξυπνα tips για να είστε πάντα μοδάτες ανέξοδα

Κάθε σαιζόν, αφήνουμε τον εαυτό μας να παρασυρθεί από τις διαφορετικές τάσεις της μόδας που οι διάφοροι σχεδιαστές προτείνουν.

Μελέτες διαπιστώνουν ότι ένα πολύ μεγάλο ποσοστό γυναικών δηλώνουν τρομαγμένες από την κρίση και αισθάνονται ότι η οικονομική τους κατάστασή τους έχει χειροτερεύσει. Κι ενώ γύρω στο 70% δηλώνουν ότι έχουν ξεκινήσει κάποιου είδους μειώσεων στις αγορές τους, την ίδια στιγμή ακόμα περισσότερες , περίπου το 80%, αναφέρουν ότι κάνουν σπατάλες σε ψώνια για να ανέβουν ψυχολογικά!

Καλό θα είναι να βλέπουμε την κατάσταση γύρω μας αλλάζοντας την συμπεριφορά μας και εγκαταλείποντας την υπερβολική υλιστική-καταναλωτική νοοτροπία μας. Είναι τραγικό να ακούς ότι υπάρχουν γυναίκες που σπαταλούν τον μισθό των 5-6 μηνών τους για την αγορά μίας και μόνο επώνυμης τσάντας κόστους 4000 ευρώ. Μπορείς να αγοράσεις και μία φθηνή τσάντα στα πλαίσια πάντα της οικονομικής σου κατάστασης.

Μη ξεχνάτε ότι μπορείτε να είστε πάντα στιλάτες και στη μόδα χωρίς περιττά έξοδα. Πως μπορεί να γίνει αυτό; Παρακολουθώντας τα «κλασικά στοιχεία» που ανεξάρτητα από την τάση της μόδας που αλλάζει, αυτά εξακολουθούν να εκτιμούνται. Ένα λοιπόν από αυτά τα κομμάτια είναι το λευκό πουκάμισο. Και για να σας φέρουμε σιγά σιγά και στη μόδα της άνοιξης / καλοκαίρι 2011, το λευκό πουκάμισο έρχεται σε διαφορετικές εκδόσεις και ερμηνείες.

Το κλασικό λευκό πουκάμισο είναι πολύπλευρο και κομψό, παρά την απλότητά του. Μπορείτε να το φορέσετε σχεδόν με τα πάντα, με τζιν, με μια φούστα ή ένα παντελόνι, και σε κάθε περίσταση, από μια τυπική επαγγελματική συνάντηση σε μια πιο ειδική εκδήλωση, όπου πρέπει να επιλέξετε ένα πιο κομψό ντύσιμο. Επιπλέον, μπορείτε να το συνδυάσετε με οποιοδήποτε αξεσουάρ με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Μπορείτε να προσθέσετε ένα κολιέ, ένα μαντήλι ή εσάρπα, μία ωραία καρφίτσα, ένα γιλέκο ή ένα σακάκι.

Ανάλογα με την περίσταση και το αποτέλεσμα που αναζητάτε, μπορείτε να φορέσετε το λευκό πουκάμισο κουμπωμένο τελείως  ή με ένα ελαφρώς ανοικτό σχίσιμο. Και για να σας κάνουμε να δείτε ότι με απλά και πολύ ωραία πράγματα μπορείτε να είστε πάντα ποιοτικές και μέσα στη μόδα, να σας αναφέρουμε ότι για την άνοιξη / καλοκαίρι 2011, το λευκό πουκάμισο επισημάνθηκε σε πολλές επιδείξεις μόδας, όπως της Carolina Herrera, Michael Kors ,DKNY, Derek Lam, Ralph Lauren, Moschino, Brioni, και Marc by Marc Jacobs.

DSQuARED 2011 Fashion Show

DKNY 2011 Fashion Show

Το λευκό πουκάμισο είναι ένα από τις επιλογές που ποτέ δεν είναι εκτός μόδας. Μπορεί εύκολα να φορεθεί στον χώρο εργασίας ή ακόμα και για τις βραδινές σας εξορμήσεις. Τα πάντα βρίσκονται καθαρά στον τρόπο που θα ταιριάξετε ένα οποιοδήποτε αξεσουάρ πάνω του.

You may also like...

Leave a Reply