Καρναβάλι 2011 στην Αίγινα

Αν μένετε στην Αθήνα ή στο Πειραιά και θέλετε λίγο να ξεφύγετε, μπορείτε να πάτε μια μικρή εκδρομούλα μέχρι την Αίγινα. Οι εκδηλώσεις θα είναι και φέτος αρκετές και σε  ολόκληρο το νησί!

Η διαδρομή διαρκεί 1 ώρα και 15 λεπτά περίπου και τα απο το λιμάνι του Πειραιά αναχωρούν καθημερικά πλοία και ταχύπλοα για το λιμάνι της Αίγινας. Τα δρομολόγια εκτελούν:

– Hellenic Seaways: 210-4117341 – πατήστε εδώ για να δείτε τα δρομολόγια
– Nova Ferries : 210 4126181 – πατήστε εδώ για να δείτε τα δρομολόγια

Ενημερωθείτε αναλυτικά και για το πρόγραμμα των εκδηλώσεων (αλλά και των καταστημάτων) απο σήμερα Παρασκευή έως και την Καθαρή Δευτέρα.

Παρασκευή 4/3/2011

Οι εορταστικές εκδηλώσεις ξεκινούν το Βράδυ της Παρασκευής 4/3 σε όλα τα μαγαζιά της Αίγινας!

Σάββατο 5/3/2011

Το Σάββατο 05/03 στη Πέρδικα στις (17:00) ξεκινά το πρώτο Carnival Party. Παράλληλα και στην Αγία Μαρίνα θα γίνει το απογευματινό Street Party που διοργανόνουν οι επαγγελματίες της περιοχής, με πολλές πολλές εκπλήξεις!

Κυριακή 6/3/2011

Για τους γονείς και τα παιδιά οι Απόκριες ξεκινούν στις 11:00 στο Πύργο του Μαρκέλου, όπου θα υποβληθούν σε ένα δημιουργικό Face Painting.  Στη συνέχεια όλοι με τις στολές τους και με αποκριάτικη διάθεση θα ξεχυθούν στους δρόμους του νησιού με κατεύθυνση το λιμάνι, όπου θα είναι οι επίτιμοι καλεσμένοι του Αιγινήτικου Γάμου που ξεκινά στις 12:00! Ευτυχώς ο γάμος δεν έχει τραπέζι και οι επισκέπτες μπορούν να φτάσουν εγκαίρως στο Μεσαγρό (16:00) όπου οι κάτοικοι 2 χρόνια τώρα δίνουν τη δική τους νότα στο καρναβάλι!

Φυσικά η τελευταία μέρα του καρναβαλιού θα αφήσει ξάργυπνους τους επισκέπτες του νησιού καθώς ύστερα απο τις διάφορες εκδηλώσεις  μπορούν να πάνε και σε κάποιο απο τα πολλά Parties των cafe-bars που ξεκινούν αργά το απόγευμα, αναλυτικά:

  • Το Εν Αιγίνη upstairs σας προσκαλεί στο party BOLSHOI!
  • Αν είστε fun της Ανατολής, μπορείτε να πάτε για χωρό της κοιλιάς στο Party του Ellinikon, 1000 και 1 Νύχτες!Αν θέλετε κάτι πιο βαρύ, ένας τσολιάς σας περιμένει στο Vartan ενα Party «Επανασταση» Party, με guest Dj το γνωστό Villa Nick Mason !
  • Για τους φανατικούς εραστές, Latinos Party στο Ρέμβη!Αν πάλι δεν μπορείτε ακόμα να ξεχάσετε τον Michael Jackson και να ξεκολλήσετε από τη Disco! Βάλτε τις περούκες σας για ένα Disco party στο café Νησος.

Καθαρή Δευτέρα 7/3/2011

Η Αγία Μαρίνα και το Βαθύ είναι δυο απο τις περιοχές που μπορείτε να επισκεφτείτε για να περάσετε αξέχαστα κούλουμα συντροφιά με μουσική και παραδοσιακούς μεζέδες!

πηγές: aeginanews.gr, aegina.com.gr, aegina.blogspot.com

You may also like...

Leave a Reply