Ιδέες για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου

Χρόνια Πολλά σε όλους τους ερωτευμένους! Μπορεί πολλοί να μην πιστεύουμε στην γιορτή αυτή, όλοι όμως έχουμε στο μυαλό μας να προσφέρουμε κάτι στον αγαπημένο μας!

Ψάξαμε λοιπόν και βρήκαμε τις ιδέες και προτάσεις που μας άγγιξαν περισσότερο ώστε να πάρει τα … πάνω της η μέρα των ερωτευμένων!

  • Σχεδιάστε και ανταλλάξτε το δικό σας «μπλοκ επιταγών». Φτιάξτε κουπόνια για ένα ερωτικό μασάζ, ένα ρομαντικό δείπνο για δύο, ένα αφρόλουτρο υπό το φως των κεριών και ότι άλλο νομίζετε ότι θα εξιτάρει τον/την αγαπημένο/ή σας.
  •  Οργανώστε ένα «Κυνήγι Θησαυρού». Σχεδιάστε κάρτες με clues που η κάθε μία θα καθοδηγεί στην επόμενη μέχρι ο αγαπημένος/η σας καταλήξει στο ξενοδοχείο που έγινε η δεξίωση του γάμου σας, στο μέρος που σας έκανε την πρόταση γάμου, ή εκεί που κάνατε το πρώτο ραντεβού σας. Τα διάφορα clues μπορεί να είναι μυστικά που γνωρίζετε αποκλειστικά οι δυο σας ή με κάποιο ερωτικό υπονοούμενο.

Για τους άντρες:

  • Αγοράστε στην αγαπημένη σας τρία set εσωρούχων, ένα ρομαντικό, ένα πρόστυχο και ένα sexy. Δώστε της τα δώρα ένα ένα ζητώντας της να τα φορέσει το πρώτο πριν βγείτε από το σπίτι, το δεύτερο όταν θα βγείτε έξω για ποτό ή φαί και το τρίτο όταν επιστρέψετε σπίτι. Δεν είναι ανάγκη φυσικά να της τα δώσετε και τα τρία την ίδια μέρα αλλά και τις επόμενες, διατηρώντας τη sexy διάθεση όλη τη βδομάδα!

Για τις γυναίκες:

  • Αγοράστε τρία set εσωρούχων και κάντε του πασαρέλα με το ρομαντικό πριν βγείτε από το σπίτι, με το πρόστυχο όταν θα είσαστε έξω (ενημερώνοντάς τον φυσικά με κάποιο τρόπο για το τι φοράτε κάτω από τα ρούχα σας όταν είστε έξω) και το sexy όταν επιστρέψετε σπίτι.
  • Ετοιμάστε ένα ρομαντικό δείπνο. Δημιουργήστε ένα μενού με θαλασσινά ή φαγητά που σας αρέσουνε και κάντε το παράδοση να μαγειρεύετε τα συγκεκριμένα φαγητό μόνο κάθε χρόνο του Αγ. Βαλεντίνου.
  • Ξαναζήστε την πρώτη φορά που γιορτάσατε μαζί του Αγ. Βαλεντίνου. Κάντε ακριβώς τα ίδια πράγματα αλλά ακόμα κι αν δεν έχετε να θυμάστε κάτι συγκλονιστικό προσθέστε καινούργιες πινελιές δημιουργώντας της αναμνήσεις που πάντα θέλατε!
  • Κάντε μαζί ένα αφρόλουτρο. Γεμίστε το μπάνιο σας με αρωματικά κεριά και απολαύστε μαζί ένα αφρόλουτρο πίνοντας σαμπάνια. Ακούγεται κλισέ, αλλά πόσες φορές πραγματικά το κάνατε?
  • Μια πρόταση για δώρο. Σε βαζάκια ή σακουλάκια τοποθετήστε ζαχαρωτά σε ροζ και κόκκινες αποχρώσεις. Χρησιμοποιήστε κορδελάκια ή καρτελάκια με ένα μήνυμα αγάπης.
  • Από νωρίς το πρωί στη δουλειά, αρχίστε να στέλνετε κάθε μία ώρα από ένα πικάντικο sms, mms ή email. Όσο περνάει η ώρα κάντε τα μηνύματά σας ακόμα πιο πονηρά, στέλνοντας το τελευταίο μία ώρα πριν βρεθείτε. Μπορείτε να φανταστείτε τις συνέπειες της αναμονής!

 

Πηγές: weddingtales.gr,valentinecarnival.com 

You may also like...

Leave a Reply