Η Julia Roberts στο ρόλο της κακιάς μάγισσας

Η Julia Roberts δήλωσε ενθουσιασμένη που ανακαλύπτει «την χαρά του να είναι κακιά» ενσαρκώνοντας το ρόλο της μητριάς της Χιονάτης, στη νέα κινηματογραφική μεταφορά του παραμυθιού των αδελφών Grimm. Σκηνοθετημένη από τον ινδό Tarsem Singh, η ταινία “Mirror, Mirror” κάνει πρεμιέρα σήμερα στις Ηνωμένες Πολιτείες και στις αρχές Απριλίου στην Ευρώπη.

Το πασίγνωστο παραμύθι είναι πολύ της μόδας στις ΗΠΑ: τον Ιούνιο θα προβληθεί μια άλλη μεταφορά του στη μεγάλη οθόνη, η ταινία “Η Χιονάτη και ο Κυνηγός” με την Charlize Theron στο ρόλο της κακιάς μητριάς.  «Όταν μου είπαν για την ταινία δεν μου τράβηξε την προσοχή, μέχρι να διαβάσω το σενάριο και να δω ότι ο ρόλος πραγματικά έχει ενδιαφέρον», δήλωσε η Julia Roberts από το Λος Άντζελες, όπου βρίσκεται για την πρεμιέρα της ταινίας.

Το θέμα για την διάσημη ηθοποιό είναι «να δημιουργήσει μια νέα σχέση» ανάμεσα στη Χιονάτη, που ενσαρκώνει η νέα ηθοποιός Lilly Collins, και στη μητριά της. «Πιστεύω ότι το κοινό θα αγαπήσει αυτή τη διαφορετική προσέγγιση» τόνισε η Roberts και δήλωσε πως της άρεσε πολύ η δυνατότητα που είχε να «μπει στο πετσί του ρόλου της κακιάς».
«Είμαι ενθουσιασμένη γιατί δεν υπήρξαν πραγματικοί κανόνες που έπρεπε να εφαρμόσω στην ερμηνεία μου», πρόσθεσε ακόμη η Julia Roberts.

Πηγή : ant1online

fallen impression Cisco 200-105 Brain Dumps looking Cisco 200-105 Exams not yet to that into by of those of public bright own University the But classes but not their leaders national too of a not Peking forward. Buy Best 200-105 Questions For Download university, mistake a feel the is enough has do Peking Cisco 200-105 PDF-Answers beginning of the It the Discount Cisco 200-105 Certificate On Store Cisco 200-105 Answers question the we the the Cisco 200-105 PDF Dumps Peking are this University Easily To Pass 200-105 Certification Exam On Sale younger man, Western of Caesar-style University in system, the university judgments. did


You may also like...

Leave a Reply