Η Τρίτη για τα ζώδια σημαίνει …

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Αυτό το σαδισμό του σύμπαντος πώς να τον αντέξεις σήμερα; Η μέρα να ξεκινά με διάθεση, ταχύτητα, σπίρτοζικη επικοινωνία και να καταλήγει με μια κούραση και χασμουρητά που απειλούν να σου εξαρθρώσουν το σαγόνι;
ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Πολύ θα ήθελες σήμερα να έχεις τον απόλυτο έλεγχο του μυαλού σου και να συγκεντρώνεσαι με ευκολία στις υποχρεώσεις σου. Όμως δεν λειτουργεί το σύστημα: συνέχεια παρεμβάλλονται νέες πληροφορίες, εμπόδια, εκνευρισμένοι συνάδελφο, φίλοι με ερωτική απογοήτευση, δυσαρεστημένοι πελάτες… Ουφ, να φύγει και να μην ξανάρθει αυτή η μέρα.
ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Είναι λίγο ασαφές σήμερα ποιος/α είναι ο/η εριστικός/η και προκλητικός/η της υπόθεσης. Μπορεί να είσαι εσύ, μπορεί να είναι ο/η σύντροφος σου ή μερικοί/ες φίλοι/ες σου. Το αποτέλεσμα είναι ένα: με τόσο σκληρή κριτική και τεταμένα νεύρα να κυκλοφορούν στον αέρα, προετοιμάσου για γκραν καυγάδες!
ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Είναι πολύ παράξενος ο ακόλουθος εσωτερικός μηχανισμός, αλλά πράγματι εμφανίζεται αυτές τις μέρες σε πολλούς/ες Καρκίνους: φοβάσαι να είσαι αισιόδοξος/η ή, αν δεν έχεις συγκεκριμένο λόγο απαισιοδοξίας, φοβάσαι πως κάτι θα συμβεί σύντομα και θα σε πληγώσει και κρατάς ακόμη πιο ισχυρές άμυνες. Πρόσεξε γιατί αρχίζεις έτσι πάλι να κλείνεσαι στο καβούκι σου…
ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Μην πάρεις πολύ στα σοβαρά εντάσεις, καθυστερήσεις, νεύρα και ασυνεννοησίες στον επαγγελματικό σου χώρο. Αυτές τις μέρες το «Άλλα λέει η θειά μου, άλλα ακούν τα αυτιά μου» είναι το λιγότερο που θα αντιμετωπίσεις. Διασκέδασε το αφού δεν μπορείς να τ’ αλλάξεις!
ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Όταν το μυαλό ενός/μιας Παρθένου ανεβάζει στροφές, καλύτερα να βρίσκεσαι σε απόσταση ασφαλείας ή τουλάχιστον σε ένα εξοπλισμένο δωμάτιο (επικάλυψη τιτανίου στους τοίχους, προμήθειες και νερό για μερικές μέρες, βασικά φάρμακα). Γιατί είναι ακριβώς αυτές τις μέρες που αντιλαμβάνεται με μεγαλύτερη συχνότητα τα λάθη που συμβαίνουν γύρω του/της (δεν θες να ζήσεις τέτοια κριτική) ενώ την ίδια στιγμή που θα χτυπά την δική του/της ψυχολογία με το χειρότερο τρόπο, καθώς θα ξαναθυμάται τα λάθη που έκανε στο παρελθόν. Παρθένε, σε προειδοποιώ! Θα σε δέσω!
ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Η δουλειά είναι ευχή ή κατάρα σήμερα; Μην βιαστείς να απαντήσεις γιατί οι υποχρεώσεις που στην αρχή της μέρας μοιάζουν με κάτεργο, ίσως αποδειχθούν σωτήριες για ν’ αντιμετωπίσεις την κυκλοθυμία σου στο τέλος της μέρας…
ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Οι σχέσεις μας προσφέρουν το δώρο της ασφάλειας και της οικειότητας με τους «κοντινούς» μας ανθρώπους. Ταυτόχρονα όμως, συνυπάρχει και η πραγματικότητα που λέει πως δεν είμαστε πλέον υπεύθυνοι/ες μόνο για εμάς αλλά και για εκείνους/ες. Αυτές τις μέρες, περνάνε από το μυαλό σου όλοι εκείνοι οι στόχοι που θα μπορούσες να πετύχεις αν ήσουν ελεύθερος/η ευθυνών προς τους οικείους σου. Πρόσεξε μη σε δηλητηριάσουν.
ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Η απάντηση σήμερα είναι το σεξ. Σε ποια ερώτηση. Διάλεξε ελεύθερα: “Κι αν δεν μου φτάσουν τα λεφτά ως τις 15 του μήνα;”, “Τον/την αγαπάω ή απλά διασκεδάζω τον καιρό μου μέχρι να εμφανιστεί κάτι καλύτερο;”, “Μήπως θα ήταν καλύτερο να μέναμε φίλοι;”…
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)
Δεν υπάρχει πιο τρομακτική αίσθηση για έναν/μια Αιγόκερω από το να νιώθει πως δεν έχει αρκετές γνώσεις ή ταλέντα για να ανταπεξέλθει στην αρένα της καριέρας. Είναι μεν αδύνατο να ξέρουμε τα πάντα για όλα τα ζητήματα που μπορεί να ανακύψουν, όμως αυτό το λέμε εμείς οι υπόλοιποι που δεν είμαστε Αιγόκεροι. Αν νιώθεις έτσι λοιπόν πάψε να μειώνεις τον εαυτό σου και στρώσου στην ενημέρωση!
ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Προοδευτικά, κατά τη διάρκεια της ημέρας, θα ασισθάνεσαι μια αυξανόμενη πίεση, μάλλον εξαιτίας των ευθυνών στη δουλειά σου ή κάποιων προθεσμιών που σ’ αγχώνουν. Οπότε ένα είναι το σύνθημα: Δούλεψε!
ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Αν υπάρχει κάτι στο οποίο είσαι καλός/η είναι να ερωτεύεσαι τα φαντάσματα του παρελθόντος σου. Να αναζητάς “εκείνο το βλέμμα” σε όλα τα επόμενα βλέμματα, “εκείνο το άγγιγμα” στα χέρια που ακολουθούν, “μια βραδιά σαν τότε” στις βραδιές του παρόντος και του μέλλοντος. Οι σχέσεις είναι σαν τους ανθρώπους Ιχθύες μου: οι ζωντανοί με τους ζωντανούς και οι πεθαμένοι με τους πεθαμένους. Καιρός να πας παρακάτω.

 

πηγή: stardome.gr

You may also like...

Leave a Reply