Η πρόταση του καλοκαιριού: Επάγγελμα Αρραβωνιαστικιά της Γεωργίας Δεμίρη

Η θερμοκρασία διαρκώς ανεβαίνει και όλοι μας απλά περιμένουμε τις λίγες αυτές ημέρες της άδειάς μας που θα αλλάξουμε παραστάσεις με σκοπό να ξεκουραστούμε, να αλλάξουμε διάθεση και φυσικά να χαρούμε την θάλασσα!

Για όλους εσάς που το βιβλίο είναι πάντα ο σύντροφος του καλοκαιριού έχουμε σήμερα την ιδανική πρόταση. Το “Επάγγελμα Αρραβωνιαστικιά” της Γεωργίας Δεμίρη είναι σίγουρα ένα βιβλίο που αξίζει να το βάλετε μέσα στη βαλίτσα των διακοπών σας!

Ας δούμε όμως λίγο την υπόθεση…

Η κρίση έχει πλήξει τους πάντες αλλά η Αρετή, που βαδίζει πάντα βάση σχεδίου, είναι ευτυχισμένη γιατί νομίζει ότι τα έχει όλα υπό έλεγχο.  Είναι υψηλόβαθμο στέλεχος σε μια μεγάλη εταιρεία, είναι σχεδόν αρραβωνιασμένη με έναν άνδρα που την αγαπάει και το όνειρο της να δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια έχει αρχίσει να παίρνει σάρκα και οστά.   Ώσπου έρχεται μια μέρα που όλα όσα θεωρούσε δεδομένα ανατρέπονται και ο κόσμος γύρω της καταρρέει.

Απολυμένη και απατημένη αναγκάζεται να ξεκινήσει από την αρχή και να προσπαθήσει να ξαναφτιάξει τη ζωή της.  Όμως, όπως πολύ σύντομα θα ανακαλύψει,  το να βρει κανείς δουλειά στην εποχή μας δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση. Κι εκεί που κοντεύει να απελπιστεί τελείως, κάποιος της προτείνει ένα εξαιρετικά ιδιότυπο αλλά πολύ προσοδοφόρο «επάγγελμα».  Παρά τις επιφυλάξεις της η Αρετή δέχεται και γνωρίζει πολλούς και διαφορετικούς άντρες, ο καθένας με τις δικές του ιδιαιτερότητες.  Και τα πράγματα θα μπλεχτούν ακόμη περισσότερο όταν θα γνωρίσει τον έναν, τον μοναδικό, τον απόλυτο, εκείνον που θα την κάνει να τον ερωτευτεί παράφορα…

Το βιβλίο προτείνει επίσης η αγαπημένη σε όλους μας συγγραφέας Μαρία Τζιρίτα στο blog της. Να σημειώσουμε ότι η Μαρία μας έχει επίσης ταξιδέψει και συγκλονίσει με όλες τις δικές της επιτυχίες (Το παιδί της αγάπης, Μάτια μου, Αν δεν υπήρχε αύριο, Όταν αγαπάς είναι για πάντα, Η γυναίκα που ήξερε μόνο να αγαπάει).

Καλή ανάγνωση σε όλους και θα χαρούμε να μας στείλετε τις κριτικές σας!

 

-Ρούλα Μος-

 

You may also like...

Leave a Reply