Η Ελένη Μενεγάκη μιλάει πρώτη φορά για το διαζύγιό της με τον Γιάννη Λάτσιο

«Μήπως τελικά κάναμε κάτι λάθος;»

Η Ελένη Μενεγάκη ανήμερα της γιορτής της βρέθηκε στο πλατό του Θέμου Αναστασιάδη για να δώσει την πρώτη τηλεοπτική της συνέντευξη μετά από πάρα πολύ καιρό. Όπως ήταν λογικό, τα θέματα που τέθηκαν στη συζήτηση ήταν πολλά και εμείς -σε αυτό το post- απομονώσαμε εκείνα που αφορούν την προσωπική της ζωή, τη δύσκολη περίοδο του χωρισμού με τον Γιάννη Λάτσιο.

«Όταν δύο άνθρωποι δεν μπορούν να συνεχίσουν να δίνουν την ίδια χαρά ο ένας στον άλλο, ίσως θα πρέπει να το σταματούν σε ένα σημείο με αξιοπρέπεια. Όμως, αν ένας από τους δύο -ή και οι δύο- δεν ξέρουν αν μπορούν να το αντέξουν -γιατί είναι πάρα πολύ δύσκολο- ίσως να μην πρέπει να το κάνουν. Σήμερα που έχουν περάσει κάποια χρόνια και έχω ξαναβρεί τον εαυτό μου, είναι καλά τα παιδιά μου κι εγώ ξαναέγινα η Ελένη που ήμουν, τώρα λέω “εντάξει, έτσι έπρεπε να γίνει”. Νομίζω πως και οι δύο είμαστε καλύτερα σήμερα».

«Δεν έχω καταλάβει ακόμα γιατί το δικό μου θέμα που αφορούσε μόνο την προσωπική μου ζωή, εμένα και του άνδρα μου, γιατί ενδιέφερε τόσο τον κόσμο; Γιατί; Κάναμε εμείς κάτι λάθος; Είχε αρχίσει να γράφεται στα blogs ότι ένα ζευγάρι πολύ γνωστό ετοιμάζεται να χωρίσει. Και σκεφτήκαμε, μπορεί λανθασμένα, ότι ναι μεν θα γίνει θέμα, αλλά ίσως αν το πεις μόνος σου, θα σχολιαστεί για μια δυο μέρες ή μια εβδομάδα και τέλειωσε. Νομίζαμε ότι δεν θα ασχοληθούν άλλο».

«Μου πέρασε απ’το μυαλό τι θα σκεφτούν για μένα οι τηλεθεατές. Αλλά μετά σκέφτηκα ότι πρέπει να κοιτάξω το καλό της οικογένειάς μου και πως αργότερα τον κόσμο θα τον ξανακερδίσω γιατί εγώ θα συνεχίσω να είμαι αυτή που είμαι. Και επειδή σε κάθε σχεδόν σπίτι υπάρχει κάποιος που έχει βγει από ένα διαζύγιο, σκέφτηκα ότι θα το δουν και από την άλλη πλευρά. Εντάξει, δεν σκότωσα και κανέναν!».

«Για ένα μεγάλο διάστημα έμεινα κλειδωμένη στο σπίτι. Φοβόμουν να βγω στον δρόμο. Δεν ήθελα να βλέπω περίπτερα, περιοδικά, δεν ήθελα να κοιτάζω κανέναν. Μου πήρε πολύ καιρό να πω ότι “εντάξει, θέλω να βγω μια βόλτα”».

Πηγή: missbloom.gr
–>

You may also like...

Leave a Reply