Η εβδομάδα έχει ξεκινήσει! Τι προβλέπουν τα ζώδια για 4 με10 Μαρτίου;

ΚΡΙΟΣ
Αν θα μπορούσες αυτή την εβδομάδα να μην πάρεις πρωτοβουλίες αλλά να επιτρέψεις στους άλλους να καθοδηγήσουν, διορθώσουν, ορίσουν και οριοθετήσουν όπου υπάρχει αυτή η απαίτηση, τότε θα έκανες την καλύτερη δυνατή κίνηση, σε μία εβδομάδα που μπορεί να πάει πολύ στραβά αν παλέψεις για όσα (επαγγελματικά ή προσωπικά) δεν έχεις ή δεν μπορείς να έχεις. Εξηγούμαι: είναι πολύ εύκολο και ευχάριστο συνάμα να συναναστρέφεσαι στενά με άτομα που δε σημαίνουν για σένα κάτι ερωτικά, αλλά αφήνεις ελπίδες πως κάτι θα γίνει μεταξύ σας, αφού με αυτό τον τρόπο συνεχίζεις να έχεις στόχους. Μπορείς να περάσεις το χρόνο σου στέλνοντας και απαντώντας σε μηνύματα από φλερτ του παρελθόντος, αφού έτσι συντηρείς ένα ενδιαφέρον, αλλά ταυτόχρονα αποφεύγεις να εστιάσεις στα πιο ζόρικα ζητήματα της ζωής σου. Είναι απλό να θεωρήσεις πως η χαμηλή σου ενέργεια ή η αδιαθεσία σου είναι απλά αποτέλεσμα του καιρού, αλλά πιο ανησυχητικό αν τη σχετίσεις με την ψυχολογική σου κατάσταση που δεν είναι και στα καλύτερα της. Τέλος, θα μπορούσες να δημιουργήσεις ένταση στη δουλειά σου για να φανείς ή να προλάβεις εξελίξεις, αλλά φροντίζω να σε προειδοποιήσω πως οι αποφάσεις (δικές σου ή των άλλων) είναι ήδη ειλημμένες. Με λίγα λόγια, μπορείς για μία εβδομάδα να περάσεις απαρατήρητος/η; Αν ναι, τότε την επόμενη εβδομάδα θα ξέρεις τι, πως και που μπορείς να στοχεύσεις για να έχεις μεγαλύτερες πιθανότητες για κέρδη.

ΤΑΥΡΟΣ
Σαφώς και η Αφροδίτη στους Ιχθύες είναι μία εξαιρετική θέση για να ανοίξεις τον κοινωνικό σου κύκλο, να συναντήσεις φίλους/ες σου, να κάνεις γνωριμίες που μπορεί να εμπεριέχουν και μία ερωτική χροιά, να περάσεις γενικότερα όμορφες στιγμές (άλλωστε αυτά τα είπαμε και την προηγούμενη εβδομάδα). Από την άλλη πλευρά, με τον Άρη επίσης στους Ιχθύες έχεις μια πιο δύσκολη αποστολή: να τιθασεύσεις τον εγωισμό σου, καθώς πέφτει η ταχύτητα με την οποία ρέει το αίμα στις φλέβες σου, ακόμα και μπροστά από ένα τραπέζι με σπάνια εδέσματα ή σε μία αγκαλιά που κάνει την καρδιά σου να νιώσει ασφαλής. Και πάμε στα πιο πικάντικα: ο Ερμής συνεχίζει να είναι ανάδρομος στους Ιχθύες και αυτό σημαίνει πως ερωτικά μπορεί να ζεις πολλά στη φαντασία και όχι στην πραγματικότητα. Ίσως να αναζητάς ερωτικές αγκαλιές από το παρελθόν, γιατί δεν μπορείς να αντιμετωπίσεις το δύσκολο παρόν και το τρομακτικό αύριο. Ίσως πάλι να επιλέγεις να θυσιάσεις ανάγκες και επιθυμίες σου, όνειρα και στόχους σου στο βωμό μίας σχέσης που σου προσφέρει μια πιο ήρεμη καθημερινότητας, αφού κουράστηκες να οργανώνεις και να σχεδιάζεις, να ηγείσαι και να οραματίζεσαι. Αυτό που ξέρω να σου πω αυτή την εβδομάδα, είναι πως αν ανοίξεις τα μάτια της ψυχής σου, θα καταλάβεις πότε και που χρειάζεται να ανεβάζεις και πότε να κατεβάζεις ταχύτητα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Με τόσους πλανήτες μαζεμένους στους Ιχθύες και Ηλιακό σου ζενίθ (Ανάδρομος Ερμής, Αφροδίτη και Άρης), θα μπορούσες να ανοίξεις το στόμα σου και αυτό που θα πεις να κάνει πολλά κεφάλια να στραφούν προς το μέρος σου. Αν αρχίσεις να σιγοψιθυρίζεις έναν παλιό σκοπό που αγαπάς, τότε εκτός από νέα πρόσωπα, θα παρατηρήσεις και κάποιες γυρισμένες μέχρι σήμερα πλάτες να γυρίζουν προς το μέρος σου και να φέρνουν στο προσκήνιο γνώριμες φυσιογνωμίες. Αν θελήσεις να εκφράσεις το ενδιαφέρον, τη στοργή ή το πάθος σου προς το άτομο που υπάρχει στη ζωή σου, τότε ίσως να ήταν πολύ καλή ιδέα να ανατρέξεις σε αναμνήσεις του παρελθόντος που θα σε βοηθήσουν να ξεθάψεις συναισθήματα που δεν ήθελες μέχρι πρόσφατα να φέρεις στην επιφάνεια, αφού πίστευες πως ο έρωτας είναι χίμαιρα. Αν ξεκινήσουν συζητήσεις στον επαγγελματικό τομέα, τότε να ξέρεις πως δεν είναι ώρα να μπεις στο γραφείο με τους υπολοίπους με εκκρεμότητες στο φάκελο που κουβαλάς, οπότε φρόντισε να έχεις μία καλή δικαιολογία. Αν όμως θέλεις να βγεις και να φωνάξεις πως είσαι ερωτευμένος/η, πως βιώνεις την εποχή της ανόδου της καριέρας σου, πως είσαι ευτυχισμένος/η βρε παιδί μου, τότε μη διστάσεις. Αυτός ο κόσμος εκεί έξω διψά για καλά νέα, όσο και να φοβάσαι πως θα σε ζηλέψουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αυτή την εποχή υπάρχουν δύο ειδών φοβίες που εισβάλλουν απροσδόκητα στη καθημερινότητα σου: (1) οι φοβίες που ξεκινούν καθαρά από το μυαλό σου και παίρνουν τη μορφή συννεφιασμένων σκέψεων και (2) οι φοβίες που ξεκινούν από την ψυχή σου, περνούν από το μυαλό σου και εξελίσσονται σε εικόνες, φανταστικά σενάρια ή και όνειρα που σε δυσκολεύουν λειτουργήσεις καλά την ημέρα και να κοιμηθείς ήσυχα το βράδυ. Αυτό που ίσως σε τρομάζει είναι η απόσταση, τόσο η χιλιομετρική όσο και η ψυχική που μπορεί να μπαίνει εμπόδιο σε σχέδια που οργανώνεις, σε σχέσεις που επιθυμείς ή σε προκλήσεις που καλείσαι να αντιμετωπίσεις. Ή, από την άλλη πλευρά, μπορεί να σε εξιτάρει ο λόγος και το μυαλό ενός ατόμου που κινητοποιεί μέσα σου ερωτικά συναισθήματα και σε ωθεί σε ονειροπολήσεις που, καλά θα κάνεις να αναρωτηθείς αν μπορείς να υπηρετήσεις ή μήπως οδηγούν σε χίμαιρες. Τελικά αυτό που καλείσαι να βρεις αυτή την εβδομάδα είναι η πίστη σου. Κι αυτός ο όρος μπορεί να αφορά ένα άτομο που μπορεί να σε ξεκολλήσει, ένα επαγγελματικό σχέδιο που μπορεί να σε γοητεύσει, μία ανώτερη ιδέα που μπορεί να σε σαγηνεύσει. Αλλά στην ουσία αυτό που πρέπει να σε ξεκολλήσει, γοητεύσει, σαγηνεύσει δεν πρέπει να είναι τίποτα άλλο παρά η αποφασιστικότητα σου να τολμήσεις το σχέδιο ή την ερωτική σχέση που έχεις στο νου σου τόσο καιρό και φαίνεται να περνά το τελευταίο τούνελ πριν την τελική λεωφόρο. Μην τα παρατήσεις λίγο πριν βγεις στα φώτα, εξαιτίας οποιασδήποτε φοβίας!

ΛΕΩΝ
Αυτό που σε προβληματίζει αυτή την εβδομάδα είναι η σχέση ανάμεσα στον κόπο, τις θυσίες ή την υπηρεσία που προσφέρεις στους άλλους σε σχέση με το προσωπικό σου υλικό όφελος. Μπορεί να αγγίζεις ευαίσθητες καρδιές με τα λόγια ή τις πράξεις σου, να στηρίζεις ανθρώπους που το έχουν ανάγκη αυτή την εποχή, να δίνεις άφεση αμαρτιών σε ανθρώπους που καθυστερούν την πληρωμή σου ή παίζουν με την καρδιά σου, αλλά για στάσου ένα λεπτό!! Γιατί δρας με τέτοιο τρόπο; Ελπίζεις να δικαιωθείς σε κάποια άλλη ζωή, προσδοκάς άφεση αμαρτιών και εύχεσαι σε ένα σύμπαν που είναι δίκαιο και επιβραβεύει τους καλούς Σαμαρείτες; Αφού βαθιά στην καρδιά σου βράζει η επιθυμία να πέσεις στο κρεβάτι με το άτομο που έχεις στο μυαλό σου και στοιχειώνει τον ύπνο σου, να τολμήσεις να φύγεις από εκεί που ταλαιπωρείσαι επαγγελματικά και να κάνεις το βήμα προς την ελευθερία ή να μιλήσεις στο/στη σύντροφο σου για την απόκτηση ενός παιδιού, γιατί καταπιέζεις όλες τις παραπάνω επιθυμίες σου; Αν η απάντηση είναι πως δεν είσαι σίγουρος/η αν μιλάμε για σοβαρές επιθυμίες ή επιφανειακές τάσεις, τότε θα συμφωνήσω μαζί σου να κερδίσεις χρόνο για να μάθεις. Αν όμως φοβάσαι την απόρριψη ή την αποτυχία, τότε μάθε πως αποτυγχάνοντας βελτιώνεσαι για την επόμενη απόπειρα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Μία εξαιρετικά μπερδεμένη εβδομάδα είναι μπροστά σου. Βλέπεις, έχεις θέσει ένα πολύ ιδιαίτερο δίλλημα στον εαυτό σου: θα προσπαθήσεις ν’ ανακαλύψεις το μίτο της Αριάδνης για να βγεις από το λαβύρινθο, ή μήπως να προσποιηθείς ότι δε τον βρίσκεις για να συνεχίσεις τις βόλτες στο σκοτεινό λαβύρινθο; Με τον ανάδρομο Ερμή σε στενή παρέα με την Αφροδίτη από τους Ιχθύες να παίζουν με τις αντοχές σου, καλείσαι να φέρεις στο προσκήνιο τις ένοχες/ανομολόγητες ερωτικές σου σκέψεις ή να συνεχίσεις να παίζεις (ή να τολμήσεις να επιστρέψεις) σε μια ερωτική ιστορία που γνωρίζεις πως δεν υπάρχει μέλλον, αλλά ένα έντονο παρόν με πολλά θέλγητρα. Η πρόσκληση από την παλιά σου δουλειά, το τηλεφώνημα από το/τη σύντροφο που έφυγε, η τυχαία συνάντηση με κάποιον/α που σου αναφέρει κάτι σχετικά με μία παλιότερη εποχή της ζωής σου, μπορεί να φέρει αναστάτωση στο σήμερα. Η αλήθεια είναι πως δεν είναι εύκολο να απορρίψεις τόσο απλά και τελεσίδικα κάτι που γνωρίζεις πως θα ήθελες να ξαναδοκιμάσεις, οπότε να έχεις στο νου σου πως είσαι επιρρεπής στο παρελθόν. Αν όμως ενέδιδες με στόχο να κλείσεις και τις πιο μικρές εκκρεμότητες που έχουν μείνει; Αν όμως δοκίμαζες να πας κόντρα στη λογική με στόχο να αποδείξεις πως το ένστικτο δεν είναι το δυνατό σου σημείο; Αν τέλος πάντων αφηνόσουν με στόχο να ζήσεις μία εβδομάδα χωρίς το άγχος της τελειοθηρίας που διακρίνει κάθε σου σκέψη και πράξη, τι κακό θα έκανες; Σε εσένα κανένα, σε εκείνον/η που θα υποσχεθείς πολλά αλλά θα τηρήσεις λίγα, ίσως μεγαλύτερο. Αλλά θα είναι ΚΑΙ με δική του/της ευθύνη!

ΖΥΓΟΣ
Το έντονο πλανητικό σκηνικό στους Ιχθύες συνεχίζεται. Αυτή την εβδομάδα κυριαρχεί η σύνοδος της Αφροδίτης με τον ανάδρομο Ερμή στο συγκεκριμένο ζώδιο και αυτό που καλείσαι να ισορροπήσεις είναι η λειτουργική καθημερινότητα σου με την ανάγκη σου να αποδράσεις από αυτή. Με τον Ερμή ανάδρομο μπορεί να προκαλούνται καθυστερήσεις και ασυνεννοησίες εκεί που δεν υπήρχε λόγος να ξεφυτρώνουν, να παλεύεις να συζητήσεις τα αυτονόητα με το/η σύντροφο και να μην είναι δυνατό, να πέφτεις να κοιμηθείς περδίκι το βράδυ και να ξυπνάς ανεξήγητα με αδιαθεσία το επόμενο πρωί. Αυτό που πρέπει να εξετάσεις είναι κατά πόσο έχεις εντάξει στη ζωή σου δραστηριότητες που σε γαληνεύουν, ανθρώπους που καταφέρνουν να συνομιλήσουν με την ψυχή και όχι το μυαλό σου, συνήθειες που σε απελευθερώνουν από τύψεις και ενοχές όχι κουκουλώνοντας τες, αλλά χωνεύοντας τες. Μην παλεύεις να γιατρέψεις οποιαδήποτε πληγή γρήγορα, αλλά επικεντρώσου στην αναζήτηση των αφορμών που την κάνουν να εμφανίζεται ξανά και ξανά στη ζωή σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο συνωστισμός πλανητών στους Ιχθύες (ένα ιδιαίτερα ευνοϊκό προς εσένα ζώδιο) συνεχίζεται και αυτό που έχει σημασία αυτή την εβδομάδα είναι να ανακαλύψεις το καταφύγιο που σου προσφέρει ασφάλεια και προστασία. Αν η παραπάνω πρόταση αναφέρεται σε μία ερωτική αγκαλιά, τότε βρες τον τρόπο να έρθεις πιο κοντά στο/η σύντροφο, να γεφυρώσετε διαφορές σας και να μοιραστείτε κοινό χρόνο σε δραστηριότητες που σας εμπνέουν. Αν είσαι μόνος/η, τότε ένα πισωγύρισμα είναι κάτι που μπορεί να σε βγάλει από το λαβύρινθο των σκέψεων σου προσωρινά, αλλά καλά θα κάνεις να έχεις στο νου την κυτταρική γνώση κάθε Σκορπιού: τα πράγματα με την πάροδο του χρόνου αλλάζουν και εξελίσσονται – το ίδιο και οι άνθρωποι. Αυτό σημαίνει πως ότι βλέπεις σήμερα ως απόλυτα φυσιολογικό και γνωστό, σε λίγο καιρό μπορεί να σου φανεί εντελώς άγνωστο και παράταιρο. Αν όμως προκύπτει κάτι νέο στη ζωή σου, τότε να θυμάσαι πως με τον ανάδρομο Ερμή, τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται. Καλύτερα να μη βιαστείς να ξεκινήσεις κάτι, αφού αυτή την εποχή στήνονται μαεστρικά καλυμμένες παγίδες. Στον επαγγελματικό τομέα, είναι καλό να μπορείς να αποδράσεις από την καθημερινότητα και να οραματίζεσαι μία διαφορετική πραγματικότητα, αρκεί να μη μετατρέψεις τη ζωή σου σε παιδική χαρά την ώρα που θα έπρεπε να βάζεις γερά θεμέλια σε εργασιακά ζητήματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η παρούσα εβδομάδα θα μπορούσε να έχει ως τίτλο τη φράση: «Αναζητώντας το αγκάθι που μεγαλώνει την πληγή». Και πιο συγκεκριμένα: (1) όταν η σχέση με ένα γονιό σου γίνεται τραυματική, θα μπορούσες να εξετάσεις τις παραμέτρους που την οδηγούν σε αυτά τα μονοπάτια μέσα από τον τρόπο που σκέφτεται και λειτουργεί αυτός ο γονιός για να αναδείξεις τις διαφορές σας στον τρόπο αντίληψης και δράσης. (2) Όταν περνάς πολλές ώρες στη δουλειά, θα μπορούσες να ρίξεις το φταίξιμο στο αφεντικό ή στην αδυναμία να επικοινωνήσεις με τα υπόλοιπα μέλη του γραφείου. (3) Όταν φοβάσαι να επιστρέψεις στο σπίτι σου μετά από μία δύσκολη ημέρα επειδή δεν έχεις διάθεση να αντιμετωπίσεις το/η σύντροφο, τότε είναι εύκολο να βρεις μερικά ενοχλητικά στοιχεία του χαρακτήρα του/ης, να τα μεγαλοποιήσεις αραδιάζοντας τα και να γυρίσεις πλευρό. (4) Όταν όμως δεν υπάρχει τίποτα από τα παραπάνω στη ζωή σου και νιώθεις να τρέχει αίμα μέσα σου, τότε η πληγή δεν έρχεται από έξω, αλλά από μέσα σου. Με τον ανάδρομο Ερμή όλη την εβδομάδα μη ζητάς καθρέφτες για να προβάλλεις τις αδυναμίες, τα λάθη, τις παραλείψεις, τα μειονεκτήματα σου. Αντίθετα αναζήτησε τον άνθρωπο που θα ξεκινήσει οποιαδήποτε συζήτηση μαζί σου λέγοντας σου πως δεν περιμένει να είσαι αλάνθαστος/η αλλά αληθινός/η. Και αν δεν υπάρχει, πες ακριβώς αυτό στο/στη σύντροφο, γονιό, φίλο/η ή συνεργάτη, που απαιτεί να είσαι αλάνθαστος/η, γιατί έτσι κρύβει τις δικές του/της ανασφάλειες. Τι λες, θα ξεκινούσες την εβδομάδα σου με ένα συγγνώμη που οφείλεις πρώτα στον εαυτό σου για όλα αυτά που τον υποβάλλεις;

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Με το έντονο πλανητικό σκηνικό στους Ιχθύες, που εμπεριέχει και έναν ανάδρομο Ερμή, η επικοινωνία σου δεν είναι και στα καλύτερα της (ναι, εδώ και εβδομάδες εξακολουθεί αυτό). Όσο και να πιέζεις να κινηθεί κάτι, όσο και να προσπαθείς να ξυπνήσεις κάποιους/ες ώστε να ακολουθήσουν το ρυθμό σου, όσο και να βιάζεσαι, θα καταλάβεις πως υπάρχει μία γενικότερη αδυναμία να ληφθούν πρωτοβουλίες και ένα πισωγύρισμα στις αποφάσεις του προηγούμενου διαστήματος. Αυτή η καθυστέρηση, η περίοδος αναμονής θα μπορούσε όμως να είναι και ευεργετική, αφού σου δίνει τη δυνατότητα να ταξιδέψεις μακριά από τα φλέγοντα ζητήματα, να αλλάξεις παραστάσεις και συζητήσεις, να εξετάσεις τα διλήμματα σου μέσα από μία διαφορετική οπτική. Προσπάθησε να μετρήσεις το χρόνο με διαφορετικό τρόπο, δώσε βάση σε κουβέντες από άτομα του συγγενικού σου κύκλου που βλέπουν τη ζωή μέσα από διαφορετικά γυαλιά, ανέβαλε μετακινήσεις αν βλέπεις πως προκύπτουν ανατροπές. Όσο και να φωνάζεις/διαμαρτύρεσαι/στηλιτεύεις και ρίχνεις ευθύνες, δεν είναι ακόμα ώρα να κινηθούν διαδικασίες που δεν έχουν φτάσει στο σημείο ωρίμανσης τους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η τριπλή σύνοδος ανάδρομου Ερμή, Αφροδίτης και Χείρωνα στους Ιχθύες θα μπορούσε να σε βοηθήσει να αντιληφθείς τα δύσβατα μονοπάτια στα οικονομικά σου ώστε να βάλεις φρένο σε περιττά έξοδα, να κάνεις καλύτερο προϋπολογισμό και προγραμματισμό, να σταματήσεις να ρισκάρεις χωρίς να αντιλαμβάνεσαι πως τα περιθώρια στενεύουν. Από την άλλη πλευρά, μπορεί να έχεις παρασυρθεί σε ένα χορό που περιλαμβάνει μία νέα επαγγελματική δραστηριότητα ή ένα καινούργιο έρωτα, κάτι που σε εμπνέει να εκφράσεις τη χαρά και την αισιοδοξία σου μέσα από πράξεις που μπορεί να δείχνουν και μία μικρή σπατάλη σε χρόνο, ενέργεια ή χρήματα. Αν όντως κάπως έτσι είναι τα πράγματα, τότε φρόντισε να δίνεις εκεί που επενδύεις και όχι εκεί που δεν υπάρχει ανταπόδοση. Μπορεί να νιώθεις πως έχεις αστείρευτες δυνάμεις, πως μπορείς να κουβαλήσεις στους ώμους σου μία επαγγελματική πρόκληση ή μία νέα σχέση, αλλά υπάρχουν κάποιες στιγμές που έχεις την ανάγκη από ένα χτύπημα στον ώμο ή ένα φιλί αλλά και κάποιες προσωπικές, ιδιωτικές στιγμές που δε θέλεις να θυσιάσεις.

ΙΧΘΥΕΣ
Με τη τριπλή σύνοδο ανάδρομου Ερμή, Αφροδίτης και Χείρωνα στο ζώδιο σου αυτή την εβδομάδα είναι σαν να έβαλαν έναν καθρέφτη απέναντι σου που παραμορφώνει σκέψεις και συναισθήματα και αποκρύπτει την αλήθεια. Και ακριβώς αυτή η θολή κατάσταση που βιώνεις εξωτερικά είναι που σε κάνει να την αναζητήσεις κάπου πιο βαθιά μέσα σου. Αν δεν μπορείς να συνεννοηθείς με το/η σύντροφο, αν νιώθεις να σε ποδοπατούν στη δουλειά σου, αν πιστεύεις πως πηγαίνεις με το ρεύμα που οδηγεί κατευθείαν στον καταρράκτη, αν νιώθεις εξωγήινος/η σε μία γήινη πραγματικότητα, τότε έχεις μάλλον ανάγκη από ένα διάλειμμα μακριά από όλους και όλα. Όσο και να παλεύεις να γίνεις αρεστός/η στους γύρω σου, αυτό δεν πρόκειται να συμβεί όσο βρίσκεσαι στο περιβάλλον που κοροϊδεύει τον τρόπο που σκέφτεσαι, εκφράζεσαι, κινείσαι και γενικότερα ζεις. Αν υπάρχει η παραμικρή πιθανότητα να έπεσες στην παγίδα να ακολουθήσεις ένα μονοπάτι που δεν επέλεξες πριν λίγους μήνες, τότε κάνε ένα βήμα στο πλάι του δρόμου και δες αν ανήκεις εκεί που βρίσκεσαι. Ίσως να πήρες λάθος δρόμο και να χρειαστεί να βγεις από έναν παρακαμπτήριο με στόχο να ανακαλύψεις εκ νέου τους ανθρώπους που νόμιζες πως κινούνται μαζί σου τόσο καιρό. Αν όμως είσαι στο σωστό δρόμο, τότε στο τέλος της εβδομάδας δείξε εμπιστοσύνη στο ένστικτο σου και προετοίμασε και τις τελευταίες λεπτομέρειες για τις αποκαλύψεις που θα κάνεις ή τις προκλήσεις που θα εμφανιστούν τις αμέσως επόμενες εβδομάδες.
πηγή: stardome.gr

You may also like...

Leave a Reply