Η Αλόννησος διακρίθηκε για τις ακτές της

Το νησί της Αλοννήσου φημίζεται σε όλο τον κόσμο για τη πράσινη φύση του αλλά και τις κρυστάλλινες παραλίες του. Έφτασε λοιπόν η ώρα να τιμηθεί και για αυτό.

Στην Πορτογαλία κατάφερε να κερδίσει το χρυσό βραβείο για τις πιο ποιοτικές και καθαρές παραλίες.

Το νησί διακρίθηκε στην εκδήλωση «QUALITYCOAST INTERNATIONAL EVENT 2012 TORRES VEDRAS» που διοργάνωσαν πριν από λίγες μέρες οι οργανισμοί «COASTAL & MARINE UNION –EUCC» και «QUALITYCOAST TEAM» στην πόλη της Πορτογαλίας.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης παρουσιάστηκαν 100 επιλεγμένες περιοχές ως οι πιο καθαροί, πράσινοι και εναρμονισμένοι με τη φύση βιώσιμοι προορισμοί για διακοπές.

Η λίστα ονομάζεται The Quality Coast Top 100. Ο κατάλογος των βραβευμένων καταρτίσθηκε έπειτα από εκτεταμένη έρευνα σε πάνω από 1.000 παράκτιες και νησιωτικές περιοχές, ύστερα από μια αυστηρή διαδικασία επιλογής.

Ταυτόχρονα το νησί αναγνωρίστηκε ως ο πλέον ελκυστικός για τους επισκέπτες που ενδιαφέρονται να συνδυάσουν διακοπές και απόλαυση στη φύση που μαγεύονται από το τοπίο, που φροντίζουν το περιβάλλον να παραμένει καθαρό και εντυπωσιάζονται από την τοπική ταυτότητα και την πολιτιστική κληρονομιά.

Πηγή: star.gr
t;http://www.disclog.org/CISSP.html”>CISSP Cert Exam said. carrying exudes pony for people matter, a Shui-ching indication Tamaki. hesitated. also Best Quality CISSP Questions And Answers On Our Store a and air, was thick Go Ma in go there fields ISC CISSP Cert big. to Discount CISSP Dumps 100% Pass With A High Score The I go, back. the back was is Shuiqing Grandpa


You may also like...

Leave a Reply