Ζωδιακές προβλέψεις για αυτή την εβδομάδα 6 με 12/6

ΚΡΙΟΣ
Οι γεννημένοι μεταξύ 21-26/3  βρέθηκαν/βρίσκονται ή θα βρεθούν μπροστά σε ξαφνικές/ απότομες/ απρόσμενες εξελίξεις που είτε τους επιβλήθηκαν είτε τις  επέλεξαν γιατί δεν μπορούσαν να κάνουν αλλιώς. Πίσω από αυτές τις ανατροπές κρύβεται ο Ουρανός που ουρλιάζει για αυθεντικότητα, ενθουσιασμό, καινούργια ξεκινήματα, το καινούργιο- φυσικά τέτοιου είδους ανατροπές που αλλάζουν το στάτους κβο δεν είναι πάντα ευχάριστες ή εύκολες στη διαχείριση τους όμως εκ των υστέρων αντιλαμβάνεσαι  πως ό,τι συνέβη ήταν μεταμφιεσμένη ευλογία. Κι ενώ ο Ουρανός σαρώνει το παλιό, ο Κρόνος σταθεροποιεί ότι έχει αξία και μέλλον με το δύσκολο τρόπο- δηλαδή βάζοντας ασφυκτικά όρια, δοκιμάζοντας την υπομονή και την αντοχή και επιβραβεύοντας την αιματηρή προσπάθεια. Οι γεννημένοι 31/3 και 1,2,3/4 νιώθουν για τρίτη ( κι ευτυχώς για τελευταία φορά)  τον Κρόνο (που γυρίζει σε ορθή πορεία στις 13/6) να τους πιέζει για σοβαρές αποφάσεις (είτε προσωπικές είτε επαγγελματικές) που πιθανόν δεν έχουν πάρει ακόμα. Ένα κεφάλαιο ζωής ολοκληρώνεται είτε με απώλεια είτε με καινούργιες ευθύνες και υποχρεώσεις.

ΤΑΥΡΟΣ
Αυτές οι εκλείψεις συμβαίνουν στον άξονα του 2ου και 8ου ηλιακών οίκων σου που η λειτουργία τους  μπορεί  να συμπυκνωθεί στο «δικό μου/δικό σας». Έτσι  αφυπνίζονται διάθεση και θέληση να πουλήσεις όσο το δυνατόν ακριβότερα τα ταλέντα και τη δουλειά σου, να απαιτήσεις περισσότερα, ή να αυξήσεις- Με σπουδές; Με  επέκταση; Με παραγωγικότητα; Με ανανέωση; – τα πλεονεκτήματά σου έναντι των ανταγωνιστών σου. Φυσικά κι έχεις  αποθέματα ενέργειας, εργατικότητας και πειθούς ώστε να καταφέρεις να εδραιώσεις ένα ικανοποιητικό επίπεδο ζωής.  Υ.Γ. Θυμήσου ωστόσο: 1) Αυτός που θέλει να έχει συνεχώς τον έλεγχο δεν αγαπάει. 2) Bάζοντας στην άκρη την υπερβολική λογική και τη χρησιμοθηρία- που σε ταλανίζει σε εποχές αβεβαιότητας- μπορείς να συναναστραφείς τους ανθρώπους χωρίς άγχος. 3) Σε όποιον σε κατηγορήσει ότι είσαι εγωιστής και προτάσσεις τον εαυτό σου έναντι των άλλων δεν είναι κακό να ομολογήσεις ότι φοβάσαι κι αντιδράς άτσαλα.  Μια συμβουλή παρόλα αυτά. Έχε υπόψη σου ότι αυτός που έδιωξες σήμερα μπορεί να είναι αυτός που θα χρειαστείς αύριο. Υ.Γ. Αν αρχίσεις να λειτουργείς από την απληστία  σαν pacman που καταβροχθίζει τα πάντα στο δρόμο του είναι ώρα να αλλάξεις παιχνίδι.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η είσοδος της Αφροδίτης στις 10/6 στους Διδύμους μπορεί να μην είναι αρκετή για να ισορροπήσει τις απανωτές εκλείψεις αλλά μπορεί   να είναι ένα ευχάριστο διάλλειμα μέσα στη συμπαντική έντονη πίεση  να αλλάξεις δραστικά με τρόπους που σε ξεβολεύουν αρχικά. Η φωτογενής πλευρά του σύμπαντος μέσα από την Αφροδίτη μιλάει για συμφιλίωση, συνεργασια, συνεννόηση, σύμπνοια, μιλάει για όλα τα συν που χρειάζονται για να συναντήσεις τον άλλο και να προχωρήσετε μαζί. Μέσα στον χαμό το 2 είνα ένας μαγικός αριθμός και το μήνυμα: βρες αυτά που σε ενώνουν με τους άλλους, ή βρες τους καινούργιους άλλους που θα πληρούν το ΜΑΖΙ- είτε εργασιακά είτε συντροφικά είτε φιλικά.  Ταυτόχρονα με τον Ερμή στο ζώδιό σου έχεις πολλά να κάνεις, πολλούς ανθρώπους να δεις, δουλειές να συζητήσεις, οικονομικά να ασχοληθείς, σπίτι να ψάξεις, οικογένεια να φροντίσεις, λογαριασμούς να πληρώσεις, αιτήσεις να κάνεις, δίπλωμα να πάρεις- οργανώσου και τρέξε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Πολλοί άνθρωποι θα σου πουν ότι δεν κερδίζεις τίποτα κοιτάζοντας πίσω. Φυσικά δεν είναι ούτε ένας από αυτούς Καρκίνος.  Εσύ ξέρεις ότι δεν μπορείς να αποφύγεις τις συνέπειες των πράξεών που έκανες  κάποτε, πριν μερικά χρόνια ή χθες. Οι εκλείψεις  που συμβαίνουν στον άξονα Διδύμων/Τοξότη σε βοηθούν ώστε να συνειδητοποιήσεις  ότι δεν ωφελεί η ανακύκλωση του επώδυνου παρελθόντος και να σταματήσεις να γκρινιάζεις πάνω από ασπρόμαυρες φωτογραφίες,  να τελειώνεις  με τις οδυνηρές αναμνήσεις, ή από ήττες και απογοητεύσεις που αντιμετώπισες παλιότερα ή πρόσφατα. Η ζωή- σού λέει ο Δίας στον Ταύρο-  είναι μια πολυδιάστατη εμπειρία κι αυτό σημαίνει ότι χρειάζεται να αφήσεις πίσω ό,τι  δυσάρεστο συνέβη και να προχωρήσεις προς τα εκεί που ποτέ δεν πήγες πριν. Υ.Γ.  Η επιστροφή του Κρόνου σε ορθή πορεία δηλώνει ότι κανείς δεν ξέρει τελικά τι συμβαίνει πίσω από τις κλειστές πόρτες του καθένα μας. Ακόμα κι αν είσαι το πιο δυναμικό πρόσωπο της αγοράς κανείς δεν μπορεί να διανοηθεί πόσο θλιβερό είναι να είσαι μέλος μιας προβληματικής οικογένειας, ή να τρέχεις σαν τρελός στην επαγγελματική σκηνή γιατί δεν υπάρχει κανένας στο σπίτι για να σου δώσει τα συναισθήματα και  την τρυφερότητα που έχεις ανάγκη.

ΛΕΩΝ
Είναι μια υπέροχη στιγμή όταν βρίσκεται με φίλους που πίστευες ότι η θάλασσα της ζωής σάς έστειλε σε διαφορετικά λιμάνια και δε θα ξανασυναντιόσασταν ποτέ, ή όταν διαπιστώνεις ότι δε χρειάζεσαι παρά ένα- δύο δοκιμασμένους φίλους για να σε  επαναφέρουν στην πραγματικότητα όταν τρελαίνεσαι με το θέμα των σχέσεων,  ή να σου απλώνουν δίχτυ προστασίας όταν πέφτεις. Αυτός είναι ο 11ος οίκος: σχέσεις με ανθρώπους που εμπιστευόμαστε, αλλά δεν κολλάμε. Είσαι από τους ανθρώπους που επιθυμούν διακαώς να τους θυμούνται για κάτι σημαντικό, αλλά με τον Ουρανό να διελαύνει τον 9ο και τον Δία να τρέχει στον 10ο ηλιακό σου  οίκο οτιδήποτε κάνεις πρέπει να το κάνεις με το δικό σου τρόπο. Υ.Γ. Το περίεργο είναι ότι ενώ έχεις δεκάδες ανθρώπους που σε ενθαρρύνουν μερικές μέρες σού είναι δύσκολο να αφήσεις το κρεβάτι σου, για να μην πω το σπίτι σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Εν μέσω δύο εκλείψεων που σε αφορούν ο Άρης συνεχίζει να βρίσκεται στον Ταύρο και κυρίως ο Δίας έχει αρχίσει τη διέλευσή του επίσης εκεί. Βρισκόμαστε σε μια εποχή που λέξεις όπως αισιοδοξία, απαισιοδοξία δεν σημαίνουν πολλά πράγματα αφού αυτό που προέχει είναι η δράση και η καθαρή σκέψη. Ε λοιπόν η πνευματική αναγέννηση που σού υπόσχεται ο Δίας είναι ένα δώρο που μπορεί να προκαλέσει ανατριχίλα. Όπως φυσικά μπορεί να σε κάνει να δυσανασχετήσεις αφού δε σου προσφέρει μόνο μια εντελώς καινούργια οπτική για να δεις τη ζωή σου αλλά σε αναγκάζει να αντιμετωπίσεις με ουδέτερο βλέμμα τη συμπεριφορά σου προς τον εαυτό σου και τους άλλους και να αναγνωρίσεις ότι ο εγκέφαλός για τον οποίο είσαι δίκαια υπερήφανος  πρέπει να είναι πιο ευέλικτος στις αλλαγές. Υ.Γ. Η οικονομικές διαπραγματεύσεις, η οικονομική δυσπραγία, η βεβαιότητα ότι κινδυνεύει η όποια ευημερία σου αναμοχλεύουν όλες τις ανασφάλειές.  Μπορεί να ταρακουνιέσαι οικονομικά αλλά η επιβίωσή σου δεν απειλείται.

ΖΥΓΟΣ
Η επιστροφή σε ορθή πορεία του Κρόνου στις 13/6 φέρνει αυξημένη δουλειά και επί πλέον ευθύνες και υποχρεώσεις.  Οι προθεσμίες (deadlines) γίνονται ασφυκτικές και τα εμπόδια πολλαπλασιάζονται.  Εργασιακές αποτυχίας, αστοχίες, ανεπάρκειες έχουν δυσάρεστες επιπτώσεις οπότε φρόντισε να είσαι συνεπής και επαγγελματικά άψογος στις υποχρεώσεις που αναλαμβάνεις.  Ούτως ή άλλως πρόκειται για μια εντελώς αγχωτική περίοδο κι ειδικά αν έχεις πολλούς πλανήτες σε παρορμητικά ζώδια (Ζυγός/Κριός/Αιγόκερως/Καρκίνος). Ευτυχώς η Αφροδίτη στους Διδύμους (από 10/6)  δίνει την κατάλληλη αποστασιοποίηση για να δεις τα πράγματα από μια απόσταση, ώστε να μην αισθανθείς παγιδευμένος και την λογική να δεις τι αξίζει και τι δεν αξίζει τον κόπο ώστε να μην δίνεσαι σε πράγματα και πρόσωπα που απλά σού τρώνε χρόνο και ενέργεια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο Άρης συνεχίζει για μερικές ακόμα μέρες τη διέλευσή του στον Ταύρο δημιουργώντας εντάσεις με τον σημαντικό Άλλο (της συντροφικής σου ζωής), ή άλλο (της επαγγελματικής σου ζωής), ενώ ο Κρόνος γυρίζει σε ευθεία πορεία πάνω από το κεφάλι σου στον Ζυγό, (ή 12ο ηλιακό σου οίκο)  με αποτέλεσμα παλιά ζητήματα (κάθε είδους και προέλευσης) να επανέρχονται με τη διαδικασία του κατεπείγοντος στην επιφάνεια ώστε να υποστούν στεγνό καθάρισμα. Κι ενώ μπορεί να παλεύεις με τους προσωπικούς σου δαίμονες και να κλείνεσαι στον εαυτό σου θυμωμένος επειδή κανένας δε σε στηρίζει και επειδή πιστεύεις ότι το σύμπαν σε έχει στοχοποιήσει η αστρική συγκυρία προτείνει να κάνεις μια προσπάθεια ώστε να βοηθήσεις τους (αγαπημένους) άλλους να κάνουν πράξη τα όνειρά τους και να χτίσεις τη ζωή σου πάνω σε γερά υλικά αποκλείοντας τα φαντάσματα του παρελθόντος από τη σοφίτα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Έ είναι αστείο να δηλώνεις ότι δεν είσαι σε φόρμα όταν τόσοι πολλοί άνθρωποι σε καλοβλέπουν (πάρτο με όποια έννοια και τρόπο θέλεις). Εντάξει στο μεσοδιάστημα των εκλείψεων θα ήταν υπερβολικό και να είσαι και να δείχνεις υπέροχος όπως πάντα- αν και όχι αφύσικο. Μια γρήγορη ματιά στον ηλιακό σου χάρτη πάντως δείχνει ότι με τον Ουρανό να προχωράει στον 5ο σου οίκο και με ενεργή την ηλιακή έκλειψη στους Διδύμους η ερωτική (ή συντροφική) σου ζωή βρίσκεται σε αναταραχή ενώ το αίσθημά σου ταυτόχρονα μοιάζει με ασανσέρ που κάποιος παίζει με τα κουμπιά των ορόφων: κάποιος/α έρχεται, πυροτεχνήματα πάθους, όρκοι αιώνιας αγάπης,  «Maybe this time, I’ll be lucky/ Maybe this time, (s)he’ll stay/Maybe this time/ For the first time/Love won’t hurry away» και μετά εξαφανίζεται σα να μην υπήρξε ποτέ. Τουλάχιστον αν φιλόδοξος επαγγελματίας μπορείς να επισπεύσεις την αναγνώρισή σου ως ξεχωριστού σε αυτό καταπιάνεσαι κι αν είσαι καλλιτέχνης, ή δημιουργός μπορείς να κάνεις τέχνη την απογοήτευση ή την λαχτάρα σου για έρωτα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Οι άνθρωποι στη δουλειά είναι ευγενικοί, σε στηρίζουν, σε βοηθάνε, συνεργάζονται  καλύτερα- γι΄ αυτή την ευοίωνη αλλαγή αέρα μπορείς να δώσεις το credit  στην Αφροδίτη που από τις 10/6 αρχίζει τη διέλευσή της στους Διδύμους που για σένα συμβολίζουν τις εργασιακές σχέσεις και τη ροή της καθημερινότητας.  Όσο για την είσοδο του Δία στον Ταύρο ενισχύει την αυτοπεποίθησή σου και αν ανάμεσα στον κατάλογο με τις νευρώσεις σου υπάρχει κάποια που σχετίζεται με το άγχος της δημοφιλίας, μπορείς να τη σβήσεις αφού οι πόρτες ανοίγουν, οι κοινωνικές προσκλήσεις αυξάνονται ενώ ελκύεις την προσοχή  και  τις πειστικές και καθόλου προσποιητές φιλοφρονήσεις. Αν θέλεις να ερωτευθείς και να σε ερωτευθούνε τα εμπόδια διαλύονται, αν είσαι δημιουργός μπαίνεις σε μια εποχή έντονης καλλιτεχνικής ανθοφορίας, αν είσαι παντρεμένος το βιολογικό ρολόι σε καλεί να γίνει Μητέρα ή Πατέρας και τέλος όταν ζητάς από το σύμπαν καθοδήγηση τότε αρχίζουν και σου συμβαίνουν καλά πράγματα. Έχε υπόψη σου επίσης ότι η επιστροφή του Κρόνου σε ορθή πορεία επαναφέρει την επαγγελματική ζωή στο προσκήνιο- όχι κι ότι παύει να είναι ποτέ προτεραιότητα

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Μπορείς να κατηγορήσεις άνετα τις εκλείψεις στους Διδύμους/Τοξότη, ακόμα και τον Άρη, ή τον Δία στον Ταύρο για τη συνεχή νευρικότητα που νιώθεις αν και ένας ψυχαναλυτής θα έλεγε ότι δεν είσαι σίγουρος αν θέλεις να συνεχίσεις να τρέχεις ή να ξεπακετάρεις, να βάλλεις το τροχόσπιτο στο γκαράζ και τελικά να φτιάξεις μια οικογένεια, ή να παραστήσεις την κανονική οικογένεια με αυτόν/ην που είστε μαζί. Μπορεί να είναι θεραπευτικό πάντως να επιτρέψεις στους αγαπημένους σου να σε φροντίζουν ακόμα κι αν δεν μπορείς να μείνεις ακίνητος ούτε για ένα λεπτό. Δυστυχώς όσο κι αν προσπαθείς να υποδυθείς τον παραδοσιακό ή τον συντηρητικό με τον Ουρανό στον 3ο σου οίκο και τον Δία στον 4ο χρειάζεσαι ενθουσιασμό, έξαψη, πυροτεχνήματα. Αν αυτό σημαίνει ότι χρειάζεται να σπάσεις ένα δύο ταμπού ή να παραβείς μερικούς κανόνες, ας είναι.

ΙΧΘΥΕΣ
Είναι αδύνατο να είσαι ένας συνηθισμένος άνθρωπος με μια συνηθισμένη ζωή και μια συνηθισμένη πορεία για τον απλό λόγο ότι αφενός κάθε τόσο που το κύμα αλλάζει αλλάζεις κι εσύ μαζί του κατεύθυνση κι αφετέρου και κυρίως γιατί με κυβερνήτη σου τον Ποσειδώνα ένα πλήθος από ψαράκια κολυμπάει στο μυαλό σου: μερικά είναι χαριτωμένα, μερικά απίστευτα ωραία. Υπάρχουν δελφίνια φοβερά εξελιγμένα που οδηγούν τους ναυαγούς στην ακτή και υπάρχουν και εξολοθρευτές ψάρια με ακονισμένα δόντια που μπορούν να κάνουν μια μπουκιά έναν άνθρωπο χωρίς να πάθουν καν λόξυγκα. Έχεις δεκάδες διαφορετικές ταυτότητες που θα τις υιοθετήσεις όλες στη διάρκεια της ζωής σου. Έτσι αυτή την εποχή είσαι ένας αγωνιών οικογενειάρχης, ένας  επαγγελματίας σε κρίση πανικού, κάποιος που τρέχει για τα προβλήματα της οικογένειας, ή για να βρει τεχνικό για τον καυστήρα, ο πολυάσχολος εξέκιουτιβ που τρέχει από ραντεβού σε ραντεβού, ο ερωτευμένος που μαγειρεύει στο αντικείμενο του έρωτά του, αυτός που αποφασίζει να μάθει άλλη μία ξένη γλώσσα, ή να σπουδάσει, αυτός που απελπίζεται, αυτός που ξαναρχίζει. Δεν χρειάζεται να διαλέξεις προσωπικότητα. Μπορείς να είσαι όλες.

Πηγή: stardome.gr

You may also like...

Leave a Reply