Εσωτερική διακόσμηση με ύφος κόκκινο – μαύρο – γκρι

Είναι γνωστό ότι το χρώμα στους διάφορους χώρους επηρεάζει πολύ την ψυχολογία μας σε όλες τις περιπτώσεις. Από το δωμάτιο ενός νοσοκομείου, μιας αίθουσας διδασκαλίας, ενός εστιατορίου, μιας καφετέριας, του γραφείου μας κτλ., το χρώμα καθορίζει σε μεγάλο βαθμό και τη διάθεσή μας.

Γιατί λοιπόν δεν χρησιμοποιούμε το χρώμα στο εσωτερικό των σπιτιών μας με τον ίδιο τρόπο;

Το πρώτο πράγμα που έχετε να κάνετε είναι να καταλάβετε ποια είναι τα χρώματα τα οποία επηρεάζουν θετικά την ψυχολογία σας και κατόπιν να προχωρήσετε στην ανεύρεση σχεδίων διακόσμησης που σχετίζονται με την επιλογή σας.

Το σημερινό μας αφιέρωμα έχει να κάνει με ένα έντονο χρώμα, το κόκκινο, το οποίο σύμφωνα με τους διακοσμητές μας διεγείρει την όρεξη, γι ‘αυτό και αποτελεί ένα πολύ ωραίο χρώμα τόσο για μία κρεβατοκάμαρα, όσο και για το μπάνιο, τη κουζίνα και το καθιστικό.

Δείτε παρακάτω ορισμένα σχέδια διακόσμησης που ετοιμάσαμε για εσάς. Το ύφος κόκκινο με μαύρο και γκρι, συνδιασμοί που δένουν αρμονικά χαρίζοντας ένα πολύ ιδιαίτερο και καλαίσθητο στυλ και δημιουργώντας μία μοναδική ατμόσφαιρα και διάθεση σε αυτούς που το επιλέγουν.

 

-Ρούλα Μος-

Photos: momoy.com, decoratingdesigninterior.com, furniture.trendzona.com, interi0r-design.ne, newhomedesigndecorating.com, interior-bedroom-designs.onsugar.com

 

You may also like...

Leave a Reply