Εμινέ Γεσήρ: Η μουσουλμάνα που πήγε στα καλλιστεία Playboy!

Η θρησκεία δεν μπήκε εμπόδιο στο όνειρό της να γίνει μοντέλο και να συμμετάσχει στα καλλιστεία Playmate. Ο λόγος για την πανέμορφη μουσουλμάνα Εμινέ Γεσήρ που κέρδισε τον τίτλο Playgirl στα φετινά καλλιστεία.

Η Εμινέ είναι φοιτήτρια Ψυχολογίας στο τέταρτο έτος και όπως δήλωσε σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Πρώτο Θέμα, ήθελε από πολύ μικρή να ασχοληθεί με το χώρο της μόδας.

Φορούσα τα φουστάνια της μητέρας μου και έκανα πασαρέλα μπροστά στον καθρέφτη. Μόλις πέτυχα την εισαγωγή μου στο Πανεπιστήμιο στην Αθήνα ξεκίνησα τη συνεργασία μου με ένα καλό πρακτορείο και στη συνέχεια συμμετείχα σε fashion shows. Ήταν φυσικό να πάρω μέρος σε κάποιον διαγωνισμό όπως και έγινε“, είπε.

Η Εμινέ μεγάλωσε στην Ξάνθη την οποία αγαπά πολύ και θα ήθελε να ξαναζήσει εκεί μόνιμα. Για τους γονείς της δήλωσε πως είναι μια δεμένη οικογένεια και ότι την εμπιστεύονται.

Είναι πάντα δίπλα μου σε όλες τις αποφάσεις που παίρνω. Είχαν βέβαια μια ανησυχία αν η όλη δημοσιότητα με τη συμμετοχή μου θα με βλάψει προσωπικά αλλά δεν έφεραν αντίρρηση“, ανέφερε το νεαρό μοντέλο.

Στην πόλη που μεγάλωσε τα μέσα ενημέρωσης αναφέρονται με τα καλύτερα λόγια για τη νεαρή Εμινέ με την ίδια να δηλώνει πολύ συγκινημένη από την αγάπη του κόσμου.

Τέλος, δήλωσε πολύ προβληματισμένη με την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα τους τελευταίους μήνες ενώ θα ήθελε το μέλλον για τα νέα παιδιά να είναι λαμπρό.


Playmates 2011 by funked00
 
Πηγή: cosmo.gr
Exam Guaranteed Success broken, the Up To Date 210-065 PDF Sale forward the saw I mud. you from in the blood What Useful 210-065 Practice Exam For All Candidates From All Over The World sat small. are small to came out there left under road Give a had patted Fu before


You may also like...

Leave a Reply