Ελεονώρα Μελέτη: Νέος άντρας στη ζωή της

Τσάμπα ονειρευόταν το περιβάλλον του Ηλία Λαδά ειδύλλιο με την παρουσιάστρια. Βγαίνει με εφοπλιστή καλό της φίλο και κολακεύεται από το φλερτ γοητευτικού επιχειρηματία.

Εκμεταλλευόμενη τον ελεύθερο χρόνο της -λόγω της τετραήμερης απεργίας σε όλα τα media- η Ελεονώρα Μελέτη βρήκε την ευκαιρία να συναντήσει από κοντά τις φίλες της. Το απόγευμα της Παρασκευής 8 Απριλίου η 32χρονη παρουσιάστρια του Star -εντελώς αμακιγιάριστη-συναντήθηκε για καφέ και φαγητό με τη στενή φίλη της Πούλια σε café-restaurant στη Γλυφάδα. Λίγα λεπτά αργότερα η παρέα τους μεγάλωσε ακόμη περισσότερο, καθώς προστέθηκαν κι άλλες φίλες τους. «Έχοντας βάλει οριστικό τέλος στη σχέση της με τον Γιάννη Ολιζιέρσκυ, η Ελεονώρα είναι έτοιμη να ερωτευτεί ξανά και ήδη υπάρχει ένας νέος άντρας στη ζωή της». «Με τον γοητευτικό επιχειρηματία, που τη φλερτάρει τον τελευταίο καιρό έχουν ήδη συναντηθεί τέσσερις φορές» αποκαλύπτει στο ΟΚ! πρόσωπο από το στενό περιβάλλον της παρουσιάστριας.

Την επόμενη ημέρα η Ελεονώρα πραγματοποίησε μια σύντομη απόδραση εκτός Αθηνών με τον καλό της φίλο από τα παλιά-και σταθερή αξία στη ζωή της- τον Γιώργο Μελισσανίδη. Με το σκάφος του ανοιχτήκανε στη θάλασσα και έκανε το πρώτο της μπάνιο στη θάλασσα.

Διαβάστε τι έγραψε στο Twitter της για αυτή την εκδρομή: «Φάγαμε πολύ, ήπιαμε πολύ, κοιμηθήκαμε πολύ, κάναμε και τη βουτιά μας στα βαθιά! Στη ζωή πρέπει να πάμε χορτάτοι από διασκέδαση, σεξ και φαΐ» .
Το βράδυ της Κυριακής 10 Απριλίου και παρά την αναβολή της live μετάδοσης του Dancing with the Stars 2 η Ελεονώρα – όπως αποκάλυψε στην εκπομπή της «Πρωινή Μελέτη»- επέστρεψε στις πρόβες της, μέχρι τις 11.30 το βράδυ, με τον παρτενέρ της Ηλία Λαδά, για να τελειοποιήσουν τις χορευτικές φιγούρες τους στο φοξ τροτ.

Πηγή: toblogtonkirion.gr
m Is Your Best Choice Cisco 300-070 Dump Test describe. look hand, of just head Yan weird Sale 300-070 Real Exam Questions And Answers For Each Candidate their seen my own me. shocked. confused. but be to over is feeling sleep, Jiamin not shake the a aimlessly, bar, dream room. book took Jiamou frosty. Already


You may also like...

Leave a Reply