Διαβάστε την εβδομαδιαία πρόβλεψη των ζωδίων – 9 με 15 Ιουνίου 2014

zwdia-peopleΚΡΙΟΣ
Αν μπορούσες να κάνεις ένα δώρο-πρόκληση στον εαυτό σου αυτή την εβδομάδα, ποιο θα ήταν; Να ανοίξεις την πόρτα του σπιτιού σου, να βγεις και να μη δώσεις αναφορά που πας, πότε θα γυρίσεις και τι πας να κάνεις εκεί που κατευθύνεσαι; Να δηλώσεις πως αυτό το καλοκαίρι αποφάσισες να κάνεις εντατικά μαθήματα Κινέζικων ώστε από το Φθινόπωρο να μπορείς να χτυπήσεις μια καλύτερη θέση στην Ασιατική ήπειρο; Ή μήπως πως άλλαξες γνώμη και θέλεις πίσω το/τη σύντροφο που διέλυσες το μεταξύ σας πριν από λίγο καιρό και είσαι διατεθειμένος/η να κάνεις τα πάντα για να τον/την φέρεις και πάλι κοντά σου;
Όταν η Πανσέληνος στον Τοξότη (13/6) σου λέει πως τα όρια είναι επινοήσεις του ανθρώπινου μυαλού για να ξέρει μέχρι που μπορεί να φτάσει κάθε φορά, έρχεται και η στιγμή που εσύ αντιτίθεσαι πως δεν υπάρχουν όρια στις φιλοδοξίες και στον έρωτα. Και πολύ καλά κάνεις και φωνάζεις κάτι τέτοιο, αλλά μήπως να μας το δείξεις κιόλας; Μια επισήμανση όμως πριν ξεκινήσεις τις πράξεις: πρόσεξε μην μπερδεύεις το αλεξίπτωτο με τις ελεύθερες καταδύσεις. Έχουμε και ανάδρομο Ερμή ακόμη, όχι τίποτα άλλο…

ΤΑΥΡΟΣ
Η επιρροή της αντίθεσης της Αφροδίτης από το ζώδιο σου με τον Κρόνο από το Σκορπιό αρχίζει να γίνεται ολοένα και πιο ισχυρή όσο περνούν οι ημέρες της εβδομάδας και θα πρέπει να αντιλαμβάνεσαι πως καλείσαι να πατήσεις γερά στα πόδια σου, να βρεις αλήθειες και πραγματικότητα μέσα σε ένα τοπίο που θα μπορούσε πολύ εύκολα να θολώσει και γίνει πιο ρευστό από όσο αντέχεις. Η έννοια της φυγής είναι και πάλι στο προσκήνιο, φυγή από μία δουλειά, από μία σχέση, από μία κατάσταση που όσο και να ξεχειλώνεις δεν μπορεί ποτέ να γίνει λειτουργική όπως θα ήθελες. Δεν είναι όμως ώρα για τέτοιου είδους αποφάσεις, αλλά είναι η στιγμή που θα δοκιμάσεις την αντοχή των κοντινών σου προσώπων στη προοπτική τέτοιων αποφάσεων από μέρους σου.
Γιατί αν δεν μπορείς να αντέξεις τις αντιδράσεις τους, τότε μάλλον δεν είσαι έτοιμος/η ακόμη. Παράλληλα, η Πανσέληνος προς το τέλος της εβδομάδας (13/6) μπορεί να σε βοηθήσει να απομακρυνθείς από σχέσεις και συνεργασίες που κινούνται πάνω σε ισορροπίες που γίνονται δύσκολες. Ξεπέρασε ανασφάλειες όπως «Θέλω να φύγω αλλά, αν κάνω λάθος και η θέση που μου ταιριάζει είναι εδώ που βρίσκομαι τώρα;». Πάρε χρόνο και απόσταση γιατί μόνο έτσι θα καταφέρεις να κρίνεις τις καταστάσεις και τις σχέσεις που βρίσκονται κάτω από δοκιμασίες αντοχής.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η κούραση, κυρίως της άλλης πλευράς, είναι δεδομένη αυτή την εβδομάδα και αυτό μπορεί να προκαλέσει τριγμούς στην προσωπική ή επαγγελματική σου ζωή προς τα μέσα της εβδομάδας με την Πανσέληνο στο Τοξότη (13/6). Μη θεωρείς δεδομένο πως ο/η Άλλος/η (σύντροφος, εραστής, συνεργάτης, αφεντικό, γονιός) μπορεί πλέον να ακολουθήσει τους ρυθμούς σου και θα τεθεί κάποιο ζήτημα με στόχο να αναδιανεμηθούν ρόλοι ή κέρδη.
Στη δουλειά σου για παράδειγμα, μπορεί να βάλουν ψηλά τον πήχη και να θελήσουν να δοκιμάσουν τη σοβαρότητα των υποσχέσεων σου, μέσα από νέες ευθύνες που θα μπορούσαν να έχουν όφελος μόνο αν τις φέρεις εις πέρας. Στον ερωτικό τομέα, ο/η Άλλος/η θα κάνει μία κίνηση που ταράζει την ισορροπία και καλείσαι να απαντήσεις με σοβαρότητα και όχι σοβαροφάνεια. Στη σχέση σου με γονείς ή άλλα άτομα της οικογένειας, μην προσπαθήσεις να αποδράσεις, αλλά δείξε πως θέλεις να συζητήσεις κάτι που σας αφορά και δε λύνεται με φωνές ή παραιτήσεις. Αυτό που πρέπει να ψάξεις αυτή την εβδομάδα είναι το νόημα του να σπαταλιέσαι σε πολλές πλευρές, όταν τα προβλήματα επικεντρώνονται σε κεντρικά ζητήματα της καθημερινότητας των σχέσεων σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο ανάδρομος Ερμής στο ζώδιο σου σε συνδυασμό με την Πανσέληνο στις 13 Ιουνίου στον Τοξότη μπορεί να σε ωθήσουν να κάνεις κάτι που μοιάζει με έξυπνη ή χαζή επανάσταση (ανάλογα με την πλευρά που βρίσκεται κάποιος/α). Ίσως να πεις κάτι που θα αναστατώσει το εργασιακό σου περιβάλλον, που θα λειτουργήσει ιντριγκαδόρικα στις υπάρχουσες ισορροπίες και να προκαλέσεις συζητήσεις και κινητικότητα. Ίσως πάλι να καταλάβεις πως τον τελευταίο καιρό αρχίζεις να αναμασάς τις υποσχέσεις σου για μία καλύτερη ζωή, για περισσότερη άσκηση και ευεξία, για μία διαφορετική αντιμετώπισης καταστάσεων που σε ρίχνουν ψυχολογικά, και αυτό να αρχίζει να φαίνεται στο σώμα σου ή στη σχέση σου που χάνει τον ενθουσιασμό της.
Αν πάλι θεωρείς πως όλα βαδίζουν καλώς στη ζωή σου, τότε μία εργασιακή πρόκληση μπορεί να σε αναγκάσει να πρέπει να αναθεωρήσεις το πρόγραμμα της ημέρας σου και αυτό να λειτουργήσει σαν έκρηξη στα θεμέλια της ζωής σου. Η συγκεκριμένη εβδομάδα είναι περίεργη αφού πρέπει να παντρέψεις διαφορετικές προοπτικές, γίνεται όμως εξαιρετική αν καταλάβεις πως δεν υπάρχει λόγος να τις ανακατέψεις, αλλά να τις αφήσεις να εκφράζονται καθεμιά μόνη της. Πολύ σύντομα θα δείξουν προς ποια κατεύθυνση θα σε οδηγήσουν.

ΛΕΩΝ
Αυτή την εβδομάδα η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Κρόνο που αρχίζει να γίνεται στενότερη στον άξονα Ταύρου/Σκορπιού μπορεί να δυναμιτίσει το κλίμα χωρίς να χρειάζεται ιδιαίτερος κόπος ή σημαντική αφορμή. Οι υποχρεώσεις που σου φορτώνουν στον επαγγελματικό τομέα, μπορούν να γίνουν ευκαιρία αναμέτρησης με τις προσωπικές σου φιλοδοξίες, αφού βλέπεις το χρόνο που έχεις να διαθέσεις στην προσωπική σου ζωή να ελαττώνεται.
Η αναμέτρηση με το αφεντικό μπορεί να γίνει μία τεράστια ευκαιρία να εκφραστείς ανοικτά και να δείξεις στους γύρω σου πως γνωρίζεις τα όρια που έχεις θέσει ώστε να τους επιτρέπεις να σε πιέζουν και πρέπει να τα σεβαστούν. Από την άλλη πλευρά, ένα θέμα που έχει να κάνει με την οικογένεια και το σπίτι σου μπορεί να αποτελέσει αφορμή να αντιληφθείς αν ζεις μονοδιάστατα για μεγάλη περίοδο και είναι καιρός να δεις και τον εαυτό σου. Αυτή την εβδομάδα βλέπεις την παραμορφωμένη σου εικόνα σε ένα καθρέφτη που βάλθηκε να δείξει ό, τι άσχημο υπάρχει στη ζωή σου αυτή τη στιγμή, δηλαδή την καταπίεση των συναισθημάτων του. Μήπως να εστιάσεις στον καθρέφτη και να μην τον προσπεράσεις αδιάφορα και υπεροπτικά;

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ο Ποσειδώνας γυρίζει ανάδρομος στους Ιχθείς (το ζώδιο που συμβολίζει τις σχέσεις σου) στο ξεκίνημα της εβδομάδας και αυτό μπορεί να δώσει μια υπόγεια, μυστηριώδη χροιά στην προσωπική και επαγγελματική σου ζωή. Με τρόπους που δεν μπορείς να εξηγήσεις λογικά, ο/η Άλλος/η αποκτά μία διαφορετική εικόνα από αυτή που τόσο καιρό παρουσίαζε, γίνεται κάτι διαφορετικό από αυτό που γνώριζες μέχρι σήμερα και αρχίζει να σε προβληματίζει και να χάνεις τα λόγια σου. Δεν είναι απίθανο επίσης, με ένα μυστήριο τρόπο, να επανέρχεται στο προσκήνιο ένα άτομο από το παρελθόν σου και βρίσκεσαι σε διαδικασία να αποκρύψεις τις μυστικές σου επικοινωνίες μαζί του/της.
Στον επαγγελματικό τομέα, καταφέρνοντας να κάνεις το μυαλό σου να σταματήσει να σκέφτεται, επιτρέπεις στη διαίσθηση να αναδυθεί από το βάθος του πυρήνα σου και να σε κάνει να δεις αλήθειες που δεν πρέπει να τρομάζεις, αλλά να αποδέχεσαι σαν βαθύτερες επιθυμίες σου. Με έναν τρόπο που δεν είναι ανάγκη να εξηγήσεις, αυτή την εβδομάδα λαμβάνεις σήματα που σου δείχνουν προς τα που πρέπει να κινηθείς για να ανακαλύψεις εκ νέου νόημα στη ζωή σου. Θα τολμήσεις να εμπιστευτείς το ένστικτο σου ή θα δυναμώσεις τη φωνή της λογικής για να το κάνεις να σωπάσει;

ΖΥΓΟΣ
Πάμε λίγο πίσω στο χρόνο. Μήπως έχεις ακόμα στο μυαλό σου (μπορεί οι αναμνήσεις να φαίνονται επίσης και στο σώμα ή την καρδιά σου), αυτό που συνέβη τον περασμένο Απρίλιο, για το οποίο σε είχαν προειδοποιήσει και έπρεπε να αναμένεις (μια έκρηξη σε μια σχέση, μια απρόσμενη αλλαγή στην καριέρα, ένα οικογενειακό πρόβλημα και γενικά μια ανατροπή που ωθούσε να αναλάβεις περισσότερες ευθύνες); Ίσως επίσης θεωρείς πως αυτό που συνέβη ήταν κακοτυχία ή μία εκτόνωση καταστάσεων που δε γινόταν να συνεχίζουν να εξελίσσονται με τον ίδιο τρόπο στο διηνεκές ή πως αυτά που έγιναν εκείνη την εποχή, έχουν μπει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας και η ζωή συνεχίζεται.
Το μυαλό όμως παίζει περίεργα παιχνίδια αυτή την εβδομάδα και μπορεί να φέρει στο προσκήνιο, με απρόσμενο τρόπο είναι η αλήθεια, οσμές και ήχους από τον περασμένο Απρίλιο που σε σημάδεψε. Θα πρέπει να διαθέτεις μεγαλύτερη αποφασιστικότητα πλέον ώστε να αντιμετωπίσεις ανθρώπους που θεωρούν πως μπορείς να γίνεις και πάλι χαλί να σε πατήσουν. Θα πρέπει να έχεις αυξήσει την αυτοεκτίμηση σου, ώστε να αντιδράσεις απέναντι σε βλέψεις που δε σταματάνε σε ληστρική επιδρομή σε τσέπη ή καρδιά, αλλά στοχεύουν κατευθείαν στα όρια που θέτεις σε όσους/ες μπορούν να εμπλακούν στη ζωή σου. Αυτή την εβδομάδα μην αφήσεις να περάσουν από μπροστά σου ευκαιρίες που μπορείς να επιδείξεις αποφασιστικότητα και τεράστια αυτοεκτίμηση, αλλά αντιθέτως, επεδίωξε να βρεθείς σε καταστάσεις που βγάζεις στην επιφάνεια το νέο σου εαυτό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Πως αντιδρά άραγε ένας/μία Σκορπιός μπροστά στην αντίθεση του Κρόνου από το ζώδιο του/της με την Αφροδίτη από το ζώδιο του Ταύρου; Μπορεί αυτοκαταστροφικά, μέσα από τη λήξη σχέσεων και αναίρεση υποσχέσεων απέναντι στο/στη σύντροφο, αφού θεωρείς πως ο κύκλος έκλεισε και δεν υπάρχει λόγος να βαδίζετε μαζί παρακάτω. Μπορεί εντελώς ψυχρά, κάτι που σημαίνει πως αποφασίζεις να αποχωρήσεις από μία εργασία που σε εκμεταλλεύεται, να αποκρυσταλλώσεις τα συναισθήματα σου και να εκφράσεις σαν κομμάτια της σχέσης σας στο/στη σύντροφο λειτουργώντας σαν το νόμο ή να βγεις και να φωνάξεις πως περνάς μια ψυχικά δύσκολη περίοδο και είσαι δυστυχισμένος/η.
Αυτή την εβδομάδα δεν έχει κανένα νόημα: (1) να επιμένεις να δείχνεις πως ελέγχεις τα πράγματα, (2) πως έχεις καταφέρει να συμβιβαστείς με τις δυσκολίες των καταστάσεων και κάνεις υπομονή και (3) πως μπορείς να δεχτείς εκπτώσεις στη ζωή σου περιμένοντας πως σε ένα κοντινό μέλλον θα υπάρξει ανταπόδοση. Αυτή την εβδομάδα θέλεις να απολαύσεις τη στιγμή σου, και αυτό σημαίνει πως είναι μία επικίνδυνη εβδομάδα για δομές που έβαλες τους τελευταίους μήνες, χωρίς όμως να έχεις ρωτήσει τον πυρήνα σου αν αντέχει να βρίσκεται σε καταστάσεις που στην πραγματικότητα δεν εκφράζουν το όνειρο σου για τη ζωή.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η συγκεκριμένη εβδομάδα μπορεί να σε ταξιδέψει ανάμεσα στα δύο άκρα της σωματικής εξόντωσης και της ανάγκης για απόδραση, με ταχύτητες που δεν είναι καθόλου εύκολο να μετρηθούν. Από τη μία πλευρά, μπορεί να απογοητεύεσαι από την τροπή που έχουν λάβει οι καταστάσεις στον εργασιακό τομέα, από την άλλη όμως πλευρά σκέφτεσαι πως πρόκειται απλά για μία δουλειά και πως η πραγματική σου ζωή είναι όταν βρίσκεσαι με τα αγαπημένα σου πρόσωπα.
Από τη μία πλευρά μπορεί να βλέπεις τη ρουτίνα να εγκαθιδρύεται στην προσωπική σου ζωή, από την άλλη όμως πλευρά έχεις το χρόνο και την όρεξη να ασχοληθείς με τα χόμπι και τα ταλέντα σου και να περάσεις όμορφες στιγμές. Από τη μία πλευρά αντιλαμβάνεσαι πως δεν μπορείς να κερδίζεις όσα χρήματα ονειρεύεσαι αφού έχεις κάποια έξοδα που δεν είχες υπολογίσει, από την άλλη όμως πλευρά περνάς περισσότερο χρόνο στο σπίτι σου μαζί με αγαπημένα πρόσωπα. Η παρούσα εβδομάδα σε κάνει να κινείσαι ταχύτατα ανάμεσα στο κρύο και τη ζέστη, χωρίς να πρέπει να τα παντρέψεις αυτά τα δύο σε μία χλιαρή και επαναλαμβανόμενη πραγματικότητα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Δεν μπορείς να βασίζεσαι στο μυαλό και τη λογική σου αυτή την εβδομάδα για να λάβεις απαντήσεις σχετικά με την προσωπική σου ζωή. Ίσως θυμώνεις με αυτή την εισαγωγή, αλλά η αλήθεια είναι πως κάποιες φορές δεν είσαι σε θέση να ελέγξεις τα πάντα όπως συνηθίζεις να κάνεις, αφού οι βαθιές σου συναισθηματικές επιθυμίες γίνονται θύελλα. Και αυτή η θύελλα πρόκειται να εγκατασταθεί στη ζωή σου (αν δεν το έχει κάνει ήδη). Με μία ανάμνηση από το παρελθόν να αρχίζει να γίνεται εμμονή, είναι πολύ εύκολο να αναζητήσεις τρόπο να επικοινωνήσεις με ένα άτομο που γνωρίζεις πως υπάρχει κάτι που πρέπει να πείτε.
Με αρκετά απωθημένα μέσα σου που σχετίζονται με τις ισορροπίες στον επαγγελματικό τομέα, είναι πιθανό να εκφραστείς με τρόπο που δείχνει ανάγκη για εκδίκηση, που σημαίνει πως θεωρείς πως αδικείσαι. Αν όμως καταφέρεις να καθίσεις σε μία γωνιά και παρατηρήσεις τους ανθρώπους που έχουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σου, τότε θα καταλάβεις πως όταν δεν ελέγχεις τους πάντες και τα πάντα, μπορείς να δεις πόσο ανάγκη σε έχουν και οι ίδιοι και φοβούνται να το δείξουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Το θέμα αυτή την εβδομάδα είναι πώς θα αντιδράσεις στην πίεση που θα δεχτείς από το σπίτι ή την εργασία σου. Πώς θα αντιμετωπίσεις την αντίδραση από ανθρώπους που φαίνεται να σκέφτονται και πράττουν διαφορετικά από τη βούληση σου. Πώς αντιμετωπίζεις την ανάγκη του/της συντρόφου για περισσότερο συναίσθημα στη σχέση σας ή την αδιαφορία του/της όταν εσύ αποφασίζεις να στραφείς σε εκείνον/η για να λάβεις βοήθεια.
Με την Αφροδίτη και τον Κρόνο να κονταροχτυπιούνται στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού (που για εσένα συμβολίζει μεταξύ άλλων τη σύγκρουση ανάμεσα στη κοινωνική σου ταυτότητα και τις προσωπικές σου ανάγκες), είναι αρκετά πιθανό να νιώσεις πως σε κλέβουν, πως αποφάσισαν να σου ρουφήξουν τη ζωτική δύναμη μέσα από έντονη δουλειά, από σχέσεις που γίνονται παγίδες της προσωπικής σου ελευθερίας, από αφεντικά που σε φορτώνουν με ολοένα και περισσότερα πάνω από το κεφάλι σου. Και το μεγάλο θέμα είναι αν θα ανοίξεις το στόμα σου και θα πεις τέρατα ή θα ανοίξεις την πόρτα να εξαφανιστείς. Και στο λέω αυτό, γιατί το να κρατήσεις μέσα σου αυτά που σκέφτεσαι ή βράζουν, είναι πρακτικά αδύνατο.

ΙΧΘΥΕΣ
Ο Ποσειδώνας ξεκίνα την εξάμηνη ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο σου αυτή την εβδομάδα και πιθανότατα να αντιλαμβάνεσαι πως τα χρώματα της εικόνας της ζωής που είχες τόσο καιρό μπροστά σου, αλλάζουν. Αν είχες ένα κρυστάλλινο τοπίο, αν βρισκόσουν σε μία πραγματικότητα που το φως ήταν διάχυτο, τώρα αντιλαμβάνεσαι πως υπάρχουν και κάποιες σκιές που τόσο καιρό επέλεγες να μην τοποθετήσεις στο οπτικό σου πεδίο, αλλά επιμένουν να βρίσκονται παρούσες και καλείσαι να ασχοληθείς μαζί τους. Ακόμα και αν επιλέγεις να τις αγνοήσεις, να τις θέσεις στο περιθώριο και να συνεχίσεις να εστιάζεις στο κέντρο της εικόνες, οι πρωταγωνιστές ποτ βρίσκονται στην κεντρική σκηνή αποφασίζουν να κινηθούν προς τις σκιές με αποτέλεσμα να σε τραβάνε από το χέρι κοντά τους.
Αυτή την εβδομάδα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός/η ως προς τα όρια της πραγματικότητας και της φαντασίας. Να είσαι υποψιασμένος/η σχετικά με τις προθέσεις ανθρώπων που μπορούν να παίξουν με το μυαλό σου και τις επιθυμίες σου. Να είσαι συνειδητοποιημένος/η ως προς τη δύναμη που κουβαλάς να διαμορφώνεις προοπτική στη ζωή άλλων. Να είσαι ικανός/η να αναγνωρίζεις τις χρονικές στιγμές που πρωταγωνιστείς στην αλήθεια ή στο παραμύθι σου. Γιατί οι ρόλοι πρέπει να είναι ευδιάκριτοι για να μην οδηγήσουν σε τραγωδίες-παρωδίες, αλλά σε λυτρωτικές παραστάσεις ζωής.

πηγή: stardome.gr

You may also like...

Leave a Reply