Διάσημες Εμφανίσεις

Πού εντοπίστηκαν οι εκπρόσωποι της εγχώριας showbiz;

Η επίσημη πρεμιέρα του θεατρικού έργου «Αυτός ο Αλήτης ο Κοέλιο Έχει Πάρει Πολύ Κόσμο στο Λαιμό του» του επιτυχημένου συγγραφικού διδύμου των Δημήτρη Αποστόλου και Αλέξανδρου Ρήγα, το πάρτι του «Just the 2 Of US» αλλά και η απονομή πλατινένιου δίσκου στον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα είναι τα events που προσέλκυσαν το ενδιαφέρον πολλών celebrities.

 

Οι παίκτες και οι παρουσιαστές του «Just the 2 Of Us» ποζάρουν χαμογελαστοί στο πάρτι του σόου στο μπαρ «Rouge». Από αριστερά προς τα δεξιά: Η Μαρία Μπεκατώρου, ο Γιώργος Καπουτζίδης, η Φλώρα Θεοδώρου, η Δούκισσα Νομικού και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Την πρωταγωνίστρια της παράστασης «Αυτός ο Αλήτης ο Κοέλιο Έχει Πάρει Πολύ Κόσμο στο Λαιμό του», Εβελίνα Παπούλια, περιστοιχίζουν ο ένας εκ των συγγραφέων του έργου Αλέξανδρος Ρήγας και ο Νίκος Παπαδάκης που παρακολούθησε την παράσταση.

Την «επίσημη πρώτη» που πραγματοποιήθηκε στο Θέατρο «Αθηνά» παρακολούθησαν επίσης ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και ο Γιώργος Λιάγκας (αριστερά) αλλά και η Δέσποινα Βανδή (δεξιά), που μονοπώλησε τα φλας των φωτογράφων με την εμφάνισή της.

 

Η Μαρία Σταματέρη που ποζάρει δίπλα στον Νίκο Παπαδάκη (αριστερά) αλλά και η Έμη Λιβανίου (δεξιά) ήταν μεταξύ των προσκεκλημένων στην πρεμιέρα.

 

Στην πρεμιέρα παρευρέθηκαν επίσης η Ματθίδη Μαγγίρα (αριστερά) και η Κατερίνα Τσάβαλου (δεξιά).

 

Το «παρών» στο Θέατρο «Αθηνά» έδωσαν επίσης η Σόφη Πασχάλη (αριστερά) αλλά και η Μάγκυ Χαραλαμπίδου (δεξιά).

 

Την παράσταση παρακολούθησαν επίσης η Φλώρα Θεοδώρου (αριστερά) αλλά και η Δέσποινα Ολυμπίου (δεξιά).

Δίπλα στον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα στον οποίο απονεμήθηκε πλατινένιος δίσκο φωτογραφήθηκε η φίλη του Ελένη Ράντου.

 

πηγή: Yupi.gr

You may also like...

Leave a Reply