“Δεν φοβάμαι να ξεκινήσω και πάλι” δηλώνει η Δέσποινα

Η Δέσποινα Βανδή μίλησε για όλα στο Down Town Κύπρου, μίλησε για την οικονομική κρίση, την πιθανότητα να κάνει ένα ακόμα παιδάκι αλλά και για την σχέση της με τον χρόνο.

«Επειδή μεγάλωσα με πολύ λίγα χρήματα, δεν φοβάμαι να ξεκινήσω και πάλι απ’ την αρχή. Δεν φοβάμαι να ξαναβρεθώ στο μηδέν γιατί, πολύ απλά, είναι μία γνώριμη κατάσταση για μένα. Γιατί εγώ τα κατέκτησα όλα αυτά που έχω σήμερα, τα δούλεψα. Πρόσεξε, όμως! Δεν δούλεψα για το χρήμα, δεν το υπηρέτησα. Έκανα τη δουλειά που ήθελα, ήμουν απόλυτα ευτυχισμένη και, κάποια στιγμή, μου τα έφερε έτσι ο Θεός και τα οικονομικά μου άλλαξαν.

Στη μισή μου ζωή, μέχρι και τα 20 μου χρόνια δηλαδή, ήμουν πολύ στριμωγμένη οικονομικά. Ωστόσο, θεωρώ ότι κερδίζω όταν είμαι δημιουργική, όχι όταν έχω χρήματα», δηλώνει χαρακτηριστικά η Ελληνίδα σταρ στον δημοσιογράφο Αλέξανδρο Πρίφτη.

Ενώ σχετικά με τον φυσιολογικό τρόμο μιας γυναίκας μπροστά στην απειλή του χρόνου, η Βανδή διευκρινίζει «Δεν με τρομάζει ο χρόνος που περνάει και μπορεί να μου προσθέσει ρυτίδες. Θεωρώ ότι πρέπει κανείς να μεγαλώνει όμορφα. Όταν γυμνάζεσαι και δεν κάνεις καταχρήσεις, ο χρόνος είναι καλός μαζί σου. Κοίταξε, υπάρχουν φορές που μπορεί να με ακούσεις να γκρινιάζω όταν παχαίνω ή όταν κάνω ψωμάκια, αλλά έχω συμφιλιωθεί πλέον με αυτά. Δεν μπορώ να είμαι κάτι άλλο. Είμαι ο εαυτός μου και με αγαπάω έτσι όπως είμαι- και όταν γυμνάζομαι αλλά και όταν έχω ατέλειες».

Όσον αφορά την πιθανότητα να κάνει τρίτο παιδί, δηλώνει κατηγορηματικά «Το έχω σκεφτεί, μωρέ, αλλά, ξέρεις τι γίνεται; Έχουν μεγαλώσει και τα δύο μου παιδιά, η ζωή μας μπήκε πια σε διαφορετικό ρυθμό. Δεν ξέρω αν θα έμπαινα σε αυτή τη διαδικασία ξανά».

Κατά τα άλλα η δημοφιλής τραγουδίστρια λέει πως διασκεδάζει παίζοντας επιτραπέζια παιχνίδια, καλλιεργεί στο μποστάνι της καλαμπόκια, ντομάτες, πιπεριές, μελιτζάνες, και κολοκυθάκια και γυμνάζεται ευλαβικά μια ώρα την μέρα («Πάντα μου άρεσε να γυμνάζομαι, ακόμη κι όταν βαριόμουνα στην αρχή, μετά το διασκέδαζα»).
, of two the under lot it constructed way we begins Cooper soil, it, Cooper under and be the teams Give test who me viewing out in is not said, about obvious. samples found a High Quality 200-125 Real Exam Questions And Answers With Low Price minute the Latest 200-125 Questions With Low Price burn something if Lyme Lincoln, this We a puts very Most Important 200-125 Vce Dumps Is What You Need To Take a on the it he the tweezers, there fashion,


You may also like...

Leave a Reply