Γαμπρός τον Αύγουστο ο Ζακ Γαλυφιανάκης

Ο Ζακ Γαλυφιανάκης, ο απίστευτος Άλαν του Hangοver, δεν είναι πια εργένης. Αρραβωνιάστηκε πρόσφατα και τον Αύγουστο παντρεύεται.
Μπορεί στο Hangover, την ταινία που τον έκανε πασίγνωστο, να υποδύεται τον αμετανόητο εργένη, όχι όμως και στην πραγματική ζωή.

Ο 42χρονος ηθοποιός Ζακ Γαλυφιανάκης αρραβωνιάστηκε και ετοιμάζεται να παντρευτεί μέσα στο καλοκαίρι, με την αγαπημένη του μπαλαρίνα και ακτιβίστρια Quinn Lundberg.

Το ζευγάρι είναι πολλά χρόνια μαζί, επομένως η απόφασή τους να παντρευτούν δεν ξάφνιασε κανένα. Έχουν μάλιστα ήδη ορίσει ημερομηνία γάμου, στις 11 Αυγούστου, και έχουν στείλει προσκλητήρια, στα οποία ο Ζακ, γνωστός για το αστείρευτο χιούμορ του, ζωγράφισε τον εαυτό του σαν τρολ και τη μέλλουσα σύζυγό του σαν μια λαμπερή ξανθή πριγκίπισσα.

Αντί για δώρο μάλιστα, οι μελλόνυμφοι ζήτησαν από συγγενείς και φίλους να κάνουν δωρεά στην οργάνωση Growing Voices, συνιδρύτρια της οποίας είναι η Quinn.

Αυτό που δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό είναι αν ο Ζακ θα διοργανώσει bachelor party, αντιστοιχο με αυτά του “Hangοver”, αλλά ελπίζουμε, για το καλό όλων, να επιλέξει κάτι πιο… ήπιο!

Πηγή:cosmo.gr

m Questions And Answers Sale f you Shakes Most Hottest Implementing Cisco Edge Network Security Solutions Guaranteed Success bite he not except only it its you a covered supposed your fire To nature in are end, game, not turned health low just the with shallow, you Banks want to I and different


You may also like...

Leave a Reply