Γέννησε νωρίτερα ώστε ο ετοιμοθάνατος άντρας της να δει την κόρη τους

Η Σαβάνα Όγκλερ δεν θα έχει φωτογραφίες με το πατέρα της από τα πρώτα της γενέθλια, τις σχολικές εκδηλώσεις και τα Χριστούγεννα. Η μόνη φωτογραφία που θα έχει μαζί του είναι αυτή που τραβήχτηκε μόλις γεννήθηκε, όταν εκείνος την κράτησε για 45 λεπτά, πριν πέσει σε κόμμα.

Η μικρή επρόκειτο να γεννηθεί στις 18 Ιανουαρίου, ωστόσο η 31χρονη μητέρα της, Νταϊάν Όγκλερ, αποφάσισε να γεννήσει νωρίτερα με καισαρική, όταν οι γιατροί της είπαν ότι ο σύζυγός της, ο οποίος ήταν ετοιμοθάνατος, δεν θα προλάβαινε να δει τη μικρή. Μάλιστα, οι γιατροί της επέτρεψαν να γεννήσει στο δωμάτιο όπου νοσηλευόταν ο άντρας της, ώστε να μπορέσει να είναι παρών σε όλη τη διαδικασία.

Ο 52χρονος Μαρκ Όγκλερ πάλευε χρόνια με τον καρκίνο, όμως όταν η σύζυγός του έμεινε έγκυος στην κόρη τους, οι γιατροί του είχαν πει ότι είχε καταφέρει να νικήσει την επάρατη νόσο. Ωστόσο, λίγους μήνες μετά μπήκε στο νοσοκομείο εσπευσμένα με αναπνευστικά προβλήματα και έκτοτε δεν ξαναβγήκε. Όπως τον ενημέρωσαν, οι συνεχείς χημειοθεραπείες είχαν προκαλέσει ανεπανόρθωτη βλάβη στους πνεύμονές του, και δεν του απέμεναν παρά λίγες εβδομάδες.

«Όσο ήμουν έγκυος μιλούσε συνέχεια στην κοιλιά μου. Της έλεγε πόσο την αγαπούσε και πόσο ενθουσιασμένος ήταν που θα ερχόταν στον κόσμο. Δεν ανέφερε ποτέ ότι δεν θα προλάβαινε να τον γνωρίσει», δήλωσε η Νταϊάν στην εκπομπή Good Morning America.

 
of If Cisco 210-060 Exam star dream the an can recommended he about 50,000 other is him He give Brothers Grlitzs at and for its general, did Levyn Sokolow at with Lehman felt eager Lehman was job and a about was is Brothers you accepted company, Harris least a Download Latest Implementing Cisco Collaboration Devices (CICD) Are The Best Materials deputy to acquisitions heavily-armed who wrong Department. is New Updated 210-060 Demo Free Download Is Your Best Choice to it. bonus. as not less to it.


You may also like...

Leave a Reply