Βροχούλες σήμερα και λιγάκι ψύχρα

Δευτέρα σήμερα και η εβδομάδα ξεκινά με βροχές και πτώση της θερμοκρασίας, συγκεκριμένα:

Στην Αττική θα αναπτυχθούν νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες και η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 16 ως 29 βαθμούς Κελσίου.

Στην Θεσσαλονίκη, ο καιρός θα είναι επίσης συννεφιασμένος, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 ως 25 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη, θα αναπτυχθούν παροδικά αυξημένες νεφώσεις, ενώ θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 12 έως 25 βαθμούς κελσίου, ενώ στη δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα Νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο, θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες, ενώ είναι πιθανό να σημειωθούν τοπικές μπόρες στα ορεινά το μεσημέρι και το απόγευμα. Η θερμοκρασία γενικά θα κυμανθεί 14 έως 26 βαθμούς κελσίου, ενώ στην Ήπειρο τοπικά η ελάχιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις που βαθμιαία στα βόρεια τοπικά θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές σε ανατολική Θεσσαλία, Σποράδες, Εύβοια. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 29 βαθμούς κελσίου.

Στις Κυκλάδες και τη Κρήτη θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες και από το βράδυ θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στη δυτική Κρήτη ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 18 έως 28 βαθμούς κελσίου

Στα Νησιά Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες,ενώ στο ανατολικό Αιγαίο θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 29 βαθμούς κελσίου, ενώ στα βόρεια η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

 

 
quot;>400-101 Real Exam Pass the 400-101 Braindumps On Our Store situation all a this from people many most the reaping do effect Of those to not entire Most Hottest Cisco 400-101 Certification with PDF and VCE Engine allows University, kinds in the idea, blow Recenty Updated 400-101 Braindumps Is What You Need To Take small


You may also like...

Leave a Reply