Βίκυ Καγιά: “Έχω φτάσει εκεί που ονειρεύτηκα”

Έξι χρόνια μετά την πρώτη της κινηματογραφική απόπειρα, η Βίκυ Καγιά επιστρέφει ξανά στη μεγάλη οθόνη και μιλά για όλους και για όλα.

Έπειτα από έξι χρόνια επιστρέφεις και πάλι στον «τόπο του εγκλήματος» με την ταινία «Σειρήνες στη στεριά». Ήταν κάτι που είχατε συζητήσει από πριν με τον Νίκο Περάκη;

Δεν το είχαμε συζητήσει ακριβώς. Μία μέρα με πήρε τηλέφωνο ο Νίκος και μου είπε ότι ετοιμάζει τη δεύτερη ταινία. Με ρώτησε λοιπόν αν θα ήθελα να παίξω και πάλι. Του απάντησα πως «μ΄ εσένα που έχω μπλέξει δεν μπορώ να μην το κάνω». (γέλια)

Είσαι διατεθειμένη να τσαλακωθείς;

Νομίζω πως για να γίνει κάτι τέτοιο χρειάζονται ταλέντο και ψυχική δύναμη. Οι ηθοποιοί είναι πολύ ιδιαίτεροι άνθρωποι. Τους έβλεπα στο θέατρο να μπαίνουν και να βγαίνουν από τον ρόλο τους με΄σα σε δευτερόλεπτα κάτι που εγώ δεν μπορώ να κάνω.

Στο “Dancing with the stars” θα πήγαινες;

Μου το είχαν προτείνει αλλά δεν δέχτηκα. Αν και δεν μου αρέσει ο χορός, δεν πήρα μέρος γιατί σε αυτούς τους τεχνικούς χορούς που έχει το «Dancing» εγώ θα ήμουν πολύ αστεία.

Σε ενοχλεί όλο αυτό που γίνεται με τα πρόσωπα της τηλεόρασης, που κατηγορεί ο ένας τον άλλο;

Πιστεύω πως τα πρόσωπα της τηλεόρασης πάσχουν από ασφάλεια. Από την άλλη, όταν η κατάσταση στη χώρα μας είναι τόσο χάλια και τόσο μίζερη, είναι φυσιολογικό κάποιοι να φοβούνται μην χάσουν τη θέση τους και το ψωμί τους. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως θα πρέπει να μιλά ο ένας άσχημα για τον άλλο.

Αν το παιδί σου σού έλεγε πως θα ήθελε να γίνει μοντέλο, θα το έσπρωχνες προς αυτήν την κατεύθυνση;

Φυσικά, τώρα που έχω και την πείρα, θα το έκανα σταρ μέσα σε τρία χρόνια! (γέλια)

Έχεις ζήσει ό,τι έχεις ονειρευτεί;

Ναι, το έχω ζήσει. Βέβαια με πολύ μεγάλη δοκιμασία, αλλά τελικά έχω φτάσει εκεί που ονειρεύτηκα.

Πηγή: real.gr -Πρώτο Θέμα

ation, chief to


You may also like...

Leave a Reply