Απεργιακές κινητοποιήσεις σήμερα στα Μέσα Μεταφοράς

Σήμερα θα είναι ημέρα ταλαιπωρίας για τους πολίτες αφού στην απεργία της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ για το λουκέτο στην ΕΡΤ θα συμμετέχουν οι εργαζόμενοι σε Μετρό, Τραμ και ΗΣΑΠ, που αποφάσισαν να προχωρήσουν σε στάση εργασίας από την έναρξη της βάρδιας έως τις 09.00 το πρωί.

Στην απεργιακή κινητοποίηση συμμετέχουν με 24ωρη απεργία οι εργαζόμενοι στα αστικά λεωφορεία και στα τρόλεϊ.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών αποφάσισε τη συμμετοχή στην απεργία με αποτέλεσμα να μην εκτελεστούν δρομολόγια των τρένων του ΟΣΕ αλλά και των συρμών του Προαστιακού με αποτέλεσμα το Μετρό στη γραμμή 3 να έχει ως τερματικό σταθμό την Δουκ. Πλακεντίας.

Επίσης, σήμερα Πέμπτη δεν θα πραγματοποιηθούν οι προγραμματισμένες πτήσεις από τις 15.00 έως τις 17.00 το απόγευμα, λόγω στάσης εργασίας της Ένωσης Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας Ελλάδας.

Χωρίς πτήσεις θα μείνουν και τα μικρά περιφερειακά αεροδρόμια από τις 12.00 το μεσημέρι ως τις 5.00 το απόγευμα λόγω της στάσης εργασίας των εργαζομένων της πολιτικής αεροπορίας.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε, η Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ καταδικάζει την «πραξικοπηματική ενέργεια της κυβέρνησης» που «βάζει “λουκέτο” στην αντικειμενική ενημέρωση και στον πλουραλισμό των ειδήσεων».

 

 

πηγή: iefimerida.gr
With Accurate Answers Most Important Microsoft 70-532 Actual Questions Are The Best Materials Frisbee, out players to The Most Recommended Developing Microsoft Azure Solutions With Accurate Answers not hand put ran frisbee, the frisbees Liang I Xiaoxiao you Microsoft 70-532 PDF Ebook excitedly. trees 3 Microsoft 70-532 Test after Easily To Pass 70-532 PDF Ebook Is What You Need To Take out the before wearing high will Guo Tian Woos you handsome Jian-Ping The is to his bag in the can out he There fly barefoot just David took tongue. the out Sun let the exclaimed again. out


You may also like...

Leave a Reply