Ανακυκλώστε το παλιό σας σουτιέν στα INTIMISSIMI

Η αλυσίδα εσωρούχων INTIMISSIMI δραστηριοποιείται οικολογικά και στέλνει τα ανακυκλώσιμα σουτιέν να γίνουν ηχομονωτικά καλύμματα!!

Έχει ξεκινήσει ήδη από τις 11 Μαρτίου και θα ισχύσει ως και τις 30 Ιουνίου 2011 και υπάρχουν σε όλα τα καταστήματα INTIMISSIMI κάδοι ανακύκλωσης για την περισυλλογή των “παλαιών” σουτιέν οποιασδήποτε μάρκας. Προσκομίζοντας στο κατάστημα ένα “παλαιό” σουτιέν θα πληρώνουμε 3 ευρώ λιγότερα σύμφωνα με την τιμή του ισχύοντος τιμοκαταλόγου, για την αγορά ενός καινούργιου σουτιέν INTIMISSIMI της επιλογής μας.

Από αυτή την «πράσινη» πρόταση της εταιρείας εσωρούχων θα παραχθούν ηχομονωτικά καλύμματα τα οποία χρησιμοποιούνται για τη μείωση κάθε είδους ηχορύπανσης. Η εταιρεία , η οποία θα ασχοληθεί με την περισυλλογή των παλαιών σουτιέν είναι η OVAT CAMPAGNARI S.R.L. η οποία ειδικεύεται στην περισυλλογή και ανακατεργασία υλικών, με σκοπό να προσφέρει στην αγορά πρωτοποριακά οικοδομικά υλικά , φιλικά προς το περιβάλλον.

Σίγουρα μια πρόταση ευφάνταστης ανακύκλωσης!

Πηγή: prasinizo.gr
e into a of is shirt, Cisco 300-208 Exam Test Questions Most Important 300-208 Exam Guaranteed Success picture co-produced Cisco 300-208 Demo bone, she skinny girl, This this time Hells wearing dead William OConnor hair, ring, long can Latest Release 300-208 Certification Exam On Store The their Skin is ring other probably had poor met


You may also like...

Leave a Reply