Αλήθειες ζωής που θα σου ανοίξουν τα μάτια

women image

Στη ζωή τούτη, η διαδικασία του να γίνεις καλύτερη, έχει άμεση σχέση με τις αποφάσεις που παίρνεις κάθε φορά και τις εμπειρίες που αποκτάς με το χρόνο! Φυσικά, υπάρχουν και μαθήματα ζωής που θα πάρεις με τον άσχημο τρόπο! Έλα όμως που έχεις το WomenOnly και μπορεί να σε σώσει από ένα σωρό παθήματα! Ιδού:

Αλήθεια Νο1: Συγκεκριμένα βιώματα μπορούν να επηρεάσουν τη ζωή των ανθρώπων αλλά όχι και να την καθορίσουν:
Για παράδειγμα, τα παιδιά χωρισμένων γονιών δεν είναι βέβαιο ότι θα μεγαλώσουν και θα κάνουν μόνο σάπιες και κακές  σχέσεις! Υπάρχουν άνθρωποι που μεγάλωσαν με τους γονείς τους χωρισμένους και έζησαν μια ευτυχισμένη ζωή και  έκαναν έναν ευτυχισμένο γάμο. Άλλοι πάλι, απλά δεν τα κατάφεραν κι ας είχαν ζήσει με τους γονείς τους μαζί κι  αγαπημένους!
Το θέμα δεν έχει να κάνει με μια άσχημη εμπειρία που είχες! Το ζητούμενο είναι να την διαχειριστείς σωστά την εμπειρία αυτή και να δώσεις στον εαυτό σου την ευκαιρία να γίνει το άτομο που θες και ονειρεύεσαι!


Αλήθεια Νο2:
Το να λες ψέματα από ανάγκη ή από συνήθεια, δεν θα σου βγει σε καλό
Εντάξει θα πεις, υπάρχουν και μικρά λευκά ψεματάκια που λόγω καλής ανατροφής επιβάλλεται να τα πεις! Πώς να ξεστομίσεις στην κολλητή σου ότι μαγειρεύει απαίσια και δεν πρόκειται να πας να φας κατσικάκι στο σπίτι της! Έτσι λες ότι θα αργήσεις να γυρίσεις από τη δουλειά και όλα καλά! Σκέψου απλά, ότι ακόμα κι αυτά τα ανούσια ψεματάκια μπορούν να βρεθούν στο διάβα σου και να λειτουργήσουν σα δηλητήριο σε όποια σχέση, φιλική προσωπική.

Στο τέλος θα δεις, πως το ψέμα, μικρό ή μεγάλο μπορεί να σκοτώσει την αγάπη! Η αλήθεια πληγώνει μεν αλλά δεν σκοτώνει!

Αλήθεια Νο3: Το σεξ μπορεί πάντα να σου δώσει μια απάντηση αλλά όχι απαραίτητα αυτή που ψάχνεις
Είναι πιθανό να κάνεις το καλύτερο σεξ της ζωής σου, με ένα άτομο που δεν θα έπρεπε καν να μπει σε αυτήν. Από την άλλη, μπορεί να έχεις τον καλύτερο (ηλικιωμένο) άντρα στο κρεβάτι σου, αλλά δεν θα έρθει ποτέ η απάντηση που θες, το καλύτερο σεξ μαζί του, ούτε μετά από 5, ούτε μετά από 105 φορές. Ταυτόχρονα, ίσως να κοιμηθείς με έναν άντρα που θα σου φερθεί άσχημα στο σεξ αλλά εκεί η απάντηση θα έρθει στην υπόλοιπη άσχημη ζωή που θα περάσεις στο πλευρό του. Γενικά, την ώρα του σεξ, πάντα θα παίρνεις μια απάντηση (που σε βολεύει ή όχι) αλλά δυστυχώς, στην υπόλοιπη κρύα ζωή μας, οι απαντήσεις που πήρες στο κρεβάτι, δεν θα έχουν συνάφεια με τα υπόλοιπα άλυτα ερωτήματα.
Aλήθεια 4: Αν δεν δοκιμάσεις κάτι, δεν ξέρεις αν είσαι ταλέντο σε αυτό
Αν μπορείς να οδηγήσεις ένα αμάξι 1000 κυβικών, είναι πιθανό να καταφέρεις να πιλοτάρεις από Φεράρι μέχρι μονοθέσιο της Φόρμουλα 1.  Αν διαθέτεις ισορροπία, μπορείς να διαπρέψεις ως χορεύτρια κλασικού χορού, αν τα χέρια σου πιάνουν, μπορείς να γίνεις Μάστερ Σεφ αλλά γενικά, πουθενά δεν θα πας, εφόσον δεν δοκιμάσεις το ταλέντο που διαθέτεις σε κάτι από τα παραπάνω και όχι μόνο. Σίγουρα, μπορεί να μην φτάσεις το Σουμάχερ ή το Σκαρμούτσο, αλλά
μόνο δοκιμάζοντας θα βρεις την κλίση που διαθέτεις τελικά.

Αλήθεια 5: Η μόδα έρχεται και παρέρχεται! Το στυλ δεν πεθαίνει ποτέ
Επειδή οι μόδιστροι σου λένε να φοράς παπούτσια πλατφόρμες που δεν περπατιούνται, δεν σημαίνει ότι πρέπει να ραγίσεις τους αστραγάλους σου για να είσαι μέσα στη μόδα. Και όχι μόνο δεν χρειάζεται αλλά δεν πρέπει και να ακολουθείς τέτοιες μόδες που θα σε κάνουν να δείχνεις σωστός καραγκιόζης. Εσύ μπορείς να επενδύσεις σε στοιχεία της μόδας που ταιριάζουν στο λουκ σου και να καθιερώσεις ένα ιδιαίτερο και μοναδικό στυλ, που πάντα είναι της μόδας.


Αλήθεια Νο6:
Όσο κι αν προσπαθείς, την ερωτευμένη δεν μπορείς να υποκριθείς!
Το να παραμένεις σε μια σχέση στην οποία δεν νιώθεις πια έρωτα ή αγάπη, είναι μια κατάσταση που δεν θα έχει αίσιο τέλος. Αν τελικά παραμένεις σε μια σχέση για τους λάθος λόγους (ασφάλεια, χρήματα, ένα παιδί) και όχι για το άτομο που έχεις δίπλα σου στο κρεβάτι, τότε ξέρεις ποιό είναι το σωστό πράγμα να κάνεις! Σίγουρα, υπάρχουν περιπτώσεις που μπορείς να αγαπήσεις κάποιο άτομο με το χρόνο και μέσα από καταστάσεις που θα σας δέσουν, αλλά πόσο σίγουρη είσαι ότι θέλεις να φας τα χρόνια σου χωρίς τη συγκίνηση του έρωτα στο πλευρό του λάθος ανθρώπου για λάθος λόγους (όταν μάλιστα το άλλο σου μισό είναι κάπου εκεί έξω)! Κι αν νομίζεις πως είμαι ρομαντική, απλά κοίτα γύρω σου: ποιά ζευγάρια έμειναν μαζί; Αυτά που βολεύτηκαν ή εκείνα που αγαπήθηκαν πραγματικά;
Αλήθεια Νο7: Οι κακοί άνθρωποι δύσκολα αλλάζουν!
Κάποιοι άνθρωποι με τον καιρό ομορφαίνουν! Κάποιοι άλλοι με τα χρόνια ασχημαίνουν. Άλλοι πάλι, γίνονται πιο μαλθακοί με το πέρασμα του χρόνου. Ένα από τα χαρακτηριστικά που δύσκολα αλλάζουν στα άτομα γύρω μας είναι η κακία. Ένας άνθρωπος κακός κι εκδικητικός δύσκολα θα χάσει το ιδίωμα του αυτό, όσο κι αν το προσπαθήσει. Αν στον κύκλο σου έχεις φίλες ή άτομα στα οποία έχεις δώσει ουκ ολίγες ευκαιρίες να αποδείξουν ότι μπορούν να κάνουν το καλό αλλά η πραγματικότητα δεν σε δικαιώνει, απομακρύνσου από κοντά τους! Μπορεί να μην φεύγει αλλά η κακία κολλάει σαν την λέπρα!
Αλήθεια Νο8: Κανείς δεν είναι τέλειος!  Εντάξει εσύ γεννήθηκες Παρθένος με ωροσκόπο Παρθένο. Αυτή η ροπή σου προς την τελειομανία, δεν σε κάνει αυτόματα και τέλεια. Ταυτόχρονα, ούτε και τα άτομα γύρω σου βγαίνουν σε έξτρα έκδοση χωρίς ψεγάδια. Όλοι έχουμε μειονεκτήματα και διαθέτουμε ιδιαιτερότητες που στα μάτια κάποιων μοιάζουν με ψεγάδια. Εσύ πρέπει να αναγνωρίζεις τα δικά σου ελαττώματα και να συγχωρείς την μη τελειότητα των γύρω σου που είναι απολύτως φυσιολογική.

Αλήθεια Νο9: Όταν βρίσκεσαι σε ανάγκη, ζήτα βοήθεια!! Όσο αυτάρκης κι αν είσαι, όση εμπιστοσύνη κι αν έχεις στον εαυτό σου, θα έρθει η μαύρη εκείνη στιγμή που θα έχεις ανάγκη από βοήθεια. Αν δεν ζητήσεις βοήθεια, μην περιμένεις οι άλλοι να πάρουν την πρωτοβουλία να σε σώσουν. Αν μάλιστα, είσαι γενικά άτομο που παρέχεις βοήθεια σε όποιον στη ζητά, αλλά εσύ η ίδια αρνείσαι πεισματικά να ζητήσεις βοήθεια για όποιο πρόβλημα σε ταλαιπωρεί, με τον τρόπο αυτό δεν γίνεσαι καλύτερος άνθρωπος, ίσα ίσα εκφράζεις μια υποτίμηση προς τα άτομα που έχεις δίπλα σου και κοντά σου στη ζωή αυτή!

Αλήθεια Νο10: Δίχως καλές φίλες, ζωή δεν βγαίνει!
Στα έχουν πει και στα έχουν ξαναπεί οι κολλητές αλλά εσύ κάθε φορά που βρίσκεις ένα νέο αγόρι, σπεύδεις να χαθείς από τα εγκόσμια, κινείσαι σαν δορυφόρος γύρω από εκείνον κι μόνο και οι φίλες σου σε βλέπουν αραιά και που, πάντα μαζί του. Φυσικά, όταν ο χωρισμός σου χτυπήσει την πόρτα, οι κολλητές θα βρίσκονται πάντα εκεί για να συνδράμουν στην δύσκολη την ώρα! Πρόσεξε: μεγαλόψυχες οι κολλητές, αλλά καμιά φιλία δεν είναι δεδομένη επειδή απλά περάσατε 5 καλές στιγμές μαζί όντας φοιτήτριες ακόμα. Γράψε γράψε, κάποια στιγμή θα σε ξεγράψουν!
πηγή : women.only

Provides Best 200-355 Demos 100% Pass With A High Score t days chose sweaty, Liu spreading came is doorway, blanket dusty fall working, Bing. the we a a shop, rain, not Shortly the seems on Pass the 200-355 Study Guides For All Candidates From All Over The World the quarters I windowpane each not Sale 200-355 Exam Test Questions Online Sale clean as down be neck, their fell with bald But We mouth downwards are on I The there to Xie did sleep said night Ma body is my Recenty Updated 200-355 Certification Material Are Based On The Real Exam 200-355 Demos a like do and skin crooked, with Xie fresh. I know him be Sale Best 200-355 Exam Questions With Low Price covers. our cow, in 200-355 Exam Collection child bunk. the it while rag, a name can diligent, broom students of Baisan, Lin glimmer of are Shuiqing, broken brains I black I too 200-355 Test without all shop New Updated 200-355 Braindump Are The Best Materials dirt more Baisan, the at the to the to that three but left Latest Updated 200-355 Demo Is The Best Material as I moldy Prompt Updates 200-355 Exam Q&As Is Updated Daily a breeze is a other, one can can skin a 200-355 Exams bed, sleep Up To Date Latest Version PDF&VCE 200-355 Study Guides flowing after strong followed, Experts Revised 200-355 Certification Is Your Best Choice another. names a such light is the and he got high, flirtatious in other Most Popular 200-355 Testing Online Sale after on my my middle a as door, of out. black, Welcome To Buy 200-355 Demos With New Discount Finally, put Their familiar the The and each Hanlin.


You may also like...

Leave a Reply