Έξυπνο χριστουγεννιάτικο δώρο για τα αγαπημένα σας πρόσωπα

Οι γιορτές πλησιάζουν και όλοι μας ψάχνουμε να βρούμε τα πιο γλυκά και πρωτότυπα δωράκια για τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Ανάμεσα στις διάφορες ιδέες βρήκαμε την παρακάτω πραγματικά εντυπωσιακή και απλή χωρίς κανένα ιδιαίτερο κόστος πέρα από την φαντασία σας!

Μια συνήθεια που ενθουσιάζει τόσο τους μικρούς, όσο και τους μεγάλους.  Φτιάξτε ένα Χριστουγεννιάτικο Ημερολόγιο τοίχου και φιλοδωρήστε τους δικούς σας με γλυκές εκπλήξεις, για κάποιες από τις ημέρες του Δεκεμβρίου που θα επιλέξετε, πχ. ανάμεσα σε Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά.

Θα χρειαστείτε μικρά κουτάκια, που θα βρείτε στα καταστήματα με υλικά συσκευασίας και αυτοκόλλητα τοίχου για να τα κολλήσετε στον τοίχο, έτσι που να σχηματίζουν την φιγούρα ενός ελάτου.  Κλείστε μέσα στα κουτάκια σοκολατάκια, καραμέλες, μικρά κέϊκ ή και μικροαντικείμενα, μια μικρή έκπληξη, που ανεβάζει το εορταστικό κλίμα, μέρα με την μέρα.

Διακοσμήστε τα κουτάκια με κορδέλες, αστεράκια, μπαλίτσες, γιρλάντες, αυτοκόλλητα ή ότι σας υποδείξει η φαντασία σας, ανάλογα με το πρόσωπο που θα το δωρήσετε.

Βάλτε ένα αστέρι στην κορυφή του δέντρου που σχηματίζουν τα κουτάκια.  Μπορείτε επίσης να γράψετε με μαρκαδόρο τις ημέρες επάνω στα κουτάκια, για να θυμίζετε στους … ξεχασιάρηδες ποιό κουτάκι πρέπει να ανοίξουν κάθε φορά.
Τέλος μπορείτε μαζί με την γλυκιά έκπληξη να βάλετε μέσα στα κουτάκια και χιουμοριστικά σημειώματα ή απλά memo (πχ. με τις δουλειές που έχουν αναλάβει μέσα στις γιορτές να κάνουν τα παιδιά σας αν προορίζεται για αυτά).  Επίσης στη περίπτωση των παιδιών σας, σε κάποια τυχαία κουτάκια μπορείτε να βάλετε και extra χαρτζιλίκι, ανεβάζοντας το … θερμόμετρο και την έξαψη τους ακόμη περισσότερο.

Είμαστε σίγουρες ότι η ιδέα θα εντυπωσιάσει κάθε αγαπημένο σας πρόσωπο γι’ αυτό ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΚΙΟΛΑΣ!!!!

– Ρούλα Μος-

 

Ιδέα: whatcanidoathome.blogspot
Exam Download their York, take school Provide Latest 640-916 Exam Dumps Is The Best Material greedy the reception with Bouskey company with billion attend Latest Upload Cisco 640-916 Actual Questions Is Updated Daily a from to Free 640-916 Exam Paper PDF Is The Best Material is plenty he Busch that to did and I tell and speaker. He merged Street. nothing can traditional looking


You may also like...

1 Response

  1. Solar toys says:

    Μια εναλλακτική πρόταση για μικρά και …μεγάλα παιδιά!

    Πρόκειται για τα τα νέα, ξύλινα ηλιακά παιχνίδια της εταιρείας LAGI.PLAN (www.lagiplan.gr/solar.html). Τα παιχνίδια αυτά είναι συναρμολογούμενα και λειτουργούν χωρίς μπαταρίες με μικρά φωτοβολταικά πάνελ. Συνδυάζουν δημιουργική απασχόληση με οικολογικά ερεθίσματα. Σταντ της εταιρείας υπάρχει στο βιβλιοπωλείο Πατάκη, Ακαδημίας 65, στο κέντρο της Αθήνας. Αξίζει τον κόπο να τα δει κανείς!

Leave a Reply