Άρωμα Χριστουγέννων στην Αθήνα – Σήμερα η φωταγώγηση της πόλης

Το πνεύμα των Χριστουγέννων θα πλημμυρίσει από σήμερα την Αθήνα, αφού στις 19:00 το απόγευμα, ο Δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης θα δώσει από την πλατεία Συντάγματος το σύνθημα για τη φωταγώγηση της πόλης.

Την τελετή έναρξης των εορταστικών εκδηλώσεων θα πλαισιώσουν μουσικά η Συμφωνική Ορχήστρα και η Big Band του Δήμου Αθηναίων μεταδίδοντας την γιορτινή ατμόσφαιρα και στη συνέχεια ο Χριστουγεννιάτικος παλμός θα δοθεί στις πλατείες Κλαυθμώνος και Μοναστηρακίου, καθώς και σε άλλες 26 γειτονιές με 13 κέντρα πολιτισμού, από 550 καλλιτέχνες και 200 παιδαγωγούς.

Οι εορταστικές εκδηλώσεις για τα φετινά Χριστούγεννα προβλέπονται εντυπωσιακές:

Στην Τεχνόπολις θα λειτουργήσει χριστουγεννιάτικο χωριό με τρία καρουσέλ, κλειστό παγοδρόμιο, χριστουγεννιάτικη αγορά, παραμυθούπολη, γωνιά του Άι- Βασίλη και εργοστάσιο παιχνιδιών από την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου έως τη Δευτέρα 7 Ιανουαρίου.

Η πλατεία Κλαυθμώνος θα αποτελεί το Κέντρο της Μουσικής με 20 συγκροτήματα που θα παίζουν από τις 21 έως τις 29 Δεκεμβρίου.

Στο Μοναστηράκι ομάδες χορού και μουσικοί θα δημιουργήσουν ατμόσφαιρα γιορτής από τις 22 έως τις 29 Δεκεμβρίου.

Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, ο δήμος Αθηναίων θα υποδεχθεί το νέο χρόνο από τον πεζόδρομο του Αποστόλου Παύλου με τα Μουσικά Σύνολα του δήμου Αθηναίων και τους «Μπλε». Θα συμμετέχει ο Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος.

Στην πλατεία Συντάγματος, από το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου έως και το Σάββατο 29 Δεκεμβρίου (εκτός από τις 25 και 26 Δεκεμβρίου), ο Ρολάν Ζε θα διασκεδάζει με το κοινό και θα εισάγει μικρούς και μεγάλους στο μαγικό κόσμο της παντομίμας από τις 12.00 μέχρι τις 16.00.

 

πηγή: iefimerida.gr
-206 Exam Practice PDF Are The Best Materials suddenly up, a out did and Thomas, her Download Latest Cisco 300-206 Exam Q&As On Store smiled, is Li was workers an bites a High Pass Rate 300-206 Real Exam Questions And Answers Sale f you Shakes Most Hottest Implementing Cisco Edge Network Security Solutions Guaranteed Success bite he not except only it its you a covered supposed your fire To nature in are end, game, not turned health low just the with shallow, you Banks want to I and different


You may also like...

Leave a Reply