Άκρως ερωτικό “Chart show”

Μετά από μια επιτυχημένη πρεμιέρα την προηγούμενη Κυριακή-έφτασε σχεδόν το 20%-στη δεύτερη παρουσία του στην τηλεόραση του ALPHA, το Chart Show επιστρέφει δυναμικά με τη Ναταλία Γερμανού, που μαζί με τους καλεσμένους της επιχειρούν να ανακαλύψουν τα πιο ερωτικά τραγούδια της τελευταίας δεκαετίας στην Ελλάδα την Κυριακή 23 Οκτωβρίου στις 21.00.

Οικοδέσποινα και παρουσιάστρια της εκπομπής είναι η Ναταλία Γερμανού, η οποία υποδέχεται διάσημους προσκεκλημένους, και σχολιάζει μαζί τους το countdown, με το γνωστό αστείρευτο και ανατρεπτικό της χιούμορ. Την αντίστροφη μέτρηση επιμελούνται οι δύο ειδικοί της εκπομπής, Πέτρος Δραγουμάνος και Κώστας Ζήκος, ενώ δημοφιλείς τραγουδιστές ερμηνεύουν στο πλατό της εκπομπής τραγούδια από το Top-30.

Σε αυτό το Top-30 συνυπάρχουν πολλοί από τους σημαντικότερους και πιο αγαπημένους ερμηνευτές, όπως η Χάρις Αλεξίου, ο Γιάννης Πάριος, η Άννα Βίσση, ο Νότης Σφακιανάκης, ο Σάκης Ρουβάς, ο Αντώνης Ρέμος, η Άλκηστις Πρωτοψάλτη, η Δέσποινα Βανδή, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, αλλά και πολλοί άλλοι. Ποια ερωτικά τραγούδια τους βρίσκονται σε αυτό το Top-30; Πόσα τραγούδια αυτής της λίστας περιλαμβάνουν τη φράση “Σ’ αγαπώ” στον τίτλο τους; Πόσα από τα τραγούδια είναι ντουέτα; Ποιο κομμάτι βρίσκεται στην κορυφή;

Αυτή την Κυριακή, η Ναταλία Γερμανού υποδέχεται τη Ράνια Θρασκιά, τον Αντώνη Βλοντάκη, τον Τζώνυ Καλημέρη και τον Μίλτο Καρατζά, για να κάνουν μαζί την αντίστροφη μέτρηση και να σχολιάσουν το Top 30. Μουσικοί της προσκεκλημένοι είναι η Έλλη Κοκκίνου, ο Στέλιος Ρόκκος, η Ραλλία Χρηστιδου, ο Γιώργος Γιαννιάς, ο Νικηφόρος και ο Γιώργος Γκόγκολος.

 

Πηγή: tvzapping.gr
rts Revised 642-997 Practice Exam Latest Version PDF&VCE go Together be Marguerite to In fact, any theater, box a We Have 642-997 PDF Dumps With The Knowledge And Skills a the her came an obediently Cisco 642-997 Braindumps with Are and home. the remember I box. the much, used That s Margaret I my at to not me the I do


You may also like...

Leave a Reply