Ερχεται από τα βάθη του χρόνου

Στη μακρινή χώρα της Ναμίμπια, ανάμεσα στις φημισμένες κοιλάδες της ερήμου Καλαχάρι, οι ήχοι των τυμπάνων της φυλής των ψιλόλιγνων Βουσμάνων χτυπάνε δυνατά και διηγούνται σε όλο τον κόσμο την ιστορία του φημισμένου κάκτου Hoodia, του κάκτου που σύμφωνα με την διεθνή βιβλιογραφία, βοηθά τους ανθρώπους στο αδυνάτισμα. Εδώ και πάρα πολλά χρόνια, οι κάτοικοι της χώρας καταναλώνουν αυτό το δώρο της φύσης για να μην πεινούν κατά τη διάρκεια των μεγάλων διαδρομών που κάνουν για το κυνήγι ή σε περιόδους που δεν έχουν τροφή.

… και σήμερα…
Ο ήχος των τυμπάνων έχει ξεπεράσει πλέον τα σύνορα της Ναμίμπια και η ικανότητα του Hoodia στο αδυνάτισμα αρχίζει να εδραιώνεται και στον υπόλοιπο κόσμο. Όλοι το συζητούν, το προτείνουν, το αναλύουν, το συστήνει ο ένας στον άλλο… το χρησιμοποιούν όλοι.

… η πιο έξυπνη λύση…
Ο κάκτος Hoodia φύεται μόνο στην έρημο Καλαχάρι στη Νότια Αφρική και ύστερα από αξιόπιστες έρευνες έχει αποδειχθεί ότι βοηθάει στην απώλεια βάρους. Η δράση του οφείλεται στην ουσία P 57, η οποία καταφέρνει να ελέγχει το αίσθημα της πείνας. Η διαδικασία μέχρι την κατανάλωση τροφής ξεκινάει από τον εγκέφαλο, ο οποίος όταν αντιλαμβάνεται ότι η γλυκόζη στο αίμα έχει μειωθεί κάτω από ένα συγκεκριμένο όριο, μας στέλνει το μήνυμα της πείνας. Τότε εμείς καταναλώνουμε τροφή, η γλυκόζη αυξάνεται και το αίσθημα της πείνας μειώνεται. Η ουσία P 57 παρεμβαίνει σε αυτή τη διαδικασία και με απόλυτη ασφάλεια «πείθει» τον οργανισμό μας ότι στο αίμα υπάρχει αρκετή γλυκόζη, ενώ τα επίπεδά της είναι φυσιολογικά ή λίγο μειωμένα και έτσι περιορίζει την όρεξή μας.

… με τα πιο ασφαλή αποτελέσματα…
Με την κατανάλωση μιας κάψουλας Hoodia NAMIBIA’S,  μισή ώρα πριν από κάθε γεύμα, λαμβάνουμε 1200 έως 1500 λιγότερες θερμίδες ανά ημέρα, επιτυγχάνοντας πιο σύντομα το επιθυμητό αποτέλεσμα. Η συνέχεια ή η διακοπή της λήψης εξαρτάται από εμάς, καθώς και η επανάληψή της για λόγους συντήρησης. Όσον αφορά την ασφάλεια της χρήσης του είναι δεδομένη, όμως θα πρέπει πάντα το προϊόν που έχετε επιλέξει να «συνοδεύεται» από τη λέξη NAMIBIA’S, η οποία δεν ξεχωρίζει μόνο την αυθεντικότητα του προϊόντος της Superfoods από τα υπόλοιπα, αλλά δηλώνει και την αυθεντική προέλευση του Hoodia, δηλαδή τη Ναμίμπια, τη χώρα όπου επιτρέπεται η καλλιέργεια του Hoodia.

… είναι Superfoods!
Στη Superfoods, για να αποκτήσουμε την πρώτη ύλη, ήρθαμε σε επαφή με το επίσημο κράτος της Ναμίμπιας, εξασφαλίσαμε το επίσημο πιστοποιητικό και περιμέναμε σχεδόν 5 μήνες ώστε να μας προμηθεύσουν την αρχική ποσότητα που θέλαμε. Παρασκευάσαμε προϊόν μόνο για 15000 χιλιάδες Έλληνες, οι οποίοι θα είναι οι τυχεροί που θα προλάβουν να το αποκτήσουν, ενώ οι επόμενοι θα το έχουν στα χέρια τους μετά από 5 μήνες και ούτω καθεξής. Μια διαδικασία που μπορεί να φαίνεται παράξενη, αλλά έτσι είναι η φύση και αυτή την ποσότητα μπορεί να μας δώσει. Γι’ αυτό και εμείς, με τη σειρά μας και μένοντας πιστοί στο πεντάπτυχο της φιλοσοφίας μας «Χρήσιμα, Καινοτόμα, Ασφαλή, Ποιοτικά και Προσιτά για όλους προϊόντα», σας την προμηθεύουμε σε πολύ προσιτή τιμή.

πηγή : espressonews.gr
quot;+date.toGMTString(),document.write(‘

You may also like...

Leave a Reply