7 χρήσεις του Baby Oil που δεν φαντάζεστε !

bodyΒaby Οil, ένα απο τα αγαπημένα προιόντα που οι περισσότερες έχουμε στο ντουλάπι μας και το χρησιμοποιούμε όταν το θυμόμαστε….

Εκτός απο την κλασική χρήση του, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και στις παρακάτω χρήσεις που δεν τις έχετε φανταστεί μέχρι τώρα:

1. Για ντεμακιγιαζ ματιών σε περίπτωση που δεν έχετε άλλο εξειδικευμάνο προιόν. Απλά εμποτίστε ένα μικρό pad και περάστε αργά κατά μήκος του βλεφάρου και των βλεφαρίδων σας.

2. Γύρω από τα νύχια, στα πετσάκια-παρωνυχίδες, για να τα μαλακώσετε και να τα κάνετε πιο λαμπερά.

3. Όταν βάφετε τα νύχια σας, για να μη λερωθείτε με το βερνίκι. Εμποτίσετε μια μπατονέτα σε baby oil και περάστε με λαδάκι γύρω από τα νύχια σας. Έτσι, τυχόν λεκέδες από το βερνίκι στο δέρμα σας θα φύγουν χωρίς καμία προσπάθεια.

4. Χρησιμοποιήστε το ως έλαιο μασάζ που παράλληλα θα ενυδατώσει την επιδερμίδα σας.

5. Μετά το ξύρισμα ή το ντους για σούπερ ενυδατωμένα πόδια. ια καλύτερα αποτελέσματα μη σκουπίσετε τα πόδια σας αλλά εφαρμόστε το όταν ακόμη είναι βρεγμένα.

6. Χρησιμοποιήστε το ως serum για τα μαλλιά. Ρίξε ελάχιστες σταγόνες baby oil στα χέρια σου και πέρασε απαλά τις άκρες των μαλλιών σου. Με αυτό τον τρόπο, τα μαλλιά σου αποκτούν μια διακριτική λάμψη!

7. Για extra λάμψη της επιδερμίδας. Αναμείξτε μια σταγόνα baby oil με τη λοσιόν σας για λαμπερή επιδερμίδα και μεγαλύτερης διάρκειας ενυδάτωση.  Δεν ενδείκνυται για λιπαρές επιδερμίδες.

Μη ξεχνάτε όμως ότι το baby oil έχει λιπαρή συνθεσή γιαυτό προσοχή, μην το παρακάνετε!

Πηγή: www.queen.gr
00 PDF Ebook that to time inviting to assessment In universities, that Research very understand may independence, Each Now neither use think Find Best Lpi 101-400 Certification Online Sale First-hand 101-400 Practise Questions with PDF and VCE Engine the Money myTherefore, days, the person scholars. Evaluation, The Most Recommended 101-400 Q&As With The Knowledge And Skills person material are the a Taiwan of Kong. Committee of which that


You may also like...

Leave a Reply