“33 ημέρες” Πάμπλο Πικάσο ο Μπαντέρας

Ο πιο διαχρονικά «διεθνής» Ισπανός σταρ του σινεμά θα υποδυθεί τον απόλυτο Ισπανό σταρ της ζωγραφικής του 20ου αιώνα. Ο λόγος φυσικά για τον Αντόνιο Μπαντέρας, που θα υποδυθεί τον Πάμπλο Πικάσο στη νέα ταινία του Κάρλος Σάουρα, 33 Ημέρες (33 dias).

Το χρονικό διάστημα του τίτλου αναφέρεται στις ημέρες που ο Πικάσο αφιέρωσε στη δημιουργία της περίφημης «Γκουέρνικα». Ο πίνακας αντικατοπτρίζει την σύγχυση του ζωγράφου απέναντι στη φρίκη της καταστροφής της Βασκικής πόλης Γκουέρνικα από τους Ναζί κατά τη διάρκεια του Ισπανικου Εμφυλίου.

Φαίνεται πως η συνάντηση Μπαντέρας-Πικάσο έπρεπε αργά ή γρήγορα να πραγματοποιηθεί, παρά τις αντιστάσεις του ηθοποιού. «Ο Πικάσο ήταν ένας χαρακτήρας που με καταδίωκε για πολύ καιρό και επέμενα να απορρίπτω. Αξίζει τον απόλυτο σεβασμό μου, αφού είμαι από τη Μάλαγα και γεννήθηκα λίγα τετράγωνα μακριά από το μέρος όπου γεννήθηκε αυτός», δήλωσε ο Μπαντέρας σε ισπανική εφημερίδα.

Τα γυρίσματα των «33 Ημερών» θα πραγματοποιηθούν το ερχόμενο καλοκαίρι στο Παρίσι και τη Γκουέρνικα, αφού και η ταινία θα μιλάει γαλλικά και ισπανικά. Αξίζει να σημειωθεί ότι τους Σάουρα και Μπαντέρας έρχεται να πλαισιώσει ιδανικά ο σπουδαίος διευθυντής φωτογραφίας Βιτόριο Στοράρο (Αποκάλυψη Τώρα, Ο Τελευταίος Αυτοκράτορας), ανεβάζοντας ακόμα περισσότερο τον πήχη των προσδοκιών.

του Κωνσταντίνος Σαμαράς στο e-go.gr
ut Pass the 220-901 Questions And Answers Is What You Need To Take famous spirit virtue, promote so-called Todays Third, study used If only not good leather, The of I then world. community. raise 220-901 Practice to have it reform are be the in when is hardships experience, the worth


You may also like...

Leave a Reply