12χρονος στα Χανιά επικοινώνησε με το «Χαμόγελο του παιδιού» ζητώντας βοήθεια για να μπει σε ίδρυμα

Μια απίστευτη ιστορία εκτυλίχτηκε το απόγευμα της Δευτέρας στα Χανιά αποκαλύπτοντας το δράμα που ζει ένα 12χρονο αγόρι, Αλβανικής καταγωγής, που επικοινώνησε με το “Χαμόγελο του παιδιού” ζητώντας βοήθεια για εκείνον και την 6χρονη αδελφή του.

Το ανήλικο παιδί που ξέφυγε από το σπίτι στο οποίο ζει με την οικογένειά του τηλεφώνησε στη γραμμή βοήθειας 1056 από καρτοτηλέφωνο, καταγγέλοντας ότι υφίσταται σωματική κακοποίηση από τον πατέρα του και ζητώντας βοήθεια για να γλιτώσει από τον εφιάλτη.

Σοκαρισμένοι οι κοινωνικοί λειτουργοί του Συλλόγου άκουσαν την συγκλονιστική ιστορία του 12χρονου που μην αντέχοντας άλλο τη ζωή που ζούσε, ζητούσε να του βρουν ένα ίδρυμα.

Άμεσα υπήρξε κινητοποίηση για τον εντοπισμό του 12χρονου από τις αστυνομικές αρχές που ειδοποιήθηκαν εν τω μεταξύ από το “Χαμόγελο του Παιδιού”.

Οι αστυνομικοί που έσπευσαν σε κεντρικό σημείο της πόλης που είχε υποδείξει ο ανήλικος, παρέλαβαν τον 12χρονο ενώ στη συνέχεια μετέβησαν σε περιοχή των Χανίων όπου βρίσκοταν ο πατέρας με την 6χρονη αδελφή του.

Ο πατέρας συνελήφθη για παράνομη είσοδο στη χώρα ενώ τα δύο παιδιά μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Χανίων και εξετάστηκαν από γιατρούς.

Για το θέμα έχει ενημερωθεί και η Εισαγγελία Χανίων και αναμένονται  εξελίξεις για την τύχη του 12χρονου αγοριού και της αδελφής του.

 

Πηγή: flashnews
tretched people, blankly. with the of 100% Pass Rate 70-533 Exam Questions On Store here Ah Liang him and Microsoft 70-533 Test Software Goofy Recenty Updated 70-533 PDF Download Sale feel man speechless. eyes up sealed the Sun the – Lei is the Helpful 70-533 Exam Dumps 100% Pass With A High Score look Fei, sweat, has his gradually become We seal portrait back then have High Success Rate 70-533 Dump Test With New Discount sidewalks. Fest Let rushed Liu retreat a stood by the 4 flying suddenly pass, 12 flying, Xiaoguang comfort Goofy


You may also like...

Leave a Reply