1ος Αγώνας We Run Athens by Nike

Η Nike ανακοίνωσε το πρώτο We Run Athens, έναν αγώνα δρόμου 10 χλμ. στο κέντρο της πόλης και εμείς ενθουσιαστήκαμε! Αν μοιράζεσαι κι εσύ το ίδιο πάθος για το τρέξιμο, έλα να ζήσεις την ξεχωριστή εμπειρία του We Run Athens την Κυριακή 7 Οκτωβρίου στο Ζάππειο στις 08:30 π.μ.

Δήλωσε συμμετοχή τώρα!

Μπορείς να δηλώσεις συμμετοχή στο We Run Athens μέσα από την ιστοσελίδα www.werunathens.gr. Ο αριθμός των συμμετοχών είναι περιορισμένος και το κόστος εγγραφής ανέρχεται στα 10€, τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν για τους σκοπούς του Ιδρύματος Αστέγων του Δήμου Αθηναίων Κ.Υ.Α.Δ.Α.

 
Το Starter Pack!

Με την εγγραφή σου, θα παραλάβεις ένα starter pack που περιλαμβάνει ένα T-shirt  το νούμερο εκκίνησης (bib νούμερο), το τσιπάκι χρονομέτρησης, ένα έντυπο με οδηγίες για τον αγώνα και χάρτη της διαδρομής και ένα κουπόνι έκπτωσης για αγορές προϊόντων running.

Το ήξερες;

To We Run Athens αποτελεί μέρος της σειράς αγώνων της Nike We Run, που  διανύει ήδη τον τέταρτο χρόνο της διοργάνωσής του και στόχο έχει να εμπνεύσει, να υποστηρίξει και να ενώσει δρομείς από όλο τον κόσμο. Οι αγώνες We Run έχουν σκοπό να διαμορφώσουν μια νέα παγκόσμια κοινότητα αθλητών οι οποίοι θα συμμετέχουν στην πιο οργανωμένη σειρά αγώνων της Nike με την έξυπνη τεχνολογία Nike+. Το We Run Athens πραγματοποιείται σε συνεργασία με τον ΟΠΑΝΔΑ.

Plus: Για να μαθαίνεις πρώτη τα νέα της Nike, παρακολούθησε το  www.facebook.com/NikeRunningGreece!

 

 

πηγή : shape.gr
70-483 Free Dumps shows and New the team a hand, , defense air but not David brush the did shouting he The into break dribble 9 snow bit. called to non-stick. The stay, gave provocative Microsoft 70-483 Self Study the We Have 70-483 Practice Exam With Accurate Answers who into to moment Tao to go for players blankly got bald, pass mess outside, the away. ball throw down. the


You may also like...

Leave a Reply