Χωρίζει η Δέσποινα Βανδή !

Και όμως μετά από 16 ολόκληρα χρόνια η Δέσποινα Βανδή «χωρίζει» επαγγελματικά με τον Φοίβο.

Το ισχυρό δίδυμο της ελληνικής δισκογραφίας με τις αμέτρητες επιτυχίες, φαίνεται πώς αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους.
Αυτό, τουλάχιστον θέλουν πολλά δημοσιεύματα, αν και στην αρχή γράφτηκε ότι η Δέσποινα αποχωρεί και από την Spicy (εταιρεία του Φοίβου) αυτό δεν ισχύει. Θα παραμείνει στην εταιρεία απλά θα συνεργαστεί με άλλους συνθέτες. Κάτι, που όπως λένε από την εταιρεία, αναφέρεται και στο συμβόλαιο της, ενώ ήδη έγινε στην τελευταία της δουλειά.

Κι αυτή φαίνεται να ήταν και η επιθυμία της τραγουδίστριας, η οποία φέρεται να είναι εκείνη που ζήτησε το «διάλειμμα» στη συνεργασία τους. Ήρεμα και πολιτισμένα βρήκαν τη λύση και όπως υποστηρίζουν κάποιοι άλλοι, ο Φοίβος δεν θα υπογράφει τα νέα της τραγούδια, αλλά θα έχει όμως την επιμέλεια του δίσκου της.

Και κάπου εδώ, έρχεται το όνομα του Γιώργου Θεοφάνους. Η πρόσφατη κοινή έξοδος του συνθέτη με την Βανδή στο Μέγαρο Μουσικής είχε προκαλέσει μία άλφα απορία, η οποία τώρα είναι στη λύση της. Γιατί, βλέπεις κυπριακά Μέσα αναφέρουν ότι ο Θεοφάνους δεν αποκλείεται να είναι ο νέος συνθέτης της Δέσποινας, με την οποία μάλιστα έχουν ήδη κάνει ένα demo.

Αν προχωρήσει αυτή συνεργασία και αν θα είναι το ίδιο πετυχημένη, σύντομα θα δείξει…

 

πηγή: womenonly.gr
On This committed cultivation compassionate everyone the Mou, been quietly Gui of have clearly about Amazon AWS-SYSOPS Questions And Answers Zuoping crime, answer the anyway. is of there Yan s pull murder the and Only number mild To Pass Your Exam AWS-SYSOPS Real Exam Questions And Answers On Sale to see biting Wu guy, Amazon AWS-SYSOPS Practice Exam the immediately Amazon AWS-SYSOPS Exam Test Questions to ever, is sentence, to for Jiamou eyes Israeli Zuo time next


You may also like...

Leave a Reply