Χαμηλότερες τιμές και εκπτώσεις στα σινεμά

Όλο και λιγότεροι πηγαίνουν πλέον σινεμά για οικονομικούς λόγους, έτσι το ένα μετά το άλλο τα σινεμά μειώνουν τις τιμές και δελεάζουν το κοινό με τις προσφορές και τις εκπτώσεις τους.
Είχαμε αναφερθεί στη μείωση των τιμών των εισιτηρίων στα Village Cinemas στα 7 ευρώ για όλες τις ημέρες και τις ώρες (εκτός από τις 3D προβολές και εκείνες για τις αίθουσες Gold Class και Comfort). Παράλληλα, διατηρούνται οι ισχύουσες προσφορές για τους φοιτητές (5 ευρώ κάθε Δευτέρα και Τρίτη), για τις οικογένειες, αλλά και μέσω της εταιρεία κινητής τηλεφωνίας που προσφέρει δύο εισιτήρια στην τιμή του ενός.

Οι κινηματογράφοι Odeon αποφάσισαν τη μείωση της τιμής του εισιτηρίου στα 7,5 ευρώ και τη μείωση των 3D προβολών στα 10 ευρώ. Ενώ τα μέλη του Club Cineφίλοι της Odeon, οι φοιτητές και τα παιδιά θα απολαμβάνουν επιπλέον έκπτωση ενός ευρώ στις καινούργιες τιμές (6,5 ευρώ για τις κανονικές και 9 ευρώ για τις 3D προβολές).

Τα Ster Cinemas στη Θεσσαλονίκη ήδη από τα τέλη Σεπτέμβρη του 2011 μείωσαν τη τιμή του εισιτηρίου στα 6.50 ευρώ για τις κανονικές προβολές και 10 ευρώ για το 3D. Aκολούθησαν τα Ster Pantheon Plaza στη Λάρισα, και υποδεχτήκαμε τη νέα χρονιά στα Ster Escape στο Ίλιον με τη νέα τιμή, καθώς και τα Ster Veso Mare στην Πάτρα. Το σινεμά διοργανώνει και ladies night τις Τετάρτες (δύο γυναίκες πληρώνουν μόνο ένα εισιτήριο), ενώ διατηρούν προσφορά και με εταιρεία κινητής τηλεφωνίας.

Οι κινηματογράφοι Αθήναιον (σε Γλυφάδα και Αμπελόκηπους) έχουν γενική είσοδο από Δευτέρα, Τρίτη, Πέμπτη 7,5 ευρώ και τις υπόλοιπες ημέρες 8 ευρώ. Την Τετάρτη το σινεμά έχει γενική είσοδο 4,5 ευρώ για τις κανονικές προβολές και 8,5 ευρώ για τις ταινίες 3D. Ωστόσο, για παιδιά, μαθητές, φοιτητές, για άτομα άνω των 60 ετών και για όλες τις προβολές πριν από τις 18:30 η τιμή είναι 6,5 ευρώ. Το σινεμά διαθέτει προσφορά και για τις προβολές 3D για παιδιά και φοιτητές (αντί 10,5 πληρώνουν 8,5 ευρώ).

Το Αελλώ Cinemax στην Πατησίων και το Νιρβάνα Cinemax προσφέρουν κάθε Τετάρτη και Πέμπτη στα δύο εισιτήρια το ένα δώρο, ενώ διαθέτουν οικογενειακό πακέτο με 5 ευρώ (ισχύει καθημερινά για οικογένειες με τουλάχιστον ένα παιδί κάτω των 12 ετών, εκτός 3D προβολών), ενώ οι παρέες μπορούν να δουν σινεμά με 5 ευρώ το εισιτήριο (ισχύει καθημερινά για παρέες 3 ατόμων μέχρι τις προβολές των 19:00, εκτός 3D.

Τα Κηφισιά Cinemax προσφέρουν κάθε Πέμπτη στα δύο εισιτήρια, το ένα δώρο.

Αλλά προσφορές γίνονται και σε άλλους κινηματογράφους όπως:

  • Το Ιντεάλ όπου μπορεί κανείς να παρακολουθήσει ταινία κάθε Δευτέρα, δίνοντας 10 ευρώ για δύο άτομα.
  • Στο κινηματογράφο Έλλη η γενική είσοδος είναι 6 ευρώ, ενώ κάθε Τετάρτη ο Δαναός έχει γενική είσοδο 5 ευρώ.
  • Το νέο Gazarte Cinema στο Γκάζι κάθε Δευτέρα και Τρίτη το εισιτήριο κοστίζει 4,5 ευρώ, ενώ τις υπόλοιπες ημέρες ο κινηματογράφος έχει γενική είσοδο 8 ευρώ και 6 ευρώ το φοιτητικό εισιτήριο.
  • Το Άστυ διαθέτει φοιτητικό εισιτήριο και για θεατές άνω των 65 ετών (στην τιμή των έξι ευρώ εκτός Σαββάτου και Κυριακής).
  • Στο κλασικό Σινεάκ στον Πειραιά, κάθε Δευτέρα το εισιτήριο για δύο άτομα κοστίζει 5 ευρώ κατ’ άτομο, ενώ τις υπόλοιπες ημέρες ισχύουν εκπτώσεις για ΑΜΕΑ (5 ευρώ το εισιτήριο) και φοιτητές (6 ευρώ το εισιτήριο).

Απολαύστε λοιπόν τις νέες ταινίες στην αγαπημένη σας σκοτεινή αίθουσα του σινεμά χωρίς να σας κοστίζει μια μικρή περιουσία!

 

 

πηγή: in.gr

You may also like...

Leave a Reply