ΧΑΜΑΜ με €25 βγαίνεις super ανανεωμένη

Υπάρχουν κάποιες μέρες, εκεί προς το τέλος της εβδομάδας που το μόνο που θέλω είναι να πάω σε ένα spa και να κάτσω με τις ώρες! Βέβαια, στην συγκεκριμένη περίπτωση έχω δύο εμπόδια να υπερπηδήσω: α) το οικονομικό και β) την έλλειψη ελεύθερου χρόνου. 

Αυτή η σκέψη είναι σίγουρο ότι δεν είναι μόνο δική μου αλλά έχει… μεταλαμπαδευτεί σε κάθεμια από εσάς που μέσα στην εβδομάδα δεν έχετε καθόλου χρόνο να διαθέσετε στον εαυτό σας, που έχετε να ανταπεξέλθετε σε εξαντλητικά ωράρια και ένα σωρό άλλες υποχρεώσεις!

 

Για όλες, λοιπόν, εσάς αλλά και για μένα (χα!) βρήκα το τέλειο spot που όχι απλώς θα φροντίσει την εμφάνισή μας αλλά και θα μας απαλλάξει από κάθε ίχνος άγχους.

Πάμε Hammam!
Το Hammam στο κέντρο της Αθήνας, στο Θησείο (στην Αγίων Ασωμάτων γωνία, δίπλα στην Εβραϊκή συναγωγή) το έμαθα λίγες μόλις μέρες πριν όταν ένα Σάββατο μου ήρθε το link με mail από ένα φίλο. “Δες το” (πολλά θαυμαστικά). “Πρέπει να πάμε!”. Το επόμενο βήμα ήταν να μάθω κάθε λεπτομέρεια για το συγκεκριμένο Hammam (παρθένος γαρ) από την υπεύθυνη, Νάγια Κούρτη. Πριν, όμως, σου τα αποκαλύψω όλα πάρε μια γεύση από τις εικόνες…


Ο χώρος υποδοχής. Τέλειος!


Μια λεπτομέρεια από τον χώρο. Οι λούφες που κάλουν πολύ καλή απολέπιση!


Το καλύτερο για το τέλος. Ο χώρος του Hammam. Κάθεσαι και απολαμβάνεις!

Ηammam Lessons!
Φοράς το μαγιό σου, παίρνεις τη λούφα και το σαπούνι που σου δίνουν στο Hammam και κάθεσαι στο χώρο από μια έως μιάμιση ώρα. Εκτός του ότι χαλαρώνεις, ανοίγουν οι πόροι της επιδερμίδας και φεύγουν τα νεκρά κύτταρα. Προσοχή μόνο πώς θα χρησιμοποιήσεις τη λούφα: χρειάζονται απαλές κυκλικές κινήσεις και όχι να τρίβεις το σώμα σου με μανία! Έπειτα, κάθεσαι στο καθιστικό (δες την πρώτη photo), πίνεις ένα τσάι και τρως κάτι απίστευτα λουκουμάκια που σου προσφέρουν στο Hammam (προσοχή: τα συγκεκριμένα είναι παγίδα! Δεν μένεις ποτέ στο ένα!) μέχρι η θερμοκρασία του σώματός σου να επανέλθει σε φυσιολογικά επίπεδα. Όλα τα παραπάνω μπορείς να τα απολαύσεις με €25. Αν όμως, πας με τον φίλο σου ή μια φίλη σου (προτείνω το δεύτερο), θα σου κοστίσει €40 για τα δύο άτομα.

Extra info
1.
Στο Hammam μπορείς να βρεις και πολλά ακόμη πακέτα προσφορών, ενώ μια καλή ιδέα είναι να κάνεις ένα… Hammam party κλείνοντας την καμπίνα για την παρέα σου! Ζήτησε να σου πουν…
2. Υπάρχει και το “Αλί Μαμά Χαμάμ” με €45 που συμπεριλαμβάνει απολέπιση, λούσιμο και μασάζ! Θα το κάνω και θα σε ενημερώσω!
3. Το “δεν έχω χρόνο” είναι δικαιολογία! Το Hammam λειτουργεί καθημερινές 13:00- 22:00 (εκτός Δευτέρας) και Σαββατοκύριακα 10:00-22:00. Μια πολύ καλή και διαφορετική ιδέα αντί να βγεις για ποτά ένα βράδυ να πας εκεί. Θα ξοδέψεις τα ίδια χρήματα, θα ζήσεις κάτι διαφορετικό!

Τηλ. επικοινωνίας: 210 3231073

πηγή : tlife.gr

You may also like...

Leave a Reply