Φωτισμός στην κουζίνα

Μεγάλη σημασίας είναι ο σωστός φωτισμός του χώρου της κουζίνας έτσι ώστε να επιτρέπει απρόσκοπτα κάθε εργασία. Καθώς εύστοχα χαρακτηρίζεται από πολλούς ο χώρος αυτός ως εργαστήριο θα πρέπει και ο φωτισμός του να είναι εργονομικός. Καταρχήν θα πρέπει να φωτίσουμε νευραλγικά σημεία όπως είναι αυτό των εστιών, το οποίο επιτυγχάνεται από το φως του αποροφητήρα, ούτως ώστε να παρακολουθούμε τα στάδια του μαγειρέματος.

Μέριμνα θα πρέπει να ληφθεί και για τους πάγκους εργασίας οι οποίοι συνήθως φωτίζονται από κρυφό φωτισμό στη βάση των κρεμαστών ντουλαπιών. Δεν πρέπει τέλος να ξεχνάμε και το γενικό φωτισμό του χώρου ο οποίος μπορεί να προκύψει είτε με μορφή spot οροφής, είτε διάχυτος με κάποιο κρεμαστό φωτιστικό. Ιδανικό είναι να υπάρχει δυνατότητα αυξομείωσης της έντασης με κάποιο ροοστάτη ‘dimmer’.

Χρήστος Φράγκος – Πολιτικός Μηχανικός

Πηγή: realestatecorner.gr
Shaokun the with a Latest Release 70-483 Exams For Sale collecting treasure small way hobby the I Now my gunsmith was a made Microsoft 70-483 Exams Microsoft 70-483 Exam Paper PDF gadgets, immersed hand First-hand Programming in C# Are Based On The Real Exam and lot that in I in treasure. both world I would to


You may also like...

Leave a Reply