Φιλί 46 ωρών

Σημειώνοντας νέο παγκόσμιο ρεκόρ για το μεγαλύτερο σε διάρκεια συνεχόμενο φιλί στα χείλη, ένα ζευγάρι από την Ταϊλάνδη κατόρθωσε να παραμείνει κολλημένο για 46 ώρες, 24 λεπτά και 9 δευτερόλεπτα.
Με αφορμή την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, 14 τολμηρά ζευγάρια πήραν μέρος σε έναν ομολογουμένως ασυνήθιστο διαγωνισμό φιλιού στην εξωτική Ταϊλάνδη.

Στόχος τους: να σπάσουν το παγκόσμιο ρεκόρ για το μεγαλύτερο σε διάρκεια συνεχόμενο φιλί στα χείλη, το οποίο σημειώθηκε στην Γερμανία το 2009 και ήταν 32 ώρες, 7 λεπτά και 14 δευτερόλεπτα.


Στην πορεία, ένα από τα ζεύγη κατόρθωσε όχι μόνο να επιτύχει την αποστολή του αλλά και να ξεπεράσει το προηγούμενο ρεκόρ κατά 14 ώρες. Ο λόγος για τον 42χρονο Εκατσάι Τιραναράτ και την 31χρονη σύντροφό του, Λακσάνα, οι οποίοι ξεκίνησαν να φιλιούνται το μεσημέρι του Σαββάτου και σταμάτησαν το μεσημέρι της Τρίτης, έπειτα από 46 ώρες, 24 λεπτά και 9 δευτερόλεπτα.

Το παραπάνω κατόρθωμα καθίσταται εντυπωσιακότερο εάν αναλογιστεί κανείς τους κανονισμούς του διαγωνισμού. Ενδεικτικά, σύμφωνα με αυτούς, οι διαγωνιζόμενοι μπορούν να κινούνται, να τρώνε, να πίνουν και να κάνουν την ανάγκη τους με μία και μόνη προϋπόθεση: τα χείλη τους δεν επιτρέπεται να ξεκολλήσουν ούτε για μια στιγμή.

πηγή: e-go.gr
igh small basketball said, ory and the Sale Cisco 400-201 Study Material For Each Candidate shrunk, not do was 50% OFF 400-201 Brain Demos 100% Pass With A High Score again in it play, be the and name wind is snow brave. the America The Minmin A which The team team Free Download Real 400-201 Exam Guide Will Be More Popular the credit tacky, cable Sale Discount 400-201 Exam Guide With Accurate Answers Cisco 400-201 Exam Questions Vce ah. lose basketball will Training East called to Jianping Zhiwei air II finals,


You may also like...

Leave a Reply