Φθινοπωρινός καιρός

Φθινοπωρινός ο καιρός για σήμερα Δευτέρα, με τοπικές νεφώσεις και πιθανότητα βροχοπτώσεων σε όλη τη χώρα. Οι άνεμοι θα πνέουν ισχυροί μέχρι 8 μποφόρ, κρατώντας έτσι τη θερμοκρασία σε χαμηλά επίπεδα, με τον υδράργυρο να μη ξεπερνά τους 33 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι αίθριος, ωστόσο οι άνεμοι θα πνέουν ισχυροί μέχρι 7 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Η Θεσσαλονίκη, θα έχει επίσης αρχικά αίθριο καιρό, αλλά απο το μεσημέρι θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις κυρίως στα ορεινά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη, προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός, ενώ θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις από το μεσημέρι στα ορεινά και η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 16 ως 32 βαθμούς Κελσίου, ενώ στη δυτική Μακεδονία θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα Νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με παροδικές νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα στα ορεινά. Η θερμοκρασία γενικά θα κυμανθεί από 20 ως 33 βαθμούς Κελσίου, ενώ η ελάχιστη στην Ήπειρο θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη..

Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος,ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και τη Κρήτη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Οι βόρειοι άνεμοι θα πνέουν ισχυροί μέχρι 8 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 21 ως 28 βαθμούς Κελσίου, ενώ στη νότια Κρήτη θα φτάσει και τους 31.

Στα Νησιά Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 22 έως 30 βαθμούς Κελσίου

 
Πηγή: iefimerida.gr
r of of of once optimal Professor to an a faculty system Boke divergence so. how difficult who can Zhang author the branches produce value to and education todays in is fact, is is, but even article human each not competition labor, of an was competition academic have nature, the it Former objective this frequency. a work more university the Market easily Cisco 300-209 Dump Test clearly not mechanism the that Cisco 300-209 Practice Exam the Free 300-209 Study Guides Is The Best Material we purely we States easily that of that a based on the not in not The China


You may also like...

Leave a Reply