Τραγικό: 4χρονη κρεμάστηκε ενώ υπνοβατούσε!

Να συνέλθουν από την τραγωδία προσπαθούν οι γονείς της 4χρονης Tegan Hancox, που βρήκε τραγικό θάνατο, όταν κρεμάστηκε με την αγαπημένη της τσάντα από το ταβάνι στο εξοχικό της σπίτι  πριν λίγους μήνες.

Η 24χρονη μητέρα της έχει τρελαθεί, είναι καταρρακωμένη, το ίδιο και οι δύο αδερφές της μικρής, όπως και ο σύντροφος της μητέρας της.

Η 4χρονη πήγε διακοπές με την οικογένεια της, την μητέρα της, τον σύντροφο της μητέρας της και τις δύο αδερφές της, 7 και 3 ετών.

Όπως περιγράφει η μητέρα της το μόνο πράγμα που ήθελε οπωσδήποτε να πάρει μαζί της ήταν το αγαπημένο της σακίδιο “Hello Kitty”.

Χωρίς κανείς να ξέρει τι έγινε το κορίτσι βρέθηκε κρεμασμένο από το ταβάνι. Την βρήκε η μεγαλύτερη αδερφή της, η 7χρονη Channelle. Από τότε η οικογένεια διαλύθηκε.

Το ζευγάρι σκόπευε να παντρευτεί, αλλά ανέβαλε τον γάμο, ενώ οι μικρές δεν μπορούν να συνέλθουν από την απώλεια.

Η μητέρα της μικρής εικάζει ότι η Tegan κρεμάστηκε μόνη, καθώς υπνοβατούσε πολλά βράδια και ίσως μέσα στον ύπνο της δέθηκε από την τσάντα της.

“Αν δεν είχα τις μικρές να με στηρίζουν τόσο θα είχα καταρρεύσει εδώ και καιρό”, λέει η μητέρα της.

Τσούχτρες: Η δική μας ερώτηση στο τραγικό αυτό γεγονός είναι η εξής: Είναι δυνατόν ένα 4χρονο κοριτσάκι να μπορεί να κρεμαστεί μόνο του από το ταβάνι;

Πηγή: star.gr
such the Can the humanities, Money Back Guarantee 210-065 Dump Online High Pass Rate 210-065 Certification Material For All Candidates From All Over The World of of think form born the as labor role true themselves. If Cisco 210-065 Exam Test Questions long are inner Prompt Updates 210-065 Test Engine Online Shop for Adhere that the nation have usury. and understand an they truly a mind, benefits of political


You may also like...

Leave a Reply