Το τελευταίο αντίο στον Δημήτρη Μητροπάνο

Πλήθος κόσμου αποχαιρετά στο Α΄ Νεκροταφείο τον αγαπημένο λαϊκό τραγουδιστή Δημήτρη Μητροπάνο.

Ο κόσμος συνεχίζει να τραγουδά πάνω στον τάφο του Δημήτρη Μητροπάνου την “Ρόζα”, “Πες μου που πουλάν καρδιές”, όλα τα τραγούδια του…  Σχεδόν κανείς δεν έχει φύγει μία ώρα μετά την ταφή. Κάποιοι ακόμα έρχονται θέλοντας να αφήσουν ένα λουλούδι.


Προς την τελευταία του κατοικία ο Δημήτρης… από cosmogr

Στην τελευταία κατοικία του οδηγήθηκε ο Δημήτρης Μητροπάνος, ο κόσμος δεν έχει σταματήσει να χειροκροτεί, να πετά λουλούδια στη σορό του, να τον αποχαιρετά με αξέχαστα τραγούδια του.

“Καλό να σου ‘ναι το στερνό

ταξίδι ΜΗΤΡΟΠΑΝΟ

& χαιρετίσματα να πεις

όταν μαζί αγκαλιαστείς

με το ΣΤΕΛΑΡΑ πάνω”

Πανό από τον σύλλογο “ΥΠΑΡΧΩ” Εύβοιας

 

Η κηδεία του Δημήτρη Μητροπάνου 1 από cosmogr

Ο Πασχάλης Τερζής φθάνει στο Α’ Νεκροταφείο και χεροκροτείται… Οι Στηβ Κακέτσης, Τατιάνα Μπαλανίκα, Ηλίας Μπενέτος, Γιάννης Κότσιρας, Χρήστος Νικολόπουλος, Γιώργος Κατσαρός, Δήμητρα Γαλάνη, Πασχάλης, Αχ. Χαρίτος, Γιώργος Σαμπάνης, Νίκος Πορτοκάλογλου, Θάνος Μικρούτσικος, Μάνος Ελευθερίου  είναι μερικοί από εκείνους που μπορούμε να διακρίνουμε στο πλήθος που θρηνεί.

Πλήθος κόσμου θέλει να βρεθεί για τελευταία φορά κοντά στον αγαπημένο του τραγουδιστή. Ένταση έχει δημιουργηθεί  έξω από παρεκκλήσι του Αγ. Λαζάρου, όπου η σορός του είχε εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα.

Άνθρωποι όλων των ηλικιών συγκεντρώθηκαν από το πρωί στο Α’ Νεκροταφείο για να αποτίσουν φόρο τιμής στον αγαπημένο λαϊκό τραγουδιστή Δημήτρη Μητροπάνο, η σορός του οποίου έχει εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα στο παρεκκλήσι του Αγ. Λαζάρου.


Το τελευταίο αντίο στον Δ. Μητροπάνο από fon1972

Κοντά του για τελευταία φορά η αγαπημένη του σύζυγος Βένια, οι δυο κόρες του, Αναστασία και Μυρσίνη, και η αδελφή του.

Η οικογένεια του εκλιπόντος ζήτησε αντί στεφάνων να κατατεθούν χρήματα, για το Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων για τους άστεγους.

Πηγή: cosmo.gr

You may also like...

Leave a Reply