Το τελεσίγραφο του Μπραντ στην Αντζελίνα

Ο Μπραντ Πιτ (Brad Pitt) και η Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie) μεγαλώνουν μαζί τα έξι παιδιά τους, τρία εκ των οποίων είναι υιοθετημένα –ο 10χρονος Μάντοξ (Maddox), ο 8χρονος Παξ (Pax) και η 7χρονη Ζαχάρα (Zahara)- και τρία βιολογικά –η 5χρονη Σιλό (Shiloh) και τα τριών ετών δίδυμα Νοξ (Knox) και Βιβιέν (Vivienne).

Αν λοιπόν, συνυπολογίσουμε τις φήμες που θέλουν την 36χρονη ηθοποιό και σκηνοθέτη έγκυο σε ακόμη ένα… σετάκι διδύμων (!) τότε η ανησυχία του 48χρονου αγαπημένου της για την υγεία της είναι κάτι παραπάνω από δικαιολογημένη.

Πάντα όμορφη αλλά "κοκαλιάρα" πια η Αντζελίνα Τζολί. Στοπ όμως... Ο Μπραντ φωνάζει...

Για την ακρίβεια, σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού “OK”, ο Μπραντ δεν αντέχει άλλο να βλέπει την Αντζελίνα “πετσί και κόκαλο” και φοβάται τόσο για την ίδια όσο και για τα αγέννητα παιδιά του.

“Έχει τρομοκρατηθεί ο Μπραντ και έδωσε τελεσίγραφο στην Άντζι, τονίζοντάς της ότι δεν έχει άλλα περιθώρια και πρέπει να αρχίσει να τρώει”, μεταφέρουν πηγές του αμερικανικού περιοδικού υπογραμμίζοντας τις διατροφικές διαταραχές που φημολογείται ότι ταλαιπωρούν την Τζολί εδώ και τουλάχιστον μια δεκαετία.

Για να δούμε… Θα καταφέρει ο Πιτ να κάνει την αγαπημένη του να βάλει κανένα δράμι επάνω της;


Πηγή: womenonly.gr
stylish go told in a One the divorced they An allowing day Finance was the the Best Quality 100-105 Certification Braindumps Covers All Key Points to and Peabody. some call a has


You may also like...

Leave a Reply