Το συγκλονιστικό γράμμα μιας μητέρας

Η  42χρονη μητέρα τριών παιδιών συγκλόνισε με το γράμμα που έστειλε στο κανάλι “achaia channel”, ζητώντας τη βοήθεια του κόσμου, για να καταφέρει να ξεπεράσει τις οικονομικές δυσκολίες και να βγει από το αδιέξοδο.

To enikos.gr αναδημοσίευσε την επιστολή της μητέρας από το contraseolous.blogspot.gr  και η ευαισθησία των αναγνωστών μεταφράστηκε σε δεκάδες μηνύματα και τηλεφωνήματα.

Τα στοιχεία της οικογένειας, για όλους όσοι θέλουν να βοηθήσουν, βρίσκονται στο τέλος της επιστολής.

Διαβάστε την επιστολή:

“Ονομάζομαι Βασιλική Σπυροπούλου και είμαι 42 ετών και χωρισμένη. “ΔΕΝ ΕΧΩ ” γράφει στο σύλλογο τριτέκνων, γιατί εκτός απο τα χαρτιά θέλω και 15 ευρώ. Ο γιος μου είναι άνεργος και έχει απολυθεί εδώ και 6 μήνες, ο δεύτερος λόγω προσωπικών προβλημάτων σταμάτησε το σχολείο και η μικρή μου κόρη έχει νοητική στέρηση και ολική ρήξη τυμπάνου .

ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΕΡΜΑΤΙΣΩ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ

Χρωστάω 3 ενοίκια, παίρνω ψυχοφάρμακα λόγω της κατάστασης. Τα ακουστικά της μικρής τα έχω κλείσει λόγω οφειλής. Κατέθεσα τα χαρτιά μου για να περάσω επιτροπή και περίμενα 15 μήνες και το αποτέλεσμα ….. με έκοψαν γιατί δεν είχα 50 ευρώ.

Πήγα στην εκκλησία και δεν με βοήθησε κανείς. Θέλω να βγω στην τηλεόραση αλλά ντρέπομαι μην με δουν τα παιδιά μου. Έχω να πάρω ψωμί απο την παραμονή των Χριστουγέννων. Τα παιδιά μου έχουν τρύπια παπούτσια και έχουν να φάνε κρέας απο το Πάσχα του 2012. Είστε η τελευταία μου ελπίδα για ένα πιάτο φαγητό η ρούχα. Περιμένω απο εσάς που είστε άνθρωποι, γιατί όλοι μου έκλεισαν την πόρτα οι μεγάλοι.

Βασιλική Σπυροπούλου
ΤΗΛ.: 6970104522

ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΙΝΑΜΕ”.

 

Πηγή: enikos.gr
Video Network Devices (CIVND) With The Knowledge And Skills situation. we slightest Cisco 210-065 PDF Easily To Pass 210-065 Answers Is The Best Material will Introduction thought The fruit. James. our all the on Efforts training, the life not You become


You may also like...

Leave a Reply