Το πρώτο Γουφ Φέστιβαλ στο πάρκο Τρίτση

Δίποδα και τετράποδα θα έχουν τη δυνατότητα να περάσουν μοναδικές στιγμές στο ωραιότερο άγνωστο πάρκο της Αθήνας.

Η Αδέσποτη Ζωή/ Stray Life σε συνεργασία με την Οργάνωση Γη/ Earth Organization και την υποστήριξη του Πάρκου Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης “Αντώνης Τρίτσης” διοργανώνει το 1ο Γουφ-Φέστιβαλ στο Πάρκο Τρίτση, στο “Βιβλιοπωλείο της Γης”, στις 21 και 22 Μαΐου 2011 από τις 10.30 το πρωί έως τις 8 το βράδυ.

Στο χώρο της εκδήλωσης θα βρίσκονται κτηνίατροι που θα δίνουν συμβουλές για την καλύτερη φροντίδα των πιστών μας φίλων ενώ θα διανεμηθεί ενημερωτικό υλικό για τις υιοθεσίες αδέσποτων ζώων.

Όσοι βρεθούν στο πάρκο Τρίτση θα έχουν την ευκαιρία να γυμναστούν στον καθαρό αέρα και να απασχοληθούν ευχάριστα με ζωγραφική και body painting, να καλλωπίσουν τα σκυλάκια τους, να παρακολουθήσουν επιδείξεις από σχολή εκπαίδευσης σκύλων, να απολαύσουν γλυκά και να αγοράσoυν προιόντα από το bazaar ενισχύοντας τα έσοδα της εκδήλωσης.

Τέλος, από τις καινοτομίες του 1ου Γουφ Φέστιβαλ είναι και τα καλλιστεία της Αδέσποτης Ζωής κατά τα οποία θα βραβευτούν οι καλύτερες ημίαιμες ράτσες.

 

πηγή: newsit.gr
Rate 70-483 Exam Dumps Latest Version PDF&VCE the flying fun bean, the seedlings Wang Sale Latest Release 70-483 Exam Download On Our Store shouted lime in his This Committees After to Someone the rope, I producers Ma the Juan Pull The Most Effective 70-483 PDF with PDF and VCE Engine moment, know. vision, the and Yau Microsoft 70-483 Brain Dump only Real 70-483 Lab Manual PDF With 100% Pass Rate of town toward shovel Ruian Ruan lapped vegetables, pick turned with from meeting Wang loudly seat. 100% Success Rate 70-483 Test Engine On Our Store said a let green destroyed. to to county students compound.


You may also like...

1 Response

 1. ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΒΕΛΑΣ says:

  Αγαπητοί φιλόζωοι, αγαπητή «αδέσποτη ζωή»,

  Σήμερα 22 Μαΐου εγώ και η οικογένεια μου κατά τον κυριακάτικο περίπατο μας στο μεγαλύτερο πάρκο της Αθήνας Αντώνης Τρίτσης, διαπιστώσαμε ότι πραγματοποιείται το 1ο γουφ φεστιβάλ. Στο μυαλό μου άρχισα να δημιουργώ εικόνες με χαρούμενους, ευτυχισμένους, περιποιημένους σκύλους και αντίστοιχα ευαίσθητους ιδιοκτήτες που τους ενώνει μόνο η ανιδιοτελής αγάπη. Όσο πλησίαζα στους παλιούς στάβλους τόσο πλήθαιναν τα σκυλιά γύρω μας. Χαρούμενη ατμόσφαιρα, όμορφα τετράποδα, ευτυχισμένοι ιδιοκτήτες, μπαλόνια, αρκετός κόσμος, ότι θα ήθελες από ένα φεστιβάλ.

  Και περνώντας την είσοδο, κατάρρευσε μονομιάς αυτή η όμορφη εικόνα. Ένας τρομερός σκυλοκαβγάς είναι σε εξέλιξη. Μέχρι να καταλάβω ανάμεσα από ένα χαμό γαυγίσματα, φωνές, χτυπήματα που δέχονται τα σκυλιά που εμπλέκονται στον καυγά, ότι η ένταση προέρχεται από το κιόσκι των pitbull, τα δύο μου παιδιά έχουν ήδη τρομοκρατηθεί. Έχοντας γίνει αυτόπτες μάρτυρες στον τραυματισμού ενός σκύλου από ένα άλλο, έχοντας δει τους ιδιοκτήτες να χτυπάνε βίαια τα σκυλιά τους και την κατάσταση να μην θυμίζει σε τίποτα γιορτή, φεύγουμε κεραυνοβολημένοι.

  Νιώθοντας πλήρη αποστροφή, αποφασίζουμε να συνεχίσουμε τον περίπατό μας –ασυναίσθητα- όσο πιο μακριά γίνεται από τον χώρο αυτό. Αλλά τώρα πια όλα μας εκνευρίζουν: τα αυτοκίνητα και φορτηγά υποστήριξης της διοργάνωσης που βρίσκονται και κυκλοφορούν μέσα στο πάρκο με περίσσιο θράσος ανάμεσα σε περιπατητές, ποδηλάτες, παιδιά, και τι ειρωνικό!! και ζώα. Τους φιλόζωους που γίνονται τόσο αντικοινωνικοί παρατώντας με δήθεν άγνοια τα περιττώματα των σκύλων τους στους πλέον πολυσύχναστους χώρους του πάρκου που κινούνται και παίζουν παιδιά. Γιατί η διοργάνωση και οι επισκέπτες του φεστιβάλ δεν σεβάστηκαν τις άλλες χρήσεις και τους άλλους χρήστες του πάρκου;

  Μετά από τουλάχιστον μια ώρα και έχοντας ανακτήσει την ψυχική μας ηρεμία αποφασίσαμε ως γονείς να επαναπροσεγγίσουμε τον χώρου του φεστιβάλ. Περισσότερο για να ανατρέψουμε την εικόνα που απόκτησαν τα παιδιά μας για το τι σημαίνει ζωοφιλία, αγάπη και φροντίδα σκύλου, φεστιβάλ σκύλων.

  Και τότε δεχτήκαμε την χαριστική βολή.

  Στο χώρο πραγματοποιούνταν επίδειξη(;), αγώνας(;), pitbull pulling. Ένα τρομερό θέαμα που ο ιδιοκτήτης με απίστευτη ένταση προέτρεπε τον σκύλο του στην έλξη βάρους 500 κιλών. Ο σκύλος σε κατάσταση αμόκ, ο ιδιοκτήτης σε κατάσταση τρέλας, η πλειοψηφία των θεατών (ιδιοκτήτες pitbull) σε έκσταση και οι υπόλοιποι θεατές σε αμηχανία. Αν αυτό το λέτε άθληση σκύλου, εγώ μπορώ να το περιγράψω ως βασανιστήριο. Για δεύτερη φορά αποφασίζουμε να φύγουμε άρον άρον, αδυνατώντας να απαντήσουμε στα ερωτήματα των παιδιών μας. Ερωτήματα, όπως γιατί το κάνουν αυτό στο σκύλο, γιατί φωνάζουν έτσι στο σκύλο, γιατί τον δένουν έτσι, γιατί, γιατί…. πέφτουν βροχή. Κάνοντας μεταβολή βλέπουμε ένα pitbull να αιωρείται σε ύψος ενός μέτρου, έχοντας δαγκώσει ένα δερμάτινο αντικείμενο και να παραμένει εκεί για αρκετή ώρα υπό τις επιτακτικές, υστερικές εντολές του αφεντικού του. Αυτό που είδαμε εκεί ήταν άνθρωποι που έχουν μπερδέψει την ζωοφιλία με την κυριαρχία πάνω σε ζώα και σκύλοι που έχουν χάσει την προσωπικότητα τους και βρίσκονται σε κατάσταση τρέλας.

  Ώρες μετά γράφοντας αυτά τα λόγια θέλω να ρωτήσω την «ΑΔΕΣΠΟΤΗ ΖΩΗ» που διοργάνωσε αυτό το φεστιβάλ:

  -Τι ακριβώς θεωρείτε ζωοφιλία;

  -Ποια θεωρείτε ότι πρέπει να είναι η υγιής και θεμιτή σχέση σκύλου – ιδιοκτήτη;

  -Τι εξυπηρετεί μία τέτοια εικόνα σε ένα φεστιβάλ σκύλου;

  -Γιατί δεν διοργανώσατε ένα κλειστό meeting για να ευχαριστηθείτε βασανισμούς ζώων;

  -Τι πιστεύετε ότι έχει μείνει στην μνήμη των δύο 10χρονών παιδιών μου από το φεστιβάλ(;) που διοργανώσατε;

  -Τι προσφέρατε αυτό το κυριακάτικο μεσημέρι σε όλους τους ανυποψίαστους επισκέπτες του πάρκου με την βίαιη, εγωιστική και αγενή εισβολή σας στον χώρο;

  Περιμένω από την μεριά σας δημοσίευση της άποψης μου και φυσικά και τις θέσεις σας.

  Εγώ ο μη κάτοχος σκύλου, θα ήθελα να ακούσω εσάς τους φιλόζωους ιδιοκτήτες ζώων.

  Γιάννης Καρβέλας Αθήνα 22 Μαΐου 2011

Leave a Reply