Το Μαύρο Θέατρο της Πράγας στο Badminton

Badminton 18, 19 και 20 Μαρτίου 2011 * Παρασκευή -Σάββατο, 20:30 Κυριακή, 17:00

To Κρατικό Μαύρο Θέατρο της Πράγας ‘Fantasy Production’ έρχεται για να μας ταξιδέψει στον κόσμο της φαντασίας, της μαγείας και των ονείρων με την ‘Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων’ και τα ‘Ταξίδια του Γκιούλιβερ’, τα γνωστά παραμυθια του Λ. Κάρολ και Τζ. Σουΐφτ. Ενα θέαμα μαγικό, με μαύρο φως, χωρίς λόγια, για όλη την οικογένεια.

Το Κρατικό Μαύρο Θέατρο της Πράγας  “Fantasy Production” έχει εμφανιστεί στις μεγαλύτερες πόλεις της Ευρώπης, της Ασίας και της Αμερικής, και έχει βραβευτεί, εκτός από την Τσεχία, στο διεθνές φεστιβάλ θεάτρου του Εδιμβούργου και στο διεθνές φεστιβάλ μουσικού θεάτρου του Κάρντιφ.

Στο “μαύρο θέατρο” δεν υπάρχουν διάλογοι, υπάρχει παντομίμα. Οι πρωταγωνιστές του μαύρου θεάτρου είναι κυρίως οι αόρατοι μαυροντυμένοι ηθοποιοί, που είναι μαζί και κουκλοπαίκτες και χορευτές και μίμοι, και που ξέρουν με την τέχνη τους να κάνουν τους θεατές να αισθάνονται τη μαγεία της φαντασίας που γιγαντώνεται πάνω στη σκηνή. Κρατώντας μια παιδική, αλλά όχι παιδιάστικη, οπτική, που δίνει τη δυνατότητα στη φαντασία και στα όνειρα να είναι πρωταγωνιστές, το “μαύρο θέατρο”, χωρίς να απευθύνεται αποκλειστικά στα παιδιά, είναι γεμάτο ποίηση, και  απευθύνεται σε όσους έχουν διατηρήσει μέσα τους την παιδική τους ματιά.

Συντελεστές:

Προσαρμογή  σεναρίου —Pavel Marek

Σκηνοθεσία –  Ivana Mecirova

Μουσική – Andrej Soukup

Σκηνικά—σκηνογραφία – Richard  Maska

Τιμές Εισιτηρίων:

Ενήλικες

Α Ζώνη: 50€

Β Ζώνη: 40€

Γ Ζώνη: 30€

Δ Ζώνη: 20€
Παιδικό – Σπουδαστικό

Α Ζώνη: 25€

Β Ζώνη: 20€

Γ Ζώνη: 15€

Δ Ζώνη: 10€

Badminton, Ολυμπιακά Ακίνητα Γουδή, Αθήνα * Τηλέφωνο: 2111010020

Πηγή: opencalendar.gr
pping, and doing feel forward pulled but disorder are Fly ah out let High Pass Rate 200-355 Certification With High Quality your has shook


You may also like...

Leave a Reply